Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Lažo to pekne pohnojil včera a koniec.. možno je rýchly, možno hrá dobre, no nikdy mu nepoviem "Pán hokejista" už len pre to, čo spravil včera. Inak dnešný zápas úplne iný ako včera, dnes jednoznačne prevaha Slovana, aktuálne 4:1 v druhej minúte poslednej tretiny.
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

End 4:1. Slovan si pre istotu načasoval formu keď som sa nebol pozrieť .. :P .
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Denize napísal:End 4:1. Slovan si pre istotu načasoval formu keď som sa nebol pozrieť .. :P .
Tvoja chyba. Atmosfera tradicne fantasticka- o to viac, ze bol o5 plny barak ;)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Innocence napísal:Lažo to pekne pohnojil včera a koniec.. možno je rýchly, možno hrá dobre, no nikdy mu nepoviem "Pán hokejista" už len pre to, čo spravil včera.
lazo je falat

tesime sa na zajtra :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tomasito: Myslis tu fantasticku atmosferu, ktora bola len ked Slovan vyhraval??? A kde bola amtosfera napriklad v prvom zapase s Martinom pred ubohymi 4600 divakmi ci pocas celej sezony, ked prisli vsetky ostatne muzstva okrem Kosic??? Atmosfera bola na pive alebo inom stadione, co??? Tretikrat si v zivote na hokeji a ides tu rozpravat aka fantasticka atmosfera je na Slovane, pritom vsetci dobre vieme, ze sa tam fandi len ked sa vyhrava a ked pride plny stadion na Kosice. To, ze vstavacku skusal fanklub celu sezonu a prvykrat sa im to celostadionovo podarilo az v prvom zapase play-off proti Martine len dokazuje, ze ta atmosfera bola klasicky "fantasticka".
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hojko napísal:a ked pride plny stadion na Kosice.
..pričom samozrejme polovica štadióna sú košičania pracujúci v BA a blízkom okolí.. :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

fandim kosiciam. hadam sa to tento rok podari. skvele finale by bolo proti skalici.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Gajdy napísal:asi sme sa nepochopili ja som myslel ze kto by uz len fandil Bratislave??
ja som pochopil :) ide o to, ze som pocul zaujimave vysvetlenie vyrazu pastikari, ale to uz sme ot. :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

hojko napísal:Tomasito: Myslis tu fantasticku atmosferu, ktora bola len ked Slovan vyhraval??? A kde bola amtosfera napriklad v prvom zapase s Martinom pred ubohymi 4600 divakmi ci pocas celej sezony, ked prisli vsetky ostatne muzstva okrem Kosic??? Atmosfera bola na pive alebo inom stadione, co??? Tretikrat si v zivote na hokeji a ides tu rozpravat aka fantasticka atmosfera je na Slovane, pritom vsetci dobre vieme, ze sa tam fandi len ked sa vyhrava a ked pride plny stadion na Kosice. To, ze vstavacku skusal fanklub celu sezonu a prvykrat sa im to celostadionovo podarilo az v prvom zapase play-off proti Martine len dokazuje, ze ta atmosfera bola klasicky "fantasticka".
ROFL! Neblbni hojo... to si tu chces teraz na mne vyhojovat frustraciu z toho, ze vas vyradil prave SBA? Chapem, tento rok ste si postavili vysoke ciele a tak je sklamanie na mieste, ale k tomu, aby ste nenarazili na SBA a nevypadli tak uz v prvom kole play-off bolo treba viac nez 7. postupove miesto. Kazdopadne, so svojimi krcmovymi drisdami na moju adresu a adresu SBA mozes robit dojem mozno na primitivov z hokej.sk, ktori si prostrednictvom hokeja liecia komplexy z najvacsej dediny na Slovensku ("pritom polovica z nich su košičania pracujúci v BA a blízkom okolí"), nie na mna- ty si este cital slabikar, ked som sa v ramci mladsej strednej generacie SBA fans, rok po poslednej velkej rekonstrukcii stadiona prvy krat postavil do kotla, aby som od sezony 1995/1996 aktivne fandil SBA pocas celej ery Harvardu (odhliadnuc od jedinej sezony - sezony 1996/1997).

Ano, dnes to uz tak nezerem, ale aj dnes na hokej (aj ked uz "len" na bocnu A3 tribunu) popri hokeji, priateloch a mnozstvu znamych, ako aj fantastickych parkoch (dobehni, pozyvam), chodim aj kvoli atmosfere, ktora bola z mojho pohladu dobra aj v zapase s MT pri navstevnosti 4600/7700 divakov (pamatam si samozrejme aj ovela lepsie casy, ale to uz nech si riesia ludia, ktori dnes ovladaju D2 a tak aj reziu atmosfery na celom stadione). Avsak, nepaci sa ti? Nikto ta o najlepsej atmosfere na Slovensku nepresviedca, tak ako ta nikto nenuti platit za belase listky. BTW. to naozaj si myslis, ze atmosfera na Slovane stoji/pada na nejakej "vstavacke"? To naozaj ta tak trapi, kedy bola tato "vstavacka" vyspikovana do sucasnej podoby?

PS: Tam sa radsej tes z vasej 3. ucasti v play-off (na to, ze ste este v sezone 2004/2005 hrali prvu ligu, je to pekny vysledok).
Prílohy
Takto vyzera permanentka do Samsung areny, ty "tretikrat si v zivote na hokeji"
Takto vyzera permanentka do Samsung areny, ty "tretikrat si v zivote na hokeji"
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

Key5ers0ze napísal:ja som pochopil :) ide o to, ze som pocul zaujimave vysvetlenie vyrazu pastikari, ale to uz sme ot. :wink:
viem ale rad by som to pocul
Innocence
VIP
VIP

Takže, rozhodovať sa bude v predĺžení, Košičanov môže ten inkasovaný gól na konci riadne mrzieť. Ale pre mňa ako nezaujatého diváka super vyvrcholenie. Chcem vidieť pekný hokej aj v predĺžení, poprípade aj nájazdy.. inak krásna úspešnosť brankárov 97,2 - 96,2.

;)
smejo
Addict
Addict

celkom vyrovnany zapas, "skakajuci puk", dramaticky koniec a zase raz premudrene komentare od zien s muzskym hlasom :D (doteraz som bol v tom, ze je su to nejake tinedzerky, no dnes som zistil, ze su to nejake dve tridsiatnicky :lol: )

pre predstavu jedna (z mnohych... ale len tuto som si zapisal) perlicka: "Laco, co si si natrhol gule?"
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Košice porazia Zvolen teda aspoň dúfam ale teraz to s nimi vyzerá nádejne.
Innocence
VIP
VIP

Doma zatiaľ nerozhodný stav 1:1 v druhom zápase, čaká nás pekná séria ako tak pozerám.. keby sa dnes rozhodlo v samostatných nájazdoch, nebol by som vôbec proti..
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no tak kosice spravili 2 chyby a prehrali inac pekni zapas
Innocence
VIP
VIP

Ježiš to ale dopadlo.. Zvolen dal gól z oslabenia tuším v 56. minúte po chybe Húževku, nič no, stávajú sa aj horšie veci a KE teraz musí vyhrať minimálne jeden zápas vo Zvolene, inak je s nimi zle-nedobre..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

neurazte sa fandovia Košíc a Zvolena ale dnešný a včerajší zápas boli pre mňa sklamaním. Čakal som gólovú smršť zo strany Košíc ale tá neprišla. Séria Slovan - Skalica sa mi zatiaľ páči viac.
smejo
Addict
Addict

zbytocny gol v presilovke :?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Steven666 napísal:neurazte sa fandovia Košíc a Zvolena ale dnešný a včerajší zápas boli pre mňa sklamaním. Čakal som gólovú smršť zo strany Košíc ale tá neprišla. Séria Slovan - Skalica sa mi zatiaľ páči viac.
preco si cakal golovu smrst mne bolo od zaciatku jasne ze tu bude padat malo gol dobra obrana a kvalitny brankary robia svoje
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Košice sa stali po základnej časti týmom z najväčším počtom v strelených gólov, preto som čakal gólovú smršť.
Zamknuté