Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Tiez ma zaujal konkretne ten matny kryt. A ako vidim, podla domnienok by tam mal byt aj 5.0Mpix fotak s auto-focusom co by bolo tiez dalsie plus. A ten new GUI, moze to byt zaujimave, len ak by to bolo ofic. potvrdene bolo by to lepsie.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

chalani sekol niekomu z vas IPhone az tak ze nic nejde ani Home ani Power button nic nerobi a ani ked ho dam na nabijacku ci zapnem Itunes ho nevidi :?
takze je to asi vcudu kedze ho mam Jailbreaknuty ze?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

MP4-24 napísal:chalani sekol niekomu z vas IPhone az tak ze nic nejde ani Home ani Power button nic nerobi a ani ked ho dam na nabijacku ci zapnem Itunes ho nevidi :? takze je to asi vcudu kedze ho mam Jailbreaknuty ze?
Reset? http://ipod.about.com/od/iphonetroubles ... iphone.htm
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ja len dodam ze akonahle sa objavi apple logo tak na 98% sa telefon nastartuje, len to moze trvat dlhoooooooooo, mne sa toto stalo a bootoval asi 10-15 minut :sok:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ako mam dat reset ked mi Power tlacidko ani sleep tlacidko nic nerobi aj ked ho drzim 30sec...

Edit//ROFL drzal som to asi minutu a potom to 5min nieco robilo :lol: THX
Ja milujem IPhone konecne nieco ine ako CTRL+ALT+DELETE :smt044
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

No ja s týmto nemám skúsenosti, no bol by v tom čert keby Iphone nemal možnosť resetu. Tak som hodil do google a bolo :wink:
MP4-24 napísal:Ja milujem IPhone konecne nieco ine ako CTRL+ALT+DELETE :smt044
My na Win Mobile ťukáme stylusom do dierky dolu (easy&fast) :oops:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Reset na iPhone funguje nasledovne musis drzat SLEEP + Home Button potom sa ti iP resetne... alebo ak mas JB tak mozes pouzit nejaku aplikaciu z Cydie napriklad Boss Prefs

dodo
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zdravim,
uz ma poriadne vytaca iTunes, stale som nejako neprisiel na to, ako mozem nejako rozumne spravovat svoju hudbu, teda pridat/odstranit playlist bez toho aby mi to skontrolovalo vsetko ostatne, pridat album bez playlistu, synchronizovat s 2 PC. Da sa to nejako poriesit, pripadne nejaka user-friendly app zo Cydie by sa nenasla?

Takisto co som nikde nenasiel, da sa z toho urobit plug'n'play flash disc? Je sice fajn dostat sa tam cez SCP, ale chcem si od znameho nieco zobrat a nosit po ruke nejake usb s instalckou na WinSCP je trocha nepohodlne podla mna.
Stopa
King
King

tak usb kluc z toho neurobis, najblizsie k tomu ma T-pot plugin na total commander
a v itunes si zapni manualne synchronizovanie hudby a videa, potom drag&dropuj to co chcem kopirovat, velmi prakticke :)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

To Stopa: T-PoT mu vsak nepomoze s hudbou jedine ze by ju prehraval v nejakom inom prehravaci ako je iPod ;)

To eMPiko: iTunes nie je zle len ho clovek nevie poriadne vyuzit ak mas dobre otagovane skladby tak je radost s iTunes robit ano viem ze ked chces nahrat skladby s ineho PC ako tvojeho tak je s tym problem ale neviem ako v tvojom pripade ale u mna sa vsetka hudba nahrava z jedneho PC teda mojho nenahravam si do iP a ani nemam potrebu si nahravat hudbu z ineho PC.
Aby som vsak odpovedal na tvoju otazku ci existuje nejaky iny sposob tak vyskusaj SharePod dokaze synchronizovat hudbu s tvojim iPhone nepotrebuje instalaciu a pracuje s tou istou kniznicou ako iTunes.
Ak chces navod tak treba navstivit jedno Ceske nemenovane forum o iPhone (reklamu nemoze robit) ale verim ze to zvladnes aj bez navodu.

dodo
Stopa
King
King

tak jasne, ale uz som videl program takmer identicky s ipodom (na nazov si nespominam, ale na cydii asi nie je moc media playerov) ktory pracoval s vlastnou kniznicou, ja som ale zostal pri klasike, itunes nie je take zle, navyse ako by som si potom tahal vsetky tie svoje podcasty? :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja len tak chcem upozornit na to, ze konecne vysiel oficialny klient ICQ na iPhone, a podla mna je aj najlepsi :)
Tak hladajte v AppStore, samozrejme FREE
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

will.i.am napísal:ja len tak chcem upozornit na to, ze konecne vysiel oficialny klient ICQ na iPhone, a podla mna je aj najlepsi :)
Tak hladajte v AppStore, samozrejme FREE
Najlepsi urcite nie, skor najlepsi free. Stiahni si BeejiveIM - to je ina kava. Este dodam, ze ofic. ICQ klient mi po case prestal korektne fungovat - nenacital zoznam kontakov, permanentne mi online ukazoval len zopar, ktori tam vobec neboli.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ja pouzivam Nimbuzz (naj Free klient) vsetky ostatne co som skusal sa mi zdali moc "premakane" nepotrebujem nic specialne...

dodo
Stopa
King
King

dnes vysla aplikacia iBluetooth ponukajuca prenos suborov cez bluetooth, cena je 3€ alebo 0€ + medicina (ktora uz existuje), da sa stiahnut na cydii, info sa da taktiez najst na oficialnej stranke: http://medevil.net/
enjoy :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

chystam sa kupit iPhone (2gen) 16gb, pouzivany, vo vybornom stave za 200 €. dufam, ze sa to oplati a budem spokojny :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

No tak v utorok bude firmware 3.0 predstaveny. :)

Btw: Mam niekedy problemy s tap tap revenge 2, hra akoby zamrzla a hodi ma na home plochu prip. niekedy seka, cim to moze byt? Obcas to robi aj pri inych aplikaciach...

//este link: http://www.appleinsider.com/articles/09 ... event.html
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

i-cube napísal:chystam sa kupit iPhone (2gen) 16gb, pouzivany, vo vybornom stave za 200 €. dufam, ze sa to oplati a budem spokojny :D
http://mobil.bazos.sk/inzerat/1424817/iphone-8GB.php toto sa mi zdá o MOC lepšia ponuka :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

yazoo napísal:No tak v utorok bude firmware 3.0 predstaveny. :)

//este link: http://www.appleinsider.com/articles/09 ... event.html
pekny darcek k sv. Patrickovi :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Andres28791 napísal:http://mobil.bazos.sk/inzerat/1424817/iphone-8GB.php toto sa mi zdá o MOC lepšia ponuka :)
v com, okrem toho, ze je to 8GB a 3G (asi) ? ponuka bola uz pred mesiacom, mozno je predane.
Napísať odpoveď