Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

dodo_mt napísal:Bohuzial problem je medzi klavesnicou a stolickou nie v iPhone alebo v softveri...

Tvoj momentalny stav je taky ze sa dostanes do menu ale nemozes volat? Ak ano to znamena ze ho nemas unlocknuty a je zablokovany.
Potrebujes ho unlocknut:

1. Vyskusaj stiahnut z tejto stranky http://www.iph0ne.sk/iph0ne.sk/navodPC.html .ipsw subor pre tvoj iPhone teda pre 2G (hned prvy odkaz) a aktualizuj si iTunes na poslednu verziu pripoj iPhone a stlac Shift + Restore vyber stiahnuty FW a potvrd OK pockaj ci vsetko prebehne v poriadku...

2. Pouzi tento navod http://www.iclarified.com/entry/index.p ... 80&laid=27

dodo
nevrav :|
1. to som uz robil. je tam custom firmware od whiskyho
jedine co mi nenajde, je sim karta

uz som sa pytal aj na tom iphone fore, citujem odpoved
ak postupuje podla navodu z iph0ne.sk, tak tam nahrava custom FW, ktory uz obsahuje aj unlock, takze tym to urcite nebude...

nemas pokazeny sim konektor? skusal si to s inou sim? ak ano s akym vysledkom?
ocou sim kartu na t-mobile zobere, moju vsak nie.... hm hm hm
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Ak je ten iPhone blokovany na T-Mobile (co je lebo T Mobile blokuje iPhone) tak musis este spravit jednu vec a to unlock pomocou yellowsn0w najdes ho v Cydii

dodo
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

apple da v lete do obehu FW 3.0 ktory obsahuje 98% veci ktore iphonu vycitali, bude tam mms, stereo bluetooth, cut,copy&paste a mnoho dalsich veci, vid clanok na jablickar.cz
update bude zadarmo pre iphony, pre ipod touch za 9.99$
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

bol kupovany v usa, a zlty sneh nefunguje nahodou len na 3G? toto je prva generacia.
vidim to na problem v mojej sim karte
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Stopa napísal:apple da v lete do obehu FW 3.0 ktory obsahuje 98% veci ktore iphonu vycitali, bude tam mms, stereo bluetooth, cut,copy&paste a mnoho dalsich veci, vid clanok na jablickar.cz
Skvele pokroky. Pozeral som to hodinu a pol na live blogu gizmodo. Stalo to za to...
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

zdarec, prehadzoval som system z XP na Vistu ... stiahol som priamo od jablka najnovsi iTunes (8.1.0.52) a este pred instalaciou mi to vyhodilo ze frci pod 32 bit systemom a ze 64 bit moze robit problem (mam vista home premium 64 bit + sp1) ... tak ale co som mal robit :)
no a samozrejme po instalnuti iTunes v poho spustim, ale iPhone mi to nerozpozna a teda ani nepripoji k pc
... viete dakto helpnut?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Budes potrebovat 64bit verziu, tu sosnes tak, ze zapnes Internet Explorer 64bit (budes ho mat v programoch kdesi) a normalne pojdes na stranku iTunes a ta si to sama zdetekuje, ze mas 64bit system a sosne 64bit verziu...potom by ti to malo ist v pohode.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Stopa napísal:apple da v lete do obehu FW 3.0 ktory obsahuje 98% veci ktore iphonu vycitali, bude tam mms, stereo bluetooth, cut,copy&paste a mnoho dalsich veci, vid clanok na jablickar.cz
ale "to" aby mi iphone cez kabel ci BT fungoval ako modem oficialne v FW 3 nebude, ale som to prehliadol?

//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 10:32 )
Sygic Mobile 2009 pre iPhone
Logo Sygic, s.r.o.Slovenská softvérová spoločnosť Sygic predstaví od 3. do 8. marca na veľtrhu CeBIT 2009 v Hannoveri (hala 15, stánok F24) horúcu novinku – navigačný softvér Sygic Mobile 2009 s dátami od firmy Tele Atlas pre mobilné zariadenia iPhone.

Najnovšia verzia GPS navigačného softvéru prináša rozšírený navigačný obsah a vlastnosti, ktoré rozšíria možnosti užívateľov o lokalizovanie radarov a viacjazyčnú podporu. Sygic dodáva svoj produkt vo viac než 30-tich jazykoch, vrátanie čínštiny, arabčiny, jazyka farsí, malajčiny, gréčtiny, ruštiny a všetkých európskych jazykov. Softvér Sygic Mobile 2009 bude k dispozícii na SD karte, DVD alebo na webovej stránke.

Navigačný softvér Sygic Mobile 2009 v mobilnom zariadení iPhonePribudne aj on-line aktualizácia údajov umožňujúca udržiavať aplikáciu neustále v aktuálnom stave. Vďaka on-line pripojeniu Sygic Mobile 2009 poskytne vodičovi informácie o doprave v reálnom čase. Táto funkcia je voliteľná a jej dostupnosť nemá vplyv na ostatné funkcie softvéru. Informácie o doprave budú aktualizované počas jazdy.

Sygic Mobile 2009 je plne prispôsobený na používanie s iPhonom 3G, vrátane jeho polohového snímaču. Softvér sa prispôsobuje orientácii zariadenia na výšku alebo šírku v reálnom čase. Takže nezáleží na spôsobe, akým chce užívateľ používať iPhone alebo iné mobilné zariadenie využívajúce gyrosenzor. Sygic plánuje predávať Sygic Mobile 2009 prostredníctvom AppStore, v snahe stať sa prvou spoločnosťou na trhu ponúkajúcou „turn-by-turn“ navigáciu pre užívateľov produktov Apple.

Sygic Mobile 2009 je navrhnutý tak, aby ho užívatelia mobilných telefónov dokázali jednoducho nainštalovať a zmeniť tak ich mobil v priebehu pár sekúnd na výkonný navigačný systém. Prehľadná grafika softvéru zabezpečuje bezproblémové ovládanie tak na klávesnici ako aj v prípade dotykového displeja mobilného telefónu. Pridanú hodnotu softvéru tvorí navádzanie vozidla do jazdných pruhov (Lane assistance) a indikátory diaľničných výjazdov a navádzačov (Dynamic signpost indicators).

Sygic Mobile 2009 používa digitálne mapy od spoločnosti Tele Atlas rovnako ako body záujmu krajín západnej Európy (vrátane Škandinávie a Malty) a rozšírené mapové pokrytie východnej Európy so 100% pokrytím Slovenska, Čiech, či Maďarska. Softvér je taktiež k dispozícii s mapovým pokrytím Ruska, Severnej Ameriky, juhovýchodnej Ázie, Južnej Ameriky a Blízkeho východu. Mapové pokrytie Indie a Číny bude k dispozícii v priebehu roka 2009.

Užívateľsky priateľské navigačné riešenie Sygic Mobile 2009 sa predáva za dostupnú cenu 79 € vrátane DPH v Európe a 79 $ v Severnej Amerike. Softvér zmení mobilný telefón alebo PDA vybavený s GPS snímačom na navigačné zariadenie. Užívatelia získajú prístup k plnohodnotnej navigácii, ktorú je možné ovládať prstami. Softvér okrem iného:

* upozornení, keď užívateľ prekročí štátnu hranicu a zobrazí kľúčové dopravné informácie danej krajiny (napr. informácie o maximálnych povolených rýchlostiach, štátnej mene či časovom pásme)

* obsahuje viac než 70 kategórií informácii o bodoch záujmu, ďaleko presahujúcimi bežne dostupné informácie o hoteloch, reštauráciách, zábavných parkoch, plážach, vrchoch či centrách turizmu

* umožňuje „ušiť na mieru“ navigáciu pre potreby vodičov, cyklistov a chodcov

* komunikuje v 20-tich jazykoch vrátane slovenčiny

„Veríme, že užívatelia produktov spoločnosti Apple, čoskoro budú vyúžívať našu navigáciu na celom svete, rovnako ako zákazníci používajúci naše produkty na mobilných zariadeniach iných značiek. Sygic Mobile 2009 pomáha užívateľom mobilných zariadení zvýšíť životný štýl vďaka rozsiahlym navigačným informáciám. Presné digitálne mapy a široká ponuka lokálnych informácií zabezpečujú vysokú efektivitu našich výrobkov pri hľadaní požadovaných destinácií, bez ohľadu na to, kde sa užívatelia nachádzajú. Dnes vďaka rozšíreným informáciam o obciach a vysokokvalitným mapovým podkladom od spoločnosti Tele Atlas, poskytne náš softvér skvelé zážitky z jeho používania na celom svete,“ uviedol Michal Štencl, riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Sygic.

Zdroj: Sygic, s.r.o.
http://www.geoinformatika.sk/content/vi ... ng,slovak/

Sygic McGuider sa mi osvecil na N81, preto sa tesim na iphone verziu...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

jatmz napísal:zdarec, prehadzoval som system z XP na Vistu ... stiahol som priamo od jablka najnovsi iTunes (8.1.0.52) a este pred instalaciou mi to vyhodilo ze frci pod 32 bit systemom a ze 64 bit moze robit problem (mam vista home premium 64 bit + sp1) ... tak ale co som mal robit :)
no a samozrejme po instalnuti iTunes v poho spustim, ale iPhone mi to nerozpozna a teda ani nepripoji k pc
... viete dakto helpnut?
alebo tu http://support.apple.com/downloads/iTun ... ows_64_bit

dopredu ta vsak chcem upozornit s 64bit iTunes boli problemy aby si nelutoval...

dodo
Stopa
King
King

jackb: tak spomenuli to tam len na konci(ked sa pytali novinari), a aj to len, ze na tom pracuju a nasledovali vyhovorky
ale vcera som nejakou nahodou narazil na clanok ze by tethering mal byt v 3.0, avsak vzhladom na to, ze som si ho nestihol precitat a netusim kde v historii je, tak to berem len ako malu sancu, ale jailbreak riesi vsetky problemy :lol:
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dodo_mt napísal:alebo tu http://support.apple.com/downloads/iTun ... ows_64_bit

dopredu ta vsak chcem upozornit s 64bit iTunes boli problemy aby si nelutoval...

dodo
No ale nic ine mi neostava, ked mi 32bit verzia ide na prd a nevie vobec detekovat moj iPhone
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Chyba nebude v iTunes ale asi niekde vo Windowse.... :roll:

dodo
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pouzivam 64bit iTunes uz odkedy mam iPhone prvej generacie (asi 1 a pol roka) a zatial som s nim problem nemal...

//Jo a k problemu - vcera mi dosiel novy iPhone 3G (ako som uz pisal, doteraz som mal stary model), nejdem ho jailbreakovat, vsetky apps mam legalne. Otazka znie - existuje alternativa k MX Tube? Viem, ze legalnou cestou sa zatial pozadie, dock a ikony zmenit nedaju, ale nestretol sa niekto s niecim, co by vedelo sat videa z jewtube? Kthx.

///Jo a posledna vec - pouzivam aplikaciu GPS Motion X - predpokladam, ze mapy si to taha z netu, ze?
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no nic, skusim doma este raz instalnut tu verziu co ste supli, resp stiahnem cez explorer, snad to pojde
Stopa
King
King

jackb: nasiel som toto- TETHERING JE V OS 3.0
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Stopa napísal:jackb: nasiel som toto- TETHERING JE V OS 3.0
parada... uz aby FW3 vysiel a dal sa JB :twisted:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

pre tych co nevedia a nepoznaju a doporucujem sledovat stranku www.dsl.sk

pre teba som vybral konkretne tento clanok http://www.dsl.sk/article.php?article=7198&title=
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dod skusal som tu tvoju verziu itunes co si hodil link, no aj ta sla na ho*** ... potom som stiahol 64 bit verziu z nejakeho medzinarodneho windows fora a uz ide v poho, uz mi aj iphone detekuje :)
inak obe verzie boli presne tie iste, tiez zaujimave ;) ach jaj, Vista!!
... hlavne ze to uz ide, dik za ochotu
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Hlavne ze ti to uz ide ;)

dodo
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe