Prepáč, ale tebe asi empatia toho moc nehovorí, že?Gangy napísal:Ty evidentne nedokazes nic len sa roztriast a vypisovat na forum. Neviem co od nas chces, mame tvojmu otcovi zavolat za teba alebo co? Laskavo sa spamataj a zacni sa spravat ako normalny clovek, bojis sa citat sms, bojis sa rozpravat s otcom, bojis sa to povedat mame, bojis sa zavolat na to cislo - OMFG tak sa teda obes alebo co.
Fakt by si sa mala spamatat.
Pochybujem, že sa nájde normálny človek, ktorým by trošku neotriasol fakt, že sa mu možno rozpadá rodina.
Utrapena999: Naozaj si v situácii, ktorú ti nik nezávidí. V podstate nemáš toho veľmi na výber: buď budeš mlčať a čakať čo sa bude diať, alebo sa porozprávaš s ocinom. Mamine by som zatiaľ o tom nehovorila, pokiaľ s istotou nevieš o čo naozaj ide. Tým, že zavoláš na to číslo neviem, či veľa poriešiš, do mobilu sa teraz už málokto predstavuje priezviskom, maximálne tak zistíš, že tá žena na druhom konci má príjemný hlas a pochybujem, že by si mala tú guráž sa jej len tak na rovinu spýtať, že čo má s tvojim otcom, to by som ani ja nemala...