Balik z rakuska
Balik z rakuska
Zdravim,
neviete mi niekto poradit cez aku sluzbu idu na slovensko baliky z rakuska? Teda ak sa poslu cez kalsicku rakusku postu (www.
post.at) tak cez koho to posielaju na SVK???
neviete mi niekto poradit cez aku sluzbu idu na slovensko baliky z rakuska? Teda ak sa poslu cez kalsicku rakusku postu (www.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
podla mna to ide vzdy aj cez nasu postu, okrem pripadov kedy sa to posiela cez take spolocnosti ako UPS, GLS apod. napr dakedy davno nam posielali balik z USA a doniesla ho nasa posta (len tak pomimo: bolo vidno aki sku**** ko*ot su americki colnici lebo bolo vidno ze balik bol surovo roztrhnuty prezreny obsah a potom len tak ledabolo zalepeny colnickou paskou)
ale baliky z USA ti ovaraju aj v SR kedze ho musia preclit..a co sa tyka dorucenia..urcite SL.Posta..keby to tu preberala UPSka tak by sa to predrazilo a neoplatilo by sa to...cize narodne posty medzi sebou spolupracuju...baliky som prijal uz z USA,Ciny,GB a z inych statov a vzdy mi to prislo cez SP 
-
Hotwire
Addict
tak ak ich otvaraju aj v SR preco na nich bola paska americkych colnikov?majlo01 napísal:ale baliky z USA ti ovaraju aj v SR kedze ho musia preclit..a co sa tyka dorucenia..urcite SL.Posta..keby to tu preberala UPSka tak by sa to predrazilo a neoplatilo by sa to...cize narodne posty medzi sebou spolupracuju...baliky som prijal uz z USA,Ciny,GB a z inych statov a vzdy mi to prislo cez SP
-
DAMON88
Professional
Re: Balik z rakuska
dojde ti to a budes platit v EURACHmemphissk napísal:Zdravim,
no co sa tyka toho otvorenia su tam presne stanovene podmienky kedy balik mozu otvorit a kedze legislativa SR a USA je ina tak sa moze stat,ze tam ti ho skontroluju a tu nie..ja som uz prijal dost balikov z USA a niektore boli dorucene bez otvorenia a niektore mi otvorili v BA na colnici..ale presne podmienky nvm 
-
Hotwire
Addict
hej ja som aj tak len chcel pouzakat na "ohladuplnost" americkych colnikov...majlo01 napísal:no co sa tyka toho otvorenia su tam presne stanovene podmienky kedy balik mozu otvorit a kedze legislativa SR a USA je ina tak sa moze stat,ze tam ti ho skontroluju a tu nie..ja som uz prijal dost balikov z USA a niektore boli dorucene bez otvorenia a niektore mi otvorili v BA na colnici..ale presne podmienky nvm