Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neviete, či je nejaký veľký rozdiel medzi Doxyhexalom a Roaccutanom? Má Roaccutane silnejšie vedľajšie účinky ako Doxyheyxal? Lebo beriem zatiaľ ten, akurát moc nepomáha, tak by som možno skúsil aj ten Roaccutane. Vedľajšie účinky som zatiaľ nespozoroval žiadne.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ja by som tiez bral Roacutane, keby mi ho kozna predpisala, ale nemam az take silne akne, takze neni sanca. A tie neziaduce ucinky ako u vsetkeho suvisia najma s davkovanim.

Akne na tvari nemam pokial uzivam ten Zinerit, ale ked ho nemam napr. tyzden tak sa mi to pomaly zacne vracat, kvoli mastnej pleti.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

skuste Duac....fakt dobry a mne to pomaha dost rychlo, za par hodin vyrazku vysusi a po par dnoch tam nic nie je
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Pilifo napísal:Neviete, či je nejaký veľký rozdiel medzi Doxyhexalom a Roaccutanom? Má Roaccutane silnejšie vedľajšie účinky ako Doxyheyxal? Lebo beriem zatiaľ ten, akurát moc nepomáha, tak by som možno skúsil aj ten Roaccutane. Vedľajšie účinky som zatiaľ nespozoroval žiadne.
doxyhexal su antibiotika s ucinnou latkou doxycyklinu, teda nieco podobne ako doxybene, takze by to malo aj ucinkovat ako antibiotika, teda to lieci znutra ak je nejaky zapal alebo podobne co sa moze prejavit pri narusenej imunite zhorsenim akne, teda je predpoklad, ze ak sa zapal odstrani, telo bude same schopne sa vysporiadat s mensimi zapalmi vo forme akne, resp ak je ten samotny zapal v akne, tak to odstrani priamo akne, zatial co roacuttane pokial viem antibiotikum nie je, ale aktivna latka je tam izotretinoin, po biologickej stranke ti nepoviem ako funguje, ale podla pribalovych letakov je roacutane omnoho "brutalnejsi" liek, podla skusenosti znamych ktory to brali, to vlastne nici mazove zlazy, teda mastna plet sa nemasti a nedochadza k tvorbe akne ...vedlajsie ucinky? pri tom doxyhexalle su to klasicke veci ako pri antibiotikach az na precitlivenost na slnko, zatial co roacutane ma toho omnoho viac, asi najvaznejsie su mozne psychicke problemy, mozne depresie a kadeco este, prajem prijemne citanie ;) http://www.edusan.cz/dom_lek/lieky_zobr.php?id=488
Kybelvody
Star
Star

psychicke problemy? prosim ta ake z toho moze mat normalny clovek psychicke problemy :D
ColdRain
Addict
Addict

si lenivy si precitat ten pribalovy letak alebo co? keby som nehodil na neho link tak nic nepoviem, ale fakt ked o tom nic nevies bud ticho
citacia z letaku:
Poruchy centrálneho nervového systému a psychiatrické poruchy:
Behaviorálne poruchy, depresia (viď Upozornenia), bolesti hlavy, zvyšovanie intrakraniálneho tlaku (pseudotumor cerebri), záchvaty.
Kybelvody
Star
Star

ja som ten letak cital a poznam dost ludi co to brali a nikto si zrovna na tie neziaduce ucinky nestazoval... ale ono staci len ak to nebudete do seba sypat ako lentilky
ColdRain
Addict
Addict

Kybelvody napísal:ja som ten letak cital a poznam dost ludi co to brali a nikto si zrovna na tie neziaduce ucinky nestazoval... ale ono staci len ak to nebudete do seba sypat ako lentilky
pardon zabudol som, ze pan, je magister farmacie...
mysli! keby to bolo z predavkovania napisu to do kolonky predavkovanie, su to proste mozne vedlajsie ucinky, ked trosku pogooglis najdes si aj mnozstvo vyskitu tych ucinkov statisticky spracovane...ked nikto z tvojich znamych stym problem nemal, tak som rad, pretoze nic ztych vedlajsich ucinkov by som nikomu neprial ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Kurňa, veď práve tá tona nežiadúcich účinkov ma odrádza. No, určite to nezačnem teda brať pred ukončením maturít, aby sa u mňa neprejavili náhodou tie depky :P No ale nemyslel som si, že je medzi Doxyhexalom a Roaccutanom až taký závažný rozdiel. Ďakujem za bližšie info :wink:
alpha1315
Novice
Novice

Príspevok od používateľa alpha1315 »

ja som bral roaccutane asi 9 mesiacov, dost mi to pomohlo... Plet cista a po ukonceni liecby aj jemna ako detska prdelka :D no po case, kedze som sa o nu nejak extra nestaral sa mi to zacalo vracat , az na to, ze to nemam take strasne ako som to mal, taka klasika :) zacal som bravat duac a ten tiez pomaha.... Ja som mal z roaccutane fyzicke problemy akurat, velmi suche pery az mi mierne opuchli, koza uplne znivocena. Psychicke problemy ? tak tie mam, mavam depky ,resp len jednu a stale.... sklony k samovrazde tiez ale este som sa o nic nepokusil, mozno to nemam z roaccutane, pretoze kriticke to bolo asi pred 1-2 mesiacmi, teraz je to take vselijake, no roaccutane som prestal brat v juni 2007. Tak neviem, akoze su tu rodinne problemy, problemy v skole, skatka kde sa len da . TAkze to s roaccutanom zrejme nic spolocne ani nema :/ len tolko :idea:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

alpha1315 napísal:Ja som mal z roaccutane fyzicke problemy akurat, velmi suche pery az mi mierne opuchli, koza uplne znivocena.
Ako to myslíš, koža úplne znivočená? :shock:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ja som mal z roaccutanu všetky možné vedlajšie učinky čo tam boli som myslel ze skapem za tych 6 mesiacov
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

btw ten zynerit je nejaka kktina... nechapem naco sa vyrabaju 70ml
balenia, ked to nespotrebujem ani za 3 mesiace pritom sa ma po zmiesani
ten roztok pouzivat max 5 tyzdnov potom treba kupit novy...
pouzivam ho uz 7-8 tyzden a posledny tyzden sa mi to fakt nejako
nezlepsuje iba zhorsilo kusok, tak som zacal pouzivat nove 70ml balenie..
som zvedavy :roll:
Kybelvody
Star
Star

sluggy napísal:btw ten zynerit je nejaka kktina... nechapem naco sa vyrabaju 70ml
balenia, ked to nespotrebujem ani za 3 mesiace pritom sa ma po zmiesani
ten roztok pouzivat max 5 tyzdnov potom treba kupit novy...
pouzivam ho uz 7-8 tyzden a posledny tyzden sa mi to fakt nejako
nezlepsuje iba zhorsilo kusok, tak som zacal pouzivat nove 70ml balenie..
som zvedavy :roll:
Ja som pouzival jedno balenie aj 2 mesiace a ucinnost bola rovnaka, takze to neriesim, pouzivam kym tam nieco mam. A tie vacsie balenia su asi pre tych co nemaju akne len na ksichte, ale aj na inych castiach tela. Taky chrbat je niekolkokrat vacsia plocha ako tvar.
Konflikt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Konflikt »

dobrá je aj slaná voda
infinite
Star
Star

Konflikt napísal:dobrá je aj slaná voda
a co snou?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Konflikt napísal:dobrá je aj slaná voda
Ti povedala stara mama? Keby to bolo take jednoduche, tak dnes nie su na dermatologii 3hodinove rady.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nj, staré mamy ti povedia, že na všetko je najlepšia slaná voda... ja som už počul, že je dobrá na všeličo. :lol:
infinite
Star
Star

jj napriklad na hrdlo je dobra xD
takisto aj sa v nej kupat pomaha ked mas bolesti :lol:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A skusal uz niekto toto?
Najkvalitnejsi je ranny moc. Ten je najvhodnejsi pre vnutorne pouzitie. Pre vonkajsie pouzitie je najlepsi aspon 3 dni v otvorenej nadobe odstaty a na pare ohriaty moc. Tento je viac koncentrovany a omnoho lepsie a hlbsie sa vstrebava do koze. Cerstvy moc je na kozu menej efektivny, ale moze sa.
Napísať odpoveď