ak mas dobre perky tak ta na radare neuvidiaGuczmann napísal:Lezat na jednom mieste ked ta ajtak uvidia na radare ma fakt nebavi
Call of Duty 4
-
33COOLMAN33
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Daggertail
Light Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
xH4wK
no neviem na com sa tam mame kochat33COOLMAN33 napísal:Toto je moj najlepsi screen kochajte sa ^^
To som hral na rozliseni 800x480 tak preto je taky maly![]()
tu mam par scr este ked som hral cod4 http://www.xfire.com/screenshots/h4wk003/ (scroll nizsie) a nehral som to na 800x480...
Call od Duty Servrte
Neviete preco mi sekaju niektore kreknute servre ,ale pritom ostatnym nesekaju ale ,ked zacnem na nich hrat tak to kure...sky seka.A pred tym mi sli spoko
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Call od Duty Servrte
cekuj dole, kde vypisuje kto koho zabil, ci nie je ten server zabanovany punkbusterom, nasledne, ak je to tak, vypni si PB a pripoj sa znova.. ale to len ak mas laggy ze 2 sekundy lagg a potom sekundu sa hybes.. ale komplet cela hra.. najlepsie to zistis cez lagometerdadko18 napísal:Neviete preco mi sekaju niektore kreknute servre ,ale pritom ostatnym nesekaju ale ,ked zacnem na nich hrat tak to kure...sky seka.A pred tym mi sli spoko
//
/cg_drawlagometer 1 (Staci)
-
Daggertail
Light Professional
-
JanJanuska
Medium Expert
chyba je prave v danej cestine, sposobuje pad hry v danej misii, musis si stiahnut opraveny subor cestiny alebo hru preinstalovat a hrat v anglictinegm4n napísal:ja mam original tak nechapem. skusal som patch 1.6 1.7 a aj crack daky ako som uz pisal . mam aj cestinu. bez nej som neskusal ale ked som to hral pred par mesiacmi islo mi vsetko pohode
-
Marek99
Expert
takze antik opat oziva, server antik je skor znamy od bf2 kde je niekolko antikov a su pomerne vzdy plne a oblubene kedze tam netreba ani original, a teraz je opat funkcny server aj na cod4 zatial je tam len Team deadmatch na vsetkych mapach, nejake dotazy a otazky mozte smerovat na mna icq 191 041 903 popripade aj xf marek99svk ip antik servera cod4 je 88.212.10.140:28970