Opravovňa dáždnikov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
andulka
Novice
Novice

Opravovňa dáždnikov

Príspevok od používateľa andulka »

Ahojte všetci! :) Chcela by som sa vás spýtať či neopoznáte najekú opravovňu dáždnikov v Bratislave,lebo neviem ani o jednej,ktorá by fungovala (tie čo som našla už neexistujú) :? Vďaka
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pokial viem tak na namesti, ked byvaju trhy opravuju, mozno este skusit staru a novu trznicu, pripadne mileticku, ale inak neviem. vacsinou si uz ludia kupia hned novy za par supov (ktory aj tolko vydrzi) ked im jeden dosluzi.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tusim som raz videl ako opravovali dazdniky tam kde riesia topanky...
za skusku nic nedas... ;)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

vies co byvaju take akoby privesy kde sa tusim aj vykupuje perie... a aj sa tam brusia noze a byva tam napisane aj, ze oprava dazdnikov. teda u nas som to videla. ak si z dubravky, tak ti poviem kde :)
andulka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andulka »

:? nie som z dúbravky,ale zo starého mesta, ale ak mi zadáš správnu adresu, myslím,že by som to mohla nájsť. :wink: Dik
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

z 83 by si vystupila na Damborskeho a potom by si pokracovala smerom do dubravky tak ako ide bus a po pol minutke cesty napravo byva taka budka a tam to opravuju. ale nemyslim, ze tam su kazdy den a ci su tam v urcite dni v tyzdni alebo sa nejak stahuju. nemam ani ponatia. a nechcela by som aby si sa trepala z mesta zbytocne.. neskusila si ist s tym k obuvnikovi? mozno...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

andulka napísal::? nie som z dúbravky,ale zo starého mesta, ale ak mi zadáš správnu adresu, myslím,že by som to mohla nájsť. :wink: Dik
saq Ti napisal ze v trznici, v Starej Trznici. To snad najdes, ni? Btw. opravovat dazdnik? Kupovat znackovy dazdnik za 1500+ SKK je imo sprostost, mal som take dva, obidva mi rozfukalo, ani ma nenapadlo ich ist dat opravit, lebo som bol nahnevany ze sa tak lahko rozpadli. Si kup cinu za 50-100 SKK, alebo mid-range za 200-500 SKK. Ver mi, oprava Ta bude stat polku, alebo tolko ako novy dazdnik. Ak si na ten dazdnik citovo naviazana, tak skus tu Staru Trznicu, ver mi, najdes to tam a ten chlapik to "umi". Je to taka drevena budka pri vchode "zo zadu" [teda nie z namestia, ale z opacnej strany]. Good luck & Godspeed!
petulkaw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petulkaw »

vcera som bola v tej starej trznici a je to zrusene:-(
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ale ved na vystavach a kade tade dazdniky rozdavaju, mam ich doma plnu skrinu, vsetko nove, mozem ti jeden podarovat (intel, oki, bramac, bmw,... :D)
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Síce nie som z Blavy, ale z vlastnej skúsenosti viem, že opravovať dáždniky sa neoplatí a nie len cenovo. Kúpiť nový.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A to este aj funguje take nieco? Lebo kedysi chodili cigani po domoch opravovat, ale odkedy predavaju cinania po 50 korun, tak myslim,ze sa na to vykaslali. Pamatam si, ze pytali cca 50-80 za dazdnik. Podla poctu zlomenych tyciek :D
bubikopf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bubikopf »

Prosím Vás, nezmenilo sa niečo v oprave bratislavských dáždnikov? Nepribudla taká služba? To v Dúbravke ešte funguje? Ak nie, budem musieť ísť do Trnavy, jeden inzeruje na webe :shock:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hextall napísal:Síce nie som z Blavy, ale z vlastnej skúsenosti viem, že opravovať dáždniky sa neoplatí a nie len cenovo. Kúpiť nový.
Ale ked mas k nemu nejaky vztah, tak uz je to tazsie. Ja nastastie taky dazdnik nemam a kupujem vzdy taky za 100 kc :)
bubikof: skus sa opytat v nejakej opravovni obuvi
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Kibo napísal:ale ved na vystavach a kade tade dazdniky rozdavaju, mam ich doma plnu skrinu, vsetko nove, mozem ti jeden podarovat (intel, oki, bramac, bmw,... :D)
Ja by som chcel ten Intel :D !
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

V dnesnej dobe chces opravovat dazdnik. :lol: Sak v nasom meste je "Hong Kong" na kazdom rohu a dazdniky v nom po 2€. :lol:
bubikopf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bubikopf »

No hej, ale tie sú na jedno použitie, za dva euráče. Načo sú mi nové, keď mám doma päť. Lenže keď ich otvorím, žiadny nezacvakne, len jeden a ten nemá dve rebierka potiahnuté, pretože chýbajú dva "cuplíky". :?
renka33
Novice
Novice

Re: Opravovňa dáždnikov

Príspevok od používateľa renka33 »

No moja mama má už asi 30 rokov starý, kedysi v tuzexe kupovaný krásny slnečnicový dáždnik...a čuduj sa svete pri stálom používaní je tento plne funkčný...pravda rebrá nie su z hlinníka, ale z dákeho solidnejšieho kovu....vyrábat jednorazovky je plytvanie surovinami, energiou...atd..a nakoniec to všetko skončí na skládke....mne to príde proti zdravému rozumu dost..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jako ked uz aj opravari pochopili ze sa dazdniky neoplati opravovat, tak kedy to pochopia ludia ? :-D :-D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Som "omylom" kúpil dáždnik za 50 či 60 evri [samsonite] a musím zaklopať, ten vydržal peklo. Už ho asi 10x vyvrátilo, oplieskalo o zem a odvialo a stále je ako nový :). A to sa aj sám zatvára :D...

Keby niekoho zaujímalo ako sa to dá kúpiť omylom, tak nasledovne:

Vojdem do Samsonitu v Auparku, pekná holka za pultom. Zoberiem dáždnik bez pozerania na cenu a zrazu bác...a čo teraz. A bolo :D
Napísať odpoveď