aj ja som dal svetlomodráswollo napísal:ja som dal svetlomodrá
Maturita
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
maturita 2009
zadania testov nema niekto ?
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no v knihe Zmaturuj z lit. sa pise : Mňačko v románe využil "stajomňovanie". nepoznáme meno mŕtveho, názov štáatu, mesta.....
cize mala byt asi ta blizsie neurcena krajina....
ja sa chcem spytat na tu hmlu? aka bola vlastne otazka? Ktora hlaska/samohlaska/spoluhlaska je slabikotvorna???
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:21 )
no v knihe Zmaturuj z lit. sa pise : Mňačko v románe využil "stajomňovanie". nepoznáme meno mŕtveho, názov štáatu, mesta.....
ja sa chcem spytat na tu hmlu? aka bola vlastne otazka? Ktora hlaska/samohlaska/spoluhlaska je slabikotvorna???
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:21 )
kebyze chodis na obchodnu tak vies ze lizing sa poklada za najom lebo to najom do poslednej splatky aj je
a hej v 1845 bola prva otazka acko...myslite ze mi uznaju navstevnici v divadle?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:22 )
kebyze chodis na obchodnu tak vies ze lizing sa poklada za najom lebo to najom do poslednej splatky aj je
a hej v 1845 bola prva otazka acko...myslite ze mi uznaju navstevnici v divadle?
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:22 )
odpovede pisomnehttp://213.215.107.205/fotoalbumy/219/4 ... ed71d7.jpg[/list]
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:23 )
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:23 )
suhlasim! aj z piktogramom pero posielaju do blavy harok?Tripmaster napísal:Lizing ma nasral. Odkedy sa lizing poklada za najom?!?!?! Je to volovina a nemali by zapocitat tu odpoved.
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:25 )
suhlasim! aj z piktogramom pero posielaju do blavy harok?Tripmaster napísal:Lizing ma nasral. Odkedy sa lizing poklada za najom?!?!?! Je to volovina a nemali by zapocitat tu odpoved.
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 18:27 )
je to z anglictiny....ak by si niekedy siel do USA, tak si vsimnes, ze pri domoch na prenajom maju napisane 'For Lease' a z toho je Leasing - prenajom po slovensky...alebo sa pozri do nejakej ucebnice ekonomie a tam mas ze lizing je prenajom.Tripmaster napísal:Lizing ma nasral. Odkedy sa lizing poklada za najom?!?!?! Je to volovina a nemali by zapocitat tu odpoved.