Balik z rakuska

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
memphissk
Light Expert
Light Expert

Balik z rakuska

Príspevok od používateľa memphissk »

Zdravim,
neviete mi niekto poradit cez aku sluzbu idu na slovensko baliky z rakuska? Teda ak sa poslu cez kalsicku rakusku postu (www.
post.at) tak cez koho to posielaju na SVK???
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Godlub »

Asi to dajú Sk pošte alebo tej firme s ktorou majú zmluvu...
memphissk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa memphissk »

SVK posta mi napisala ze od nich nepreberaju,,, tak rozmyslam ze aka firma ci to moze byt EMS alebo nieco ine..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ako neviem, ci je to opacne z Rakuska na Slovensko inak, ale ked mi chodili baliky zo Slovenska do Rakuska, tak balik bol podany na slovenskej poste a doniesol mi ho ten isty postar, co nosil aj ostatnu postu. Dosiel na aute, ktore patri rakuskej poste.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

podla mna to ide vzdy aj cez nasu postu, okrem pripadov kedy sa to posiela cez take spolocnosti ako UPS, GLS apod. napr dakedy davno nam posielali balik z USA a doniesla ho nasa posta (len tak pomimo: bolo vidno aki sku**** ko*ot su americki colnici lebo bolo vidno ze balik bol surovo roztrhnuty prezreny obsah a potom len tak ledabolo zalepeny colnickou paskou)
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

ale baliky z USA ti ovaraju aj v SR kedze ho musia preclit..a co sa tyka dorucenia..urcite SL.Posta..keby to tu preberala UPSka tak by sa to predrazilo a neoplatilo by sa to...cize narodne posty medzi sebou spolupracuju...baliky som prijal uz z USA,Ciny,GB a z inych statov a vzdy mi to prislo cez SP :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

majlo01 napísal:ale baliky z USA ti ovaraju aj v SR kedze ho musia preclit..a co sa tyka dorucenia..urcite SL.Posta..keby to tu preberala UPSka tak by sa to predrazilo a neoplatilo by sa to...cize narodne posty medzi sebou spolupracuju...baliky som prijal uz z USA,Ciny,GB a z inych statov a vzdy mi to prislo cez SP :)
tak ak ich otvaraju aj v SR preco na nich bola paska americkych colnikov?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Balik z rakuska

Príspevok od používateľa DAMON88 »

memphissk napísal:Zdravim,
neviete mi niekto poradit cez aku sluzbu idu na slovensko baliky z rakuska? Teda ak sa poslu cez kalsicku rakusku postu (www.
post.at) tak cez koho to posielaju na SVK???
dojde ti to a budes platit v EURACH :wink: ja som kupoval z anglicka a dosiel slovensky UPS a platil som eurami :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

zaspal si dobu? :D ved eura tu su od 1.1.2009 :wink:
majlo01
Medium Star
Medium Star

SchYzo napísal:tak ak ich otvaraju aj v SR preco na nich bola paska americkych colnikov?
ja som nepovedal,ze ich nemozu otvarat aj v USA,ale pisal som,ze ich otvaraju AJ na Slovensku :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

majlo01 napísal:ja som nepovedal,ze ich nemozu otvarat aj v USA,ale pisal som,ze ich otvaraju AJ na Slovensku :wink:
hej ale hovorim ze bola na nich USA paska...tak keby ich otvorili aj tu tak by tam bola nasa paska nie? :P
majlo01
Medium Star
Medium Star

no co sa tyka toho otvorenia su tam presne stanovene podmienky kedy balik mozu otvorit a kedze legislativa SR a USA je ina tak sa moze stat,ze tam ti ho skontroluju a tu nie..ja som uz prijal dost balikov z USA a niektore boli dorucene bez otvorenia a niektore mi otvorili v BA na colnici..ale presne podmienky nvm :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

majlo01 napísal:no co sa tyka toho otvorenia su tam presne stanovene podmienky kedy balik mozu otvorit a kedze legislativa SR a USA je ina tak sa moze stat,ze tam ti ho skontroluju a tu nie..ja som uz prijal dost balikov z USA a niektore boli dorucene bez otvorenia a niektore mi otvorili v BA na colnici..ale presne podmienky nvm :wink:
hej ja som aj tak len chcel pouzakat na "ohladuplnost" americkych colnikov...
Napísať odpoveď