Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BlueSheep
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BlueSheep »

Facebook? :aasmile19: (jeej vystižný smajlík xD)

ICQ je oveľa lepšie...píšeš s kým chceš, žiaden spam (nerátam zakomplexované deti, ktoré píšu "zakódovanú" nadávku hocikomu koho nájdu vo vyhľadávači...), veľa možností...

Facebook je sprostosť vo všetkých smeroch. Nepriehľadnosť, SPAM, atď....Už ma se***e že každá druhá veta v kolektíve: A bol si včera na FB?... xDDD
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

BlueSheep napísal:Facebook? :aasmile19: (jeej vystižný smajlík xD)

ICQ je oveľa lepšie...píšeš s kým chceš, žiaden spam (nerátam zakomplexované deti, ktoré píšu "zakódovanú" nadávku hocikomu koho nájdu vo vyhľadávači...), veľa možností...

Facebook je sprostosť vo všetkých smeroch. Nepriehľadnosť, SPAM, atď....Už ma se***e že každá druhá veta v kolektíve: A bol si včera na FB?... xDDD
a bol si vcera na icq ?? toto je prispevok vazne lolka
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

BlueSheep - Zrovnavat ICQ a Facebook je smiesne, to si zasluzi len minusovu karmu a ziadny komentar k tomu, pretoze na to sa ani neda reagovat. Miesas hrusky s Mercedesom.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Facebook...mne sa to zdá ako jedna veľká neprehľadná sprostosť :(...vôbec neviem čo kde a ako...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

mal som facebook asi dva mesiace a úspešne som uzavrel konto, sakra veď to tam je ako nejaka sekta a už ma nebavilo čítať kto čo kedy si dal na raňajky...
BlueSheep
Novice
Novice

heker napísal:BlueSheep - Zrovnavat ICQ a Facebook je smiesne, to si zasluzi len minusovu karmu a ziadny komentar k tomu, pretoze na to sa ani neda reagovat. Miesas hrusky s Mercedesom.
Och prepáč nabudúce budem porovnávať dve úplne rovnaké veci (asi mám nejakú divnú logiku lebo podľa nej sa to nedá :lol: ). Ako sa mám vyjadriť k veci ak ju nemám s čím porovnať? ICQ a Facebook majú spoločný základ a cieľ a to vytvoriť niečo čo budú ľudia používať na komunikáciu medzi sebou. Dá sa to porovnať vo veciach ktoré sa odlišujú, nie ktoré majú spoločné. Btw. neviem čo sleduješ na tom keď ľuďom dávaš karmu mínus len za vyjadrenie sa k téme.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

BlueSheep napísal:Och prepáč nabudúce budem porovnávať dve úplne rovnaké veci (asi mám nejakú divnú logiku lebo podľa nej sa to nedá :lol: ). Ako sa mám vyjadriť k veci ak ju nemám s čím porovnať? ICQ a Facebook majú spoločný základ a cieľ a to vytvoriť niečo čo budú ľudia používať na komunikáciu medzi sebou. Dá sa to porovnať vo veciach ktoré sa odlišujú, nie ktoré majú spoločné. Btw. neviem čo sleduješ na tom keď ľuďom dávaš karmu mínus len za vyjadrenie sa k téme.
Ty asi vobec netusis o com rozpravas, ze?
Facebook je socialna siet a icq je instant messenger.
Mozes povedat ze KMPlayer je lepsi ako Windows lebo ked si prehravam videa neotravuje ma tam plno veci ako internet, hry a pod...
BlueSheep
Novice
Novice

A kôli tomu nemôžem porovnávať RPG s FPS? Dobre viem o čom rozprávam len ty nevieš na čo reaguješ. Nebudem sa s tebou hádať pretože máš prízemnejšie myslenie ako ja (eh toto nechápte zle prízemné neznamená že si pa*o ale že menej zapájaš fantáziu a držíš sa faktov). Ok už chápem vás zaujímajú čisto technické pohľady /porovnávanie je oničom :coffee: .

Ak nesúhlasíte dajte mi dole karmu a nevyjadrujte sa zbytočne k tým sprostostiam čo píšem. :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Bluesheep neviem ci mas 13 rokov alebo si proste debil, ale splietas abslutne nezmysli tak si to uvedom a chod sa vykecavat do nejakej temy vhodnejsej pre teba (napr. "Nudite sa v skole?")...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BlueSheep: Porovnavat siet Facebook s ICQ je nieco neuveritelne, zasnem, ako sa clovek dokaze este bit za takuto hlupost a snazi sa tu obhajovat dristy, ktore pise. Tak v prvom rade sa pozri na Facebook ako taky, je to komunikacia medzi viacerymi ludmi, zdielanie fotiek, videii, rozne aplikacie, hry a vela, vela dalsieho. ICQ je o komunikacii medzi dvomi ludmi, oni si mozu medzi sebou poslat fotky ci video, pripadne si zahrat tych par trapnych hier co ICQ ponuka (s vynimkou alternativnych klientov). Aj chces s niecim porovnavat Facebook, tak to porovnavaj s My Space, Hi5, Twitter a podobne..., ICQ zase porovnavaj so Skype, Gadu.Gadu, MSN atd...

A tu karmu si skutocne zasluzis.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ja by som povedal že je to pokec ... ale na oveľa vyššej úrovni :roll:
komu sa nepáči nech tam nechodí :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

robbiee napísal:Neviete ci niekde ide vypnut zobrazovanie tych dementnych kvizov v News feed? Lebo teraz namiesto statusov, ktore su tak kazdy desiaty stale citam akurat kto je aky pokemon a pod...
Tiez nad tym nadavam nejeden den..Mali urobit nejake tlacitko, kde po kliku by filtrovalo len statusy..V nastaveniach som nic rozumne doposial nenasiel na toto :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

maň tá ksichtová kniha vôbec neoslovila. Kamarátov mám na icq a nepotrebujem s nimi hrať hry alebo si vymieňať s neznámim luďmi fotografie. Podla mňa je to len teraz taký boom, každý chce byt na fb aby bol in, ale časom to nadšenie imho upadne.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a ja som si myslel, ze boom skratiek imho a lol takisto upadne, nanestastie som sa asi mylil :)
a teraz vazne, fb je nebezpecny! vcera som siel na pivo, vo vytahu mi prisla sms od kamarata, ktoreho poznam asi osem rokov, napisal mi, ze mu rozbijam vztah. Zije v BA so svojou frajerkou, ja zijem na vychode. Islo vlastne o to, ze ona mi sem-tam okomentovala status na fb a ja som sem-tam okomentoval status jej.. Kamarat to zjavne trochu prehnal :) Potom mi napisal sms, ze to tak nemyslel a ze mal vypite...

Asi s fb prestanem, som nebezpecny :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Soviet napísal:Tiez nad tym nadavam nejeden den..Mali urobit nejake tlacitko, kde po kliku by filtrovalo len statusy..V nastaveniach som nic rozumne doposial nenasiel na toto :(
Toto dost pomaha http://userscripts.org/scripts/show/44319
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ako t0m4s3 pise ... Staci mat vo Firefoxe Grease Monkey a v nej ten Script ...
Z 10 Quiz-ov zostal jeden, Co sa da bez problemu zniest

Kód: Vybrať všetko

// ==UserScript==
// @name           Facebook Purity - Removes annoying quiz and application messages from your facebook homepage
// @namespace      http://steeev.freehostia.com
// @description    Removes messages posted by applications to your facebook homepage
// @include        http://www.facebook.com/*
// @include        http://www.new.facebook.com/*
// @version        1.14 - 22nd March 2009
// ==/UserScript==

// (C) stephen fernandez 2009

( function () {

var crappyappmsgcounter=0;
  document.addEventListener("DOMNodeInserted", fpInsertedNodeDomHandler, false);

function fpInsertedNodeDomHandler(event) {
    if(location.href.match('\/home\.php') && event.target.getElementsByClassName && event.target.getElementsByClassName('UIIntentionalStory_AttachmentInfo'))
      cleartheshizzle(event.target);          
  }

var cleartheshizzle=function(thenode) {
    var footernodes=thenode.getElementsByClassName('UIIntentionalStory_AttachmentInfo');
    for(i=0;i<footernodes.length;i++) {
      if(footernodes[i].innerHTML.match('facebook\.com\/apps\/')) {
        footernodes[i].parentNode.parentNode.parentNode.style.display='none';
        //console.log('another one bites the dust. (' + ++crappyappmsgcounter +')\n' );
      }
    }
  footernodes=null;
  }

if(location.href.match('\/home\.php'))
    cleartheshizzle(document);

}) ();
Po nasadeni tohoto scriptu sa mi nezobrazil ani jeden Quiz
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

kolko mate rekord vo Word Challenge .. ja mam 12 462 .. nehra mi to vela ludi tak nemam moc ako porovnat, kolko mate vy?? 8)
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

AKO SI pridam zetony v pokri ked prehram vsetky pls poradte
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pockas na druhy den a automaticky dostanes 1000 alebo nechas kamarata, aby ti poslal.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tomek00 napísal:kolko mate rekord vo Word Challenge .. ja mam 12 462 .. nehra mi to vela ludi tak nemam moc ako porovnat, kolko mate vy?? 8)
cez 33000
Napísať odpoveď