nahodou mne sa tato epizoda dost pacila...urcite bola lepsia ako tie 2 predtym...ale stale nejako nemozem pochopit jednu vec...Faraday predsa povedal ze minulost sa ovplyvnit neda,proste co sa stalo,stalo sa...co sa ale stane asi potom kedze budu vsetci v dharme???...a co napriklad Ben?...ved predsa nemoze stretnut sam seba,kedze v roku 1974 bude ako dieta...predsa aj Charlotte zomrela pravdepodobne kvoli tomu lebo v tej dobe uz bola ako dieta...co teda Ben?
a este ma zaujima jedna vec...kde v pekle je Rose s Bernardom??????
M@rt1n napísal:Takže ďalšia časť bola zaujímavá hlavne koniec keď za Saidom prišiel Ben čiže teraz je tam vlastne Ben 2x v mladom a v staršom prevedení
ale podla mna stary ben je v inom case(pritomnosti) aspon tak mi to pripada
MP4-24 napísal:o bozeeee ja ten serial tak milujeeeeem
cisty filmovy orgazmus po 2 tyzdnoch
Tak mna tato cast moc nenadchla..kedze prezradila minimalne..Momentalne vidno, ze sa snazia veci davat pomaly ale isto dohromady..nic extra zaujimave co by ma prekvapilo..Trochu ma sklamala cast..ale musime aj s takymi ratat
mne sa prave tato cast pacila ale zaujimalo by ma,co je so sawyerom,juliet,kate,jack...v tom case kde je sun...su uz vtedy mrtvy? a co znamenalo to co povedal christian sun ze ma od seba k Jinovi dlhu cestu?a kde je Faraday este by ma zaujimalo,ten mi tam chyba ....
a zistil som ze sa mi hrozne paci Juliet
djxtreme napísal:mne sa prave tato cast pacila ale zaujimalo by ma,co je so sawyerom,juliet,kate,jack...v tom case kde je sun...su uz vtedy mrtvy? a co znamenalo to co povedal christian sun ze ma od seba k Jinovi dlhu cestu?a kde je Faraday este by ma zaujimalo,ten mi tam chyba ....
djxtreme napísal:a co znamenalo to co povedal christian sun ze ma od seba k Jinovi dlhu cestu?a kde je Faraday este by ma zaujimalo,ten mi tam chyba ....
Myslel tym podla mna to ze bude musiet trosku pocestovat v case lebo su v inych dobach Faraday vrta hlavou aj mne
a Juliet je mnaaaam
MP4-24 napísal:neboj u mna je TOP 1 od prvej casti
mne zas kate moc nechce prist na chut...aj ked sa vraj radi medzi TOP 100 najkrajsich zien na svete,ja by som ju tam teda nedal ale Juliet je dobra na to, ze ma 39
Fuuuh..tak nova cast konci mooc zaujimavo, co ma az milo prekvapilo. Hlavne kvoli pokracovanu sa oplati cakat na dalsiu cast, kedze sa stalo nieco dost haluzne Cast hodnotim ako priemernu, kedze viacmenej vacsie napatie prislo az na konci..Inak to bolo opatovne, len zoznamovacia a upresnovacia cast