Začiatok Konca napísal:aha a koľko ste tam mali úloh?... obtiažnosť?...
SJ bola tazka matika bola lahka no malo casu a ucitelka mi necela dat druhy odpovedovy harok potom ako som do 8. policka vpisal vysledok zo 7ulohy ci naopak ??
Gepid napísal:No tak nebol to pravy monitor(pisal som tu, ze mala doucovatelka na stole monitor 2009)
Ja som ho len tak zo srandy robil. Vyslo mi 77%
Cakal som viac
77% to nejde ked za kazdu ulohu mas 5%. A matika bola pre mna lahka ale slovina zase dost tazka
hh aa inac jakoze fakt bola slovencina tahsia to musim uznat aj ja... a prave preto som dopadol tak ako som dopadol... matiku som stihal relativne a ked sme to den potom riesili, ja som si et epametal odpovede moje a vyslo mi 95% co relativne neni zle... ale zo sloviky to ma nastvalo ze som nevedel ato bude takych 65/70% co ma nepotesi zrovna... takze naozaj bola solina lahsia a navyse ako pozeram vyssie.. ja som sa do toho ani nekukol poriadne, teda vyriesil som na nete 2online monitory a to bola cela moja priprava.. ostatne v skole, akoze na hodinach nam davali testy a take blbiny... a jakoze s tou matikou som spokojny ale zo solinou ee
co uz svet sa koli tomu nezruti a su aj dolezitejsie veci ako je monitor.. navyse sa hlasim na umelecku kde sa dozviem skor ako dopadli talentovky a ne monitor
no tak iba 75/75 ocakaval som aspon 80 ale po matike ktora bola kratka a nestihol som prekontrolovat a slovine pri ktorej som spravil blbe chyby sa niet comu cudovat
Leniv3c napísal:no tak iba 75/75 ocakaval som aspon 80 ale po matike ktora bola kratka a nestihol som prekontrolovat a slovine pri ktorej som spravil blbe chyby sa niet comu cudovat
a tak 75 75 neni az tak zle...ja som mal 80 80 pred rokom xD ...a kamarat 5 a 15 ...no ani nie tak kamarat ako spoluziak...
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 16:34 )
a este ma napadlo ze triedna vravela ze trenovana opica spravila monitor na 25 percent...len tak zaskrtla nahodne a mala 25 percent...a sme sa mu smiali ze je blbsi ako opica xDDDDDDDDD