zrejme otcova nevera

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pantinela
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pantinela »

Gangy napísal:Ty evidentne nedokazes nic len sa roztriast a vypisovat na forum. Neviem co od nas chces, mame tvojmu otcovi zavolat za teba alebo co? Laskavo sa spamataj a zacni sa spravat ako normalny clovek, bojis sa citat sms, bojis sa rozpravat s otcom, bojis sa to povedat mame, bojis sa zavolat na to cislo - OMFG tak sa teda obes alebo co.

Fakt by si sa mala spamatat.
Prepáč, ale tebe asi empatia toho moc nehovorí, že? :sly: Jasne, že tu nič nevyrieši a nič svetaborné jej tu nikto neporadí, ale občas človeku dobre padne keď mu niekto napíše: "Neboj sa, všetko dobre dopadne..."
Pochybujem, že sa nájde normálny človek, ktorým by trošku neotriasol fakt, že sa mu možno rozpadá rodina.

Utrapena999: Naozaj si v situácii, ktorú ti nik nezávidí. V podstate nemáš toho veľmi na výber: buď budeš mlčať a čakať čo sa bude diať, alebo sa porozprávaš s ocinom. Mamine by som zatiaľ o tom nehovorila, pokiaľ s istotou nevieš o čo naozaj ide. Tým, že zavoláš na to číslo neviem, či veľa poriešiš, do mobilu sa teraz už málokto predstavuje priezviskom, maximálne tak zistíš, že tá žena na druhom konci má príjemný hlas a pochybujem, že by si mala tú guráž sa jej len tak na rovinu spýtať, že čo má s tvojim otcom, to by som ani ja nemala...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Utrapena999 napísal:fakt ti dakujem za velmi vyspely a inteligentny prispevok..urcite si velmi vyspely a inteligentny clovek ktory je vzdy ochotny pomoct...a kedze si takyto uzasny,chod prosim Ta do riti...dakujem...
"vyspely a inteligentny, vyspely a inteligentny, chod do riti." Uzasne, tlieskam. Nevedel som ze clovek musi byt nejake extremne inteligentny ci vyspely na to aby nieco povedal svojmu otcovi, alebo vlastne komukolvek. Myslel som si len ze clovek musi byt akurat tak mentalne zdravy aby sa nezosypal po dvoch podozrivych smskach. Ak sa nedokazes postavit ani najmensiemu naznaku nadchadzajucemu problemu, nieto ho este vyriesit, tak mi je ta uprimne luto.

Ostatni v tejto teme si zamozrejme myslia ze otcova pripadna nevera automaticky znamena lietajuce taniere a rozvod. A keby aj, je to to najhorsie na svete co sa moze stat :roll: Stavim sa ze 70% z vas ma otca ktory svoju manzelku podviedol minimalne raz...
Pantinela napísal:Prepáč, ale tebe asi empatia toho moc nehovorí, že? :sly: Jasne, že tu nič nevyrieši a nič svetaborné jej tu nikto neporadí, ale občas človeku dobre padne keď mu niekto napíše: "Neboj sa, všetko dobre dopadne..."
To ze som pragmatik neznamena ze niesom empaticky. Len nechapem preco by ju tu mala polka fora po dvoch nic nehovoriacich smskach hladkat po hlave a ukludnovat ju. Pricom ona sa z tych dvoch sms ide zosrat a mysli ze konci svet. Pride mi to absolutne neopodstatnene a aj dost trapne.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Pantinela napísal:Prepáč, ale tebe asi empatia toho moc nehovorí, že? :sly: Jasne, že tu nič nevyrieši a nič svetaborné jej tu nikto neporadí, ale občas človeku dobre padne keď mu niekto napíše: "Neboj sa, všetko dobre dopadne..."
Pochybujem, že sa nájde normálny človek, ktorým by trošku neotriasol fakt, že sa mu možno rozpadá rodina.
kecy. neznasam, ked niekto vravi, ze vsetko dobre dopadne. este nikdy sa to zatial nesplnilo. tema je o hladani riesenia a nie o prejave sucitu. to problem nijako nevyriesi. gangy chcel skor len poukazat na to, ze co sme mohli, to sme poradili a teraz je len a len na nej, co si z toho zoberie a co urobi. a ked robit nechce nic, tak darmo sa s tym bude snazit pohnut hocikto z fora.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

turtlak69 napísal:kecy. neznasam, ked niekto vravi, ze vsetko dobre dopadne. este nikdy sa to zatial nesplnilo. tema je o hladani riesenia a nie o prejave sucitu. to problem nijako nevyriesi. gangy chcel skor len poukazat na to, ze co sme mohli, to sme poradili a teraz je len a len na nej, co si z toho zoberie a co urobi. a ked robit nechce nic, tak darmo sa s tym bude snazit pohnut hocikto z fora.
No ak sa ju tým svojím príspevkom snažil povzbudiť k nejakému konaniu, tak to urobil podľa mňa dosť hrubým spôsobom :? , ale možno som len ja trochu "precitlivelá" a preto sa ma to trošku dotklo aj keď sa ma táto téma bytostne netýka. Ale každý sme iná povaha, niekoho takéto "povzbudenie" možno naozaj k niečomu vyburcuje.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

neviem co je hrube na tom, ked skonstatujem, ze nikto za nu nic nemoze spravit a je "na tahu" a musi sa pohnut. nie je na tom nic hrube. viem, ze to nie je lahke, ale je to tak. treba mat otvorene oci a neuchlacholovat sa tym, ze vsetko bude samo od seba zazracne dobre. moze aj nemusi (ako som pisal). triple ma zvycajne dobre nazory a uplne sa s nim stotoznujem. je tu aj dalsich XY nazorov. vyber ale nezostava na nas. nechcel som sa nikoho dotknut, to mojim cielom nebolo. svoj nazor som napisal davnejsie. predosly post je skor len konstatovanie. ale to uz je znacne mimo temu. v pripade otazok, nejasnosti, cohokolvek existuje RP. tot z mojej strany asi vsetko.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Gangy má dosť svojský spôsob vyjadrenia svojich myšlienok. je to občas hrubé ale hlavne realistické a každý z jeho príspevkov má svoj význam - vo väčšine prípadov správny...

nikto ešte nevyriešil problém štýlom ťuťuli muťuli
Loomy
Light Star
Light Star

Re: zrejme otcova nevera

Príspevok od používateľa Loomy »

Utrapena999 napísal:v pribliznom zneni ,ze ho lutuje ake to ma tazke a ze ho ma rada...
nic, vobec nic by som s tym nerobil a uz vobec by som ho neupodozrieval

a nabuduce ked sa mu budes hrabat v mobile (kvoli hociakemu trapnemu dovodu) tak sa ho najprv spytaj ci si mozes pozicat jeho mobil

a ked mu chces nadalej zasahovat do sukromia tak sa o tom nerozpravaj s nikym inym ale priamo s nim
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Gangy napísal:Ty evidentne nedokazes nic len sa roztriast a vypisovat na forum. Neviem co od nas chces, mame tvojmu otcovi zavolat za teba alebo co? Laskavo sa spamataj a zacni sa spravat ako normalny clovek, bojis sa citat sms, bojis sa rozpravat s otcom, bojis sa to povedat mame, bojis sa zavolat na to cislo - OMFG tak sa teda obes alebo co.

Fakt by si sa mala spamatat.
Dobrý nápad... Nebuď mäkká podnikni niečo, lebo môže byť potom neskoro. Ja som tiež odkladal veci až som nakoniec zistil že otec je mŕtvy.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Loomy napísal:nic, vobec nic by som s tym nerobil a uz vobec by som ho neupodozrieval

a nabuduce ked sa mu budes hrabat v mobile (kvoli hociakemu trapnemu dovodu) tak sa ho najprv spytaj ci si mozes pozicat jeho mobil

a ked mu chces nadalej zasahovat do sukromia tak sa o tom nerozpravaj s nikym inym ale priamo s nim
toto nemyslíš hadám vážne - preboha ved je to jeho dcéra a ked už robí chlap hlúposti tak jej to asi nebude vešať na krk - nehnevaj sa na mňa ale chodíš do kostola až moc
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Loomy napísal:nic, vobec nic by som s tym nerobil a uz vobec by som ho neupodozrieval

asi nevieš, aké to je mať problémy s rodičmi. Nepíš viac sem.
Napísať odpoveď