Alkohol od 17 rokov?
Alkohol od 17 rokov?
Je to pravda ze mladez od 17 rokov moze pit alkohol ???
Nieco som nasiel tu http://www.sme.sk/c/4295080/poslanci-po ... oholu.html .. nevietie niekto o tom viac?
Nieco som nasiel tu http://www.sme.sk/c/4295080/poslanci-po ... oholu.html .. nevietie niekto o tom viac?
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
No uz vidim ako chcu kontrolovat alkohol na oslavach, hromadnych akciach a v sukromi. Ved to je chore.
Fizel nema pravo sa pchat do tvojho sukromia.
Tak isto nemusite ani nafukat, fizel nemoze donutit nasilu dieta aby fukalo a ani krvne testy. Bolo by to porusenie prava.
Fizly sa to len tak snazia na verejnosti propagovat , ze musite fukat.
Nechapem preco vsetci vzdy dobrovolne fukaju... omg..
Fizel tak max. zavola vasho zakonneho zastupcu ale to ,ze ste pili vam nedokaze.
Fizel nema pravo sa pchat do tvojho sukromia.
Tak isto nemusite ani nafukat, fizel nemoze donutit nasilu dieta aby fukalo a ani krvne testy. Bolo by to porusenie prava.
Fizly sa to len tak snazia na verejnosti propagovat , ze musite fukat.
Nechapem preco vsetci vzdy dobrovolne fukaju... omg..
Fizel tak max. zavola vasho zakonneho zastupcu ale to ,ze ste pili vam nedokaze.
áno makefake má možno pravdu... lenže zas sa na to pozri takto - poslanec urobí nedokonalý zákon... všetci si uľahčujú život tým, že nedokonalosti obchádzajú
poslanec sa bude snažiť spraviť tvrdší zákon...
ono umenie nie je poznať diery v zákone a obchádzať ich a smiať sa každému do ksichtu ako vieš podvádzať... umenie je správať sa tak, aby si tie zákony obchádzať nemusel
ono umenie nie je poznať diery v zákone a obchádzať ich a smiať sa každému do ksichtu ako vieš podvádzať... umenie je správať sa tak, aby si tie zákony obchádzať nemusel
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
wtf??? To máš odkiaľ že môžeš mať v krvi alkohol keď si neplnoletý? Tak toto mi je novinka. Načo by potom boli tie zákony? Drvivá väčšina 13 ročních ako si ich nazval sa nedokážu opiť decentne ale doslova sa najebú a tak fókanie nebude potrebné. Ak si ty dospelý človek, nekcem stretnúť tvoje deti ak nejaké budeš mať
nemate pravdu,proste dva krat som to zažil na vlastnej koži odmietol som fukanie a proste nedali mi ,uz ked je velke podozreniek ed nevies chodit,,alebo podozrenie na psychotropne latky tak vtedy ta beru na krvne,mozu ale nemusia..
ako vravim pokial ta nevala po zemi,mozes odmietnut fukanie a nespravia ti nič,nemožu,nemaju na to pravo.
makefake ma možno oničom karmu ale v tejto veci ma pravdu,a mam najradsej takych co sa tu hadaju a nezažili nič na vlastnej koži všetko vedia ale len teoreticky,ja som to zažil osobne,možno že niekto iny s tym ma inu skusenost,ale ja som dva krat mal fukat,dva krat som odmietol a nebrali ma nikde:)
a nebol som ani opity proste som nefukal a hotovo
ako vravim pokial ta nevala po zemi,mozes odmietnut fukanie a nespravia ti nič,nemožu,nemaju na to pravo.
makefake ma možno oničom karmu ale v tejto veci ma pravdu,a mam najradsej takych co sa tu hadaju a nezažili nič na vlastnej koži všetko vedia ale len teoreticky,ja som to zažil osobne,možno že niekto iny s tym ma inu skusenost,ale ja som dva krat mal fukat,dva krat som odmietol a nebrali ma nikde:)
a nebol som ani opity proste som nefukal a hotovo