BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
The_Peach
Novice
Novice

bux.to

Príspevok od používateľa The_Peach »

Zdravim Vas. Co sa tyka mojej skusenosti s bux.to tak poviem takto. Ked som prisiel na tuto stranku a zaregistroval som sa, prve co bolo tak som nazbieral tych 10 dolarov a nechal sa vyplatit. Peniaze mi vobec nechodili tak som sa na to vykaslal. Lenze asi po pol roku mi prisiel na moj mail, ze mi boli poslane peniaze na alertpay z bux.to a ze si mam vytvorit na alertpay ucet. Ak by chcel niekto z vas dokaz ze mi tam ozaj nabehli peniaze nech napise a ja vam urobim printscreen z mojho uctu na alertpay. :D dalsia vec bola ten poplatok pri prevode z alertpay na moj ucet v banke cca 10 dolarov. Preto sa oplati nazbierat viac penazi.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ľudia, to sa vám fakt oplatí klikať za pár halierikov na tie odkazy? Čo to je tých 10 dolárov? Veď keby ste išli na brigádu na 1 deň, tak máte toľko peňazí, ktoré by ste na Buxe vyklikali za pol roka a potom by ste ešte rok čakali na to, kým vám prídu.

Proste ako som už písal vyššie, tak klikať sa neoplatí a investovať do toho už tobôž nie :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Lenze na brigade nesedis a neklikas. :D Tam sa treba aj pohnut a pomoct. Teraz nechcem nijako vyvratit tvoj nazor, tiez v tychto klikackach nevidim velmi zmysel. Radsej nieco seriozne a to AdSense.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja uz asi rok cakam kym mi vyplatia :D
The_Peach
Novice
Novice

bux.to

Príspevok od používateľa The_Peach »

Ono tato klikacka u bux.to by bola v pohode, keby vyplacali tie peniaze spolahlivo a nie ze niekomu pridu peniaze po pol roku a niekomu doteraz nic :) . Keby to bezalo v pohode tak si clovek da premium ucet, nakupi neakych referalov a zaraba si, ale co z toho ked sa penazi nedocka alebo pridu o rok :D
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa M3lm@n »

No asi tak pekne si to zhrnul The peach bux.to nieje zle vymyslené myšlienka je dobrá len proste dlho to trvá kým vyplatia ak vôbec vyplatia a podľa mňa sa to neoplatí je tam väčšie riziko ako zisk
mixo555
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mixo555 »

Darujem naklikane učty na bux.to cca 38 klikov ja som klikaal ces proxy servery ale už to zabezpečily tak v pripade zaujmu napište my e-mail na [email protected] mam na darovanie 15 učtov....stači si na nich zmeniť heslo a alertpay ...
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

yazoo - Adsense? :lol: mal som 92 doalcov, napisali mi ze porusujem pravidla, nijako som ich neporusoval, zrusili ucet a tym to haslo.. tak isto aj kamarati, ked mas vela lowe, zrusia ta a odchod, na maily neodpisuju.. s buxom neviem ako to bude dalej, mam tam nieco cez 2 litre, vyplata vyse pol roka nikde, novy script co slubovali nikde.. priatelka tam ma nieco vyse 10 litrov, mozno sa ich niekedy dockame :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Stullko napísal:yazoo - Adsense? :lol: mal som 92 doalcov, napisali mi ze porusujem pravidla, nijako som ich neporusoval, zrusili ucet a tym to haslo.. tak isto aj kamarati, ked mas vela lowe, zrusia ta a odchod, na maily neodpisuju.. s buxom neviem ako to bude dalej, mam tam nieco cez 2 litre, vyplata vyse pol roka nikde, novy script co slubovali nikde.. priatelka tam ma nieco vyse 10 litrov, mozno sa ich niekedy dockame :)
tak nvm za co ta zrusili ale mna uz 2x vyplatili v poho, takisto aj kamosa, takze chyba bude niekde inde ;)
search2012
Amateur
Amateur

bux.to

Príspevok od používateľa search2012 »

:D :D :D :D trápne bux.to uplne má už seru ! žiadosť o výplatu som dal 24mája do teraz ma nevyplatili ach :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

pocujte toto bude zniet lamersky ale kde tam mam klikat na tie reklamy? :D ani na email mi nic nechodi
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Máš to tam v Surf Ads, ale radím Ti, vykašli sa na to, nemá to cenu, aj tak z toho asi na 99% neuvidíš ani cent :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

martin bux.to neries, zo zaciatku boli ok myslim ze raz ma vyplatili asi 10 dolarov. :D naozaj kasli nato a najdi si neaku novu klikacku :wink:
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tí seriózny a tí neseriózny

Príspevok od používateľa Deafboy »

Na Bux.to som si pred niekoľkými mesiacmi dal vyplatiť 10$. Teraz tam mám 20$ (nemám premium, ani ziadnych serioznych referalov). Na mail mi odpísali, že vraj majú veľa roboty z triedením serióznych a podvodníkov (hádajte, ktorých je väčšina ;)). Veľmi neverím že uvidím svoje peniaze. Problém vidím hlavne v tom, že je klikačiek veľa a na žiadnej niesú seriózne reklamy. Keď tak sú tam reklamy "sami na seba" = čistá strata. Pekným príkladom podstivej klikačky je český emailing.cz, kde som síce nežiadal o výplatu, ale mailom chodia reklamy na reálne obchodné domy, kníhkupectvá, online obchody, časopisy a iné inštitúcie, narozdiel od bux.to a podobných, kde sú reklamy na iné klikačky, knihy o hypnóze za 2000$, automatické zarábače peňazí a iné fake veci.

Môj názor je taký, že by sa malo spojiť minimálne 30 klikačiek, ktoré by začali podnikať seriózne.
search2012
Amateur
Amateur

Bux.to

Príspevok od používateľa search2012 »

:D :D strašná klikačka už nikdy tam nekliknem ani cent lebo pred rokov v máji som si dal vyplatiť 22 dolárov a do teraz mi ich ešte nevyplatili !!!a už mám nato riadne nervy !!je to najhoršia klikačka, zatial čo klikám na
www.roudycash.com alebo na mixbux.com tak tam ma vyplatili ale na www.bux.to tu nič strašná klikačka :x :x
mike146
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

ahoj neviete niekdo ci si mozem zmenit payment adress z buxcard naspat na alertpay aj ked som uz poziadal o vyplatu? bo som sa docital ze na alertpay pre premium uz vyplacaju jun minuleho roku a buxcard este len februar a uz nemozem cakat este pol roka bo v july mi konci premium a dalsie si uz nepredlzim
27mino2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 27mino2 »

nazdar...neviete ako dlho vyplaca bux.to na alertpay ucet odvtedy co sa zvecsilo vyplatne minimum na 50 USD ??? dik
Stullko
Expert
Expert

27mino2 napísal:nazdar...neviete ako dlho vyplaca bux.to na alertpay ucet odvtedy co sa zvecsilo vyplatne minimum na 50 USD ??? dik
2 roky tipujem... :?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

27mino2 napísal:nazdar...neviete ako dlho vyplaca bux.to na alertpay ucet odvtedy co sa zvecsilo vyplatne minimum na 50 USD ??? dik
No tak tí ti nevyplatia nikdy nič. Poznám veľa ludí čo tam klikalo s nadšením že si lahko zarobia a bude tomu rok čo si to dali vyplatiť a nič im neprišlo.
Stullko
Expert
Expert

nestik napísal:No tak tí ti nevyplatia nikdy nič. Poznám veľa ludí čo tam klikalo s nadšením že si lahko zarobia a bude tomu rok čo si to dali vyplatiť a nič im neprišlo.
No až tak zase nie, mne vyplatili dokopy 2045 dolárov,ale teraz meškajú veľmi s výplatami..
Napísať odpoveď