Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

no podľa mňa tá modrastá hmla mala byť tmavomodrá, lebo biela loďka sa belie skôr na tmavom podklade ako na svetlom :D

Inak ako som začínal tým testom, tak som si hovoril, aké to je ľahké, ale postupne sa náročnosť stupňovala.

/Jaj aha, vy o tej slabikotvornej spoluhláske - je to jednoznačne "l", lebo slabikotvorné spoluhlásky sú 4 - r,ŕ,l,ĺ
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

tazky test jak rit.... slohy jakby dal.... vybral som si rozpravanie a napisal som bludy na 2 strany :D no ale test tam som skoncil asi :cry: tipos bingo

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:40 )
tazky test jak rit.... slohy jakby dal.... vybral som si rozpravanie a napisal som bludy na 2 strany :D no ale test tam som skoncil asi :cry: tipos bingo
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

test bola somarina.... vobec som sa nemusel ucit
sloh som nestihol napisat..... som pisal disk. prispevok....
Hormonik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hormonik »

kokoooos....toto co bolo??? sak maturitny test zo SJL 2009 bol tazsi ako 07 a 08 dokopy!!! im to uz je*e alebo co???? k*k*ti!!!! :D :D :D ale tak nad tych 33% by to aj mohlo byt ak sa zadari 8) no a ten sloh, to bola pohoda...dal som rozpravanie, kde som posplietal daky pribeh o tom, ako som nepomohol bezdomovcovi, ked ho grazli kopali a tyrali na ulici :wink:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tak test pohoda horise ten sku*veni sloh take hovadiny moze len daky vysokoslolsky profesor vymysliet co urcite neucil na strednej odbornej skole
sn4p
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sn4p »

no na teste sa mi najviac pacil prispevok adeli :D
ten ma ako jediny fakt zaujal a aj som si ho zapametal a nemusel hladat v texte respektive si ho znovu citat :)

SLOH napisanych krasnych 2 a pol strany rozpravanie... ale gramatika bude uz horsia v tom slohu :D

Inak jak bola teda ta hmla? + ta lodka bola jaka lyrika a na akej farby hmly diki moc :D

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 16:56 )
no na teste sa mi najviac pacil prispevok adeli :D
ten ma ako jediny fakt zaujal a aj som si ho zapametal a nemusel hladat v texte respektive si ho znovu citat :)

SLOH napisanych krasnych 2 a pol strany rozpravanie... ale gramatika bude uz horsia v tom slohu :D

Inak jak bola teda ta hmla? + ta lodka bola jaka lyrika a na akej farby hmly diki moc :D
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

hmlu som dal H liriku us nepametam ake boli na vyber a farbu som dal bledo modru ...
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

-no ja som dal zo slova hmla - a
-to more som dal svetlo modre zdalo sa mi to krajsie :D
- cely mozu byt aj v klastore...

Celkovo test sa mi zdal byt dost tazky, ten test bol skor pre gymplakov na ostatnych skola sa nebere tak prisne slovina, vsetky diela autorov som prvy krat videl omg....uroven skor tak medzi A-B ale dalo sa to cakat no co uz......Sloh bol pohoda som pisal rozpravanie tam tie priame reci dost pomohli, som to dal na 2 a stvrt strany.....

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 17:03 )
-no ja som dal zo slova hmla - a
-to more som dal svetlo modre zdalo sa mi to krajsie :D
- cely mozu byt aj v klastore...

Celkovo test sa mi zdal byt dost tazky, ten test bol skor pre gymplakov na ostatnych skola sa nebere tak prisne slovina, vsetky diela autorov som prvy krat videl omg....uroven skor tak medzi A-B ale dalo sa to cakat no co uz......Sloh bol pohoda som pisal rozpravanie tam tie priame reci dost pomohli, som to dal na 2 a stvrt strany.....
Andariel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andariel »

mno ja som dal zase tmavomodra lebo som si povedal ze na svetlo sa nemoze beliet....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Presne z tohto predpokladu som vydedukoval odpoveď.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Kde sa odohravalo Ako chuti moc ? Tahalo ma to k ceskoslovensku, ale kedze to pocas 2. sv neexistovalo.. tak neviem, dal som k blizsie neurcenej krajine :D.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Toto nám nevedela povedať ani profesorka. Myslela si, že v Československu, ale skôr to bude tá bližšie neurčená krajina.
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

tiež som dal bližšie neurčená krajina, ale spolužiaci niektorí hovorili, že by to mohlo byť aj CESKOSLOVENSKO takže je to také 50na50
Andariel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andariel »

citujem co mi nasiel google : Dej sa odohráva v povojnovom Nemecku.
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

kukiak napísal:Kde sa odohravalo Ako chuti moc ? Tahalo ma to k ceskoslovensku, ale kedze to pocas 2. sv neexistovalo.. tak neviem, dal som k blizsie neurcenej krajine :D.
to iste som dal aj ja...ale ako pozeram tak vsetci mali jeden problem a to bola ta hmla..ako neviem ale ja som o otm prvykrat dneska pocul...aj tie ostatne diela boli take co som nepoznal takze so msi celkom dobre zatipoval...a ako citam tak nikto nepisal uvahu..ja som sa podujal na to a nejak sa mi podarilo vypotit 2 A4..uvidime, co z toho bude...zajtra som zvedavy na temy z ANJ..dufam, ze to nebude nejaka debilina, co nebudem ani po slovensky napisat...inak vsetkym na zajtra GL 8)

//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 17:33 )
kukiak napísal:Kde sa odohravalo Ako chuti moc ? Tahalo ma to k ceskoslovensku, ale kedze to pocas 2. sv neexistovalo.. tak neviem, dal som k blizsie neurcenej krajine :D.
to iste som dal aj ja...ale ako pozeram tak vsetci mali jeden problem a to bola ta hmla..ako neviem ale ja som o otm prvykrat dneska pocul...aj tie ostatne diela boli take co som nepoznal takze so msi celkom dobre zatipoval...a ako citam tak nikto nepisal uvahu..ja som sa podujal na to a nejak sa mi podarilo vypotit 2 A4..uvidime, co z toho bude...zajtra som zvedavy na temy z ANJ..dufam, ze to nebude nejaka debilina, co nebudem ani po slovensky napisat...inak vsetkym na zajtra GL 8)
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Andariel napísal:citujem co mi nasiel google : Dej sa odohráva v povojnovom Nemecku.
V povojnovom? Veď tam popisovali vojakov ako čakajú že tí druhý zaútočia ako prvý :P. Pripadalo mi to ako uprostred vojny. Ale ten text som videl fakt prvý krát. Čistá tipovačka ohľadom toho :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No to Nemecko som vylúčil hneď, keďže tam postavy hovorili o tom, ako na nich Nemci útočia :?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

no tak test celkom dobre si myslim :) .neviete ked je spravna odpvoed ze "osudom" a ja som dal ze "osud" ci to uznaju?.....leob napr. otazka ze IMperativom bolo myslene....a ja som dal osud....... no
pre povzbudenie/depku : http://pokec.azet.sk/sysmatrix007?i9=4b ... fotoalbumy

Sloh so msi dal prvu uvahu , horko-tazko 1,5 strany :D no uvidime co na to povedia :)
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

Takže mám tu kľúč k testu 1845 s označením piktogramu pero
Prílohy
f_219488869_6acb4f19f3738076d2c24d1fe47fa7bb.jpg
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe