Reinstall Win Vista
Reinstall Win Vista
Asi pred rokom som si kúpil notebook v ktorom bol predinštalovaný Win Vista.
Problém je v tom že som k tomu nedostal CD s Windowsom. Ako to mám teda preinštalovať bez toho CD? Na notebooku mám iba nálepku s Product key od Winu.
Dík za všetky rady
Problém je v tom že som k tomu nedostal CD s Windowsom. Ako to mám teda preinštalovať bez toho CD? Na notebooku mám iba nálepku s Product key od Winu.
Dík za všetky rady
vsetko by ti tam malo dat (OS, ovladace), ale zrejme ti naformatuje aj disk. Nie som si isty. radsej si zalohuj veci. Ja som si teraz z netu stiahol Vistu, ale este som ju neskusal s mojim kodom tak neviem ci to pojde aj tak. A pri tejto obnove nemusis volat na MS linku aby ti ho aktivovali, takze jedna vyhoda. 
vobec neide o medium na ktorom ta vista je!
ide len a len o seriove cislo.
windows si mozes napalit velakrat a neje to piratska kopia
piratska kopia je len "cracknuty" windows.
u nas v robote mame len par cd s windowsom
ako som na to vsetko prisiel?
mojou naplnou prace je okrem ineho aj nakupovat komponenty a soft do firmy
a ked som kupil par krat windows a bolo tam len seriove cislo a pri nom napisane ze toto je instalacka win. avsak toto balennie cd neobsahuje. takze tam neide vobec o cd ale iba o toto cislo (nalepka a na nej 25 ciselny kod)
ide len a len o seriove cislo.
windows si mozes napalit velakrat a neje to piratska kopia
piratska kopia je len "cracknuty" windows.
u nas v robote mame len par cd s windowsom
ako som na to vsetko prisiel?
mojou naplnou prace je okrem ineho aj nakupovat komponenty a soft do firmy
a ked som kupil par krat windows a bolo tam len seriove cislo a pri nom napisane ze toto je instalacka win. avsak toto balennie cd neobsahuje. takze tam neide vobec o cd ale iba o toto cislo (nalepka a na nej 25 ciselny kod)
-
vikko78
Medium Professional
neviem aký máš ntb, ale na asuse sa robí recovery zo skrytej partície pomocou F9....raz kamoš skúšal hodit k viste do dualbotu xp
, vytvoril na to novú partíciu a ............posral si oboje.tak tam potom instaloval vistu stiahnutú z netu, všetko išlo, len tam nedostal cd key, ktorý mal na štítku ntb....našťastie pri tychto jeho pokusoch si nepo.....skrytú recovery partíciu, ktorú z aktivoval pri zapnutí ntb stlačaním klávesy F9, hodila sa mu tabulka, tam vybral prvú možnosť, a nechal to robiť. krásne sa mu nahodila vista, aj s jeho kódom a potrebným soft. na jeho značku ntb....všetko priamo od výrobcu.....ale znova pripomínam jednalo sa o ntb zn. asus ...ja mam hp a tam je to klavesa F11