Opravovňa dáždnikov
Opravovňa dáždnikov
Ahojte všetci!
Chcela by som sa vás spýtať či neopoznáte najekú opravovňu dáždnikov v Bratislave,lebo neviem ani o jednej,ktorá by fungovala (tie čo som našla už neexistujú)
Vďaka
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
z 83 by si vystupila na Damborskeho a potom by si pokracovala smerom do dubravky tak ako ide bus a po pol minutke cesty napravo byva taka budka a tam to opravuju. ale nemyslim, ze tam su kazdy den a ci su tam v urcite dni v tyzdni alebo sa nejak stahuju. nemam ani ponatia. a nechcela by som aby si sa trepala z mesta zbytocne.. neskusila si ist s tym k obuvnikovi? mozno...
-
uplink
VIP
saq Ti napisal ze v trznici, v Starej Trznici. To snad najdes, ni? Btw. opravovat dazdnik? Kupovat znackovy dazdnik za 1500+ SKK je imo sprostost, mal som take dva, obidva mi rozfukalo, ani ma nenapadlo ich ist dat opravit, lebo som bol nahnevany ze sa tak lahko rozpadli. Si kup cinu za 50-100 SKK, alebo mid-range za 200-500 SKK. Ver mi, oprava Ta bude stat polku, alebo tolko ako novy dazdnik. Ak si na ten dazdnik citovo naviazana, tak skus tu Staru Trznicu, ver mi, najdes to tam a ten chlapik to "umi". Je to taka drevena budka pri vchode "zo zadu" [teda nie z namestia, ale z opacnej strany]. Good luck & Godspeed!andulka napísal:nie som z dúbravky,ale zo starého mesta, ale ak mi zadáš správnu adresu, myslím,že by som to mohla nájsť.
Dik
Re: Opravovňa dáždnikov
No moja mama má už asi 30 rokov starý, kedysi v tuzexe kupovaný krásny slnečnicový dáždnik...a čuduj sa svete pri stálom používaní je tento plne funkčný...pravda rebrá nie su z hlinníka, ale z dákeho solidnejšieho kovu....vyrábat jednorazovky je plytvanie surovinami, energiou...atd..a nakoniec to všetko skončí na skládke....mne to príde proti zdravému rozumu dost..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jako ked uz aj opravari pochopili ze sa dazdniky neoplati opravovat, tak kedy to pochopia ludia ?

-
uplink
VIP
Som "omylom" kúpil dáždnik za 50 či 60 evri [samsonite] a musím zaklopať, ten vydržal peklo. Už ho asi 10x vyvrátilo, oplieskalo o zem a odvialo a stále je ako nový
. A to sa aj sám zatvára
...
Keby niekoho zaujímalo ako sa to dá kúpiť omylom, tak nasledovne:
Vojdem do Samsonitu v Auparku, pekná holka za pultom. Zoberiem dáždnik bez pozerania na cenu a zrazu bác...a čo teraz. A bolo
Keby niekoho zaujímalo ako sa to dá kúpiť omylom, tak nasledovne:
Vojdem do Samsonitu v Auparku, pekná holka za pultom. Zoberiem dáždnik bez pozerania na cenu a zrazu bác...a čo teraz. A bolo