Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito: Myslis tu fantasticku atmosferu, ktora bola len ked Slovan vyhraval??? A kde bola amtosfera napriklad v prvom zapase s Martinom pred ubohymi 4600 divakmi ci pocas celej sezony, ked prisli vsetky ostatne muzstva okrem Kosic??? Atmosfera bola na pive alebo inom stadione, co??? Tretikrat si v zivote na hokeji a ides tu rozpravat aka fantasticka atmosfera je na Slovane, pritom vsetci dobre vieme, ze sa tam fandi len ked sa vyhrava a ked pride plny stadion na Kosice. To, ze vstavacku skusal fanklub celu sezonu a prvykrat sa im to celostadionovo podarilo az v prvom zapase play-off proti Martine len dokazuje, ze ta atmosfera bola klasicky "fantasticka".
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ROFL! Neblbni hojo... to si tu chces teraz na mne vyhojovat frustraciu z toho, ze vas vyradil prave SBA? Chapem, tento rok ste si postavili vysoke ciele a tak je sklamanie na mieste, ale k tomu, aby ste nenarazili na SBA a nevypadli tak uz v prvom kole play-off bolo treba viac nez 7. postupove miesto. Kazdopadne, so svojimi krcmovymi drisdami na moju adresu a adresu SBA mozes robit dojem mozno na primitivov z hokej.sk, ktori si prostrednictvom hokeja liecia komplexy z najvacsej dediny na Slovensku ("pritom polovica z nich su košičania pracujúci v BA a blízkom okolí"), nie na mna- ty si este cital slabikar, ked som sa v ramci mladsej strednej generacie SBA fans, rok po poslednej velkej rekonstrukcii stadiona prvy krat postavil do kotla, aby som od sezony 1995/1996 aktivne fandil SBA pocas celej ery Harvardu (odhliadnuc od jedinej sezony - sezony 1996/1997).hojko napísal:Tomasito: Myslis tu fantasticku atmosferu, ktora bola len ked Slovan vyhraval??? A kde bola amtosfera napriklad v prvom zapase s Martinom pred ubohymi 4600 divakmi ci pocas celej sezony, ked prisli vsetky ostatne muzstva okrem Kosic??? Atmosfera bola na pive alebo inom stadione, co??? Tretikrat si v zivote na hokeji a ides tu rozpravat aka fantasticka atmosfera je na Slovane, pritom vsetci dobre vieme, ze sa tam fandi len ked sa vyhrava a ked pride plny stadion na Kosice. To, ze vstavacku skusal fanklub celu sezonu a prvykrat sa im to celostadionovo podarilo az v prvom zapase play-off proti Martine len dokazuje, ze ta atmosfera bola klasicky "fantasticka".
Ano, dnes to uz tak nezerem, ale aj dnes na hokej (aj ked uz "len" na bocnu A3 tribunu) popri hokeji, priateloch a mnozstvu znamych, ako aj fantastickych parkoch (dobehni, pozyvam), chodim aj kvoli atmosfere, ktora bola z mojho pohladu dobra aj v zapase s MT pri navstevnosti 4600/7700 divakov (pamatam si samozrejme aj ovela lepsie casy, ale to uz nech si riesia ludia, ktori dnes ovladaju D2 a tak aj reziu atmosfery na celom stadione). Avsak, nepaci sa ti? Nikto ta o najlepsej atmosfere na Slovensku nepresviedca, tak ako ta nikto nenuti platit za belase listky. BTW. to naozaj si myslis, ze atmosfera na Slovane stoji/pada na nejakej "vstavacke"? To naozaj ta tak trapi, kedy bola tato "vstavacka" vyspikovana do sucasnej podoby?
PS: Tam sa radsej tes z vasej 3. ucasti v play-off (na to, ze ste este v sezone 2004/2005 hrali prvu ligu, je to pekny vysledok).
celkom vyrovnany zapas, "skakajuci puk", dramaticky koniec a zase raz premudrene komentare od zien s muzskym hlasom
(doteraz som bol v tom, ze je su to nejake tinedzerky, no dnes som zistil, ze su to nejake dve tridsiatnicky
)
pre predstavu jedna (z mnohych... ale len tuto som si zapisal) perlicka: "Laco, co si si natrhol gule?"
pre predstavu jedna (z mnohych... ale len tuto som si zapisal) perlicka: "Laco, co si si natrhol gule?"
preco si cakal golovu smrst mne bolo od zaciatku jasne ze tu bude padat malo gol dobra obrana a kvalitny brankary robia svojeSteven666 napísal:neurazte sa fandovia Košíc a Zvolena ale dnešný a včerajší zápas boli pre mňa sklamaním. Čakal som gólovú smršť zo strany Košíc ale tá neprišla. Séria Slovan - Skalica sa mi zatiaľ páči viac.