Nejde z TV zvuk cez domace kino
Nejde z TV zvuk cez domace kino
Zdravim, chcem sa spytat ci nema niekto podobnu skusenost a nasledne vyriesenie problemu. Jedna sa o to, ze mame doma TV - samsung(ma aj HDMI aj scart konektory)+ Sony reciever+Sony dvd-rekorder+ orange set-top-box. Ked pustim DVD cez rekorder zvuk ide z domaceho kina v pohode ako ma. Ale z TV mi nejde zvuk cez domace kino. Pozeral som uz aj prislusne manualy k zariadeniam ale neviem si dat rady. Mam to poprepajane nasledne: Reciever a DVD-rekorder mam prepojene vzajomne scartom. Z rekordera ide scart do TV. Tv je prepojene so Set-top-boxom(orange) HDMI. Skusal som prepojit rekorder rovno na ten set-top-box ale stale to nejde. Nemate niekto daku radu?? diky moc za rady.
jimmy_xp: no zabudol som spomenut, ze kedysi mi siel ten zvuk z TV cez domace kino a nemal som ziadne ine pripojenie. Iba scart ktory spajal dvd prehravac a TV. Slo to, no od kedy mam TV cez orange tak sa tam nieco narusilo. Ale neviem kde je chyba.
lorot19: to som skusal ako prve, ale v tom zavada nebude. Keby som mal dvd-rekorder HDMI tak to vsetko poprepajam cez to. Lebo reciever ma HDMI aj TV
lorot19: to som skusal ako prve, ale v tom zavada nebude. Keby som mal dvd-rekorder HDMI tak to vsetko poprepajam cez to. Lebo reciever ma HDMI aj TV