Prvý bozk
to Skazaton: noo, ved to znie vsetko v pohode. Dokonca nad pohodu. Tiez som mal raz zensku, ktora ma pri nasom prvom bozku chcela asi omracit ci zadusit jazykom
Neboj, casom sa to zdokonali a budete sa vediet aj zhodnut na tom, ake bozky si prave chcete davat a budes mat dobre pocity.
Ale boj sa, ked si bude chciet nielen lahnut a bozkavat, ale aj ine veci robit v lahu
Ale boj sa, ked si bude chciet nielen lahnut a bozkavat, ale aj ine veci robit v lahu
moj prvy bozk bol na jednom festivale.. nebol z lasky... bol od kamaratky... a bolo to tak, ze som sedel na lavicke, a ona prisla kumne, a obliala mi kofolou topanku ( zrejme nechcela ) no ale velmi sa ospravedlnovala ...a potom ze ...hnevas sa? .. a ja ze "ano!
" .. tak mi dala pusu na lice... potom sa to pytala znova a znova a odpoved bola stale rovnaka... tak nakoniec sme sa prepracovali k bozkom
... mal som 17, bolo to minule leto
v den,ked som prisiel zo zahranicnej brigady 
zmija1313 napísal:No pretoze sa mi javi dost neskuseny. A ked je dievca este nahodou panna, tak z toho moze byt vcelku zaujimava situacia... a ked sa to bude zas riesit na schodisku, tak to bude este zaujimavejsie
Noo moj prvy bozk bol fest smiesny asi v 13-tke sa mi zda to som "chodil" s jednou babou ku ktorej som nic necitil proste po rozchode som bol stastny a vtedy som si uvedomil, ze vztahy zatazuju ktore su ako nie na dialku ale tak proste to bola spoluziacka z vedlajsej triedy a mala od nasho mesta asi 3 km a predstavte si na bike-u a 13 rocny chalan hej ta tak a ...mohlo byt viac keby som sa vtedy nehanbil...a to bol iba bozk a co tu nwm kto pisal ze to take biele jak blesk ...ja som to tiez pocitil
:D
// proste to je ked daco pride necakane jakeby sa ti zamhlelo pred ocami sa mi zda abo jakeby si oslepol ale videl iba biele svetlo
// proste to je ked daco pride necakane jakeby sa ti zamhlelo pred ocami sa mi zda abo jakeby si oslepol ale videl iba biele svetlo
ja som ju vcera sme stali za rohom vo vchode a som ju zacal pri bozkavani chytat za zadok ale som nedociahol moc bo ona je mala
a ona potom aj mna sa zacala tak nenapadne ale ona nedociahla tiez tak sme si povedali ze musime skusit inu polohu asi no =) ale vzdy mam proste take nutkanie pri tom bozkavani ju riadne zprznit a ja neviem preco tomu tak je no ja jej chcem zaborit vsetky vybezky mojho tela do jej telesnych jamiek ,,, som asi posadnuty abo co
normalna vec, mala by byt fakt rada a neboj sa ono to prejde po case, ked si na to zvyknes, potom ta tak bozkavanie nevzrusi, nahradia to ine situacie, ked ti bude statskazatoN napísal:ziadny zablesk som nevidel ja =) len mi dost casto stoji pipik pri bozkavani a mi vadi ked to ona citi preto sa vzdy pipikom suniem dalej od nej , ale tak co si pomysli ked sa o nu nahodou otrem ...
-
kingstreet
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Je radost .. si to cist
ale jak rika nas mistr" Verte ze as budete delat neco vic nez jen libani ... budete vedet co delat v kazde situaci
"
//autoeditácia príspevku ( 24 Feb 2009, 16:10 )
stava se .... ale uz se presto dokazu prenest
//autoeditácia príspevku ( 24 Feb 2009, 16:10 )
no super ... aspon ze nejsu sam---Aaron--- napísal:Pozrite sa...ja som na tom inak...ja sa lahko zalubim.... a staci mi prvy bozk s dajakou fesnou holkou a som v tom po usi.... a kebyze by ma ta holka len vyuzila pre ten bozk tak by som to psychicky nezvladol