Fakulta informatiky a informačných technológií

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fakulta informatiky a informačných technológií

Príspevok od používateľa D3m1 »

Dobry den,
chcem sa spytat ci niekto nenavstevuje tuto vysoku skolu Fakulta informatiky a informačných technológií v BA a ci je problem sa tam dostat z statneho gymnazia priemerne vysledky. bavia ma totiz IT vecicky ovladam html ciastocne css a "hard" veci pasivne.

tu je web: http://www.fiit.stuba.sk

Prpripade mozte napisat aj vase odporucanie ale urcite by som chcel ist studovat nieco s informatikou.
Vďaka
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mam tam kamosa. Ty zakladnym prvo-semestrovym sitom presiel. Ale tazke je to tam. Tak mi povedal. Matika ze vraj robi dost problem. Ale to asi na kazdej VS. Kazdopadne vela stastia ti prajem.
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

PsychoS napísal:Mam tam kamosa. Ty zakladnym prvo-semestrovym sitom presiel. Ale tazke je to tam. Tak mi povedal. Matika ze vraj robi dost problem. Ale to asi na kazdej VS. Kazdopadne vela stastia ti prajem.
Matika mi problem robit nemala ale chcem o tejto skole vediet viac cize co sa tam berie a pod. a ak mozem vediet kam chodil tvoj kamarat na strednu?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Gympel ako ty.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No my sme sa mali možnosť rozprávať s profesorom odtiaľ, keď prišiel do našej školy a hovoril nám, že proste prijať by mali dosť ľudí, takže dostať sa asi taký veľký problém nebude. Ak Ťa bavia IT technológie a matika Ti nerobí problém, tak je to správna voľba :wink:

Ja som sa naviac zúčastnil súťaže PROFIIT organizovanej touto fakultou a postúpil som do finále, takže aj to mi dúfam pomôže pri prijímačkách, i keď to nie je moja "primárna" snaha sa tam dostať.
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Moze niekto orporuciť aj niečo podobné ( IT ) ale najlepšie v BA.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No tak ešte veľmi dobrá fakulta v Bratislave je Fakulta fyziky, informatiky a matematiky na Univerzite Komenského. Alebo ešte Fakulta elektrotechniky a informatiky na STU.
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:No tak ešte veľmi dobrá fakulta v Bratislave je Fakulta fyziky, informatiky a matematiky na Univerzite Komenského. Alebo ešte Fakulta elektrotechniky a informatiky na STU.
času mám síce ešte dosť a nevieš náhodou či sa na príjimacky berú aj vysvedčenia, alebo len skúšky( myslím FIIT ). Mnoho škol vysvedčenia neberie do úvahy vysvedčenia.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Len taky maly hint. Ak sa v buducnosti chystas robit s IT, ta skola ti nepomoze nijako extra. Ale vela stastia, nech je to ktorakolvek.
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Len taky maly hint. Ak sa v buducnosti chystas robit s IT, ta skola ti nepomoze nijako extra. Ale vela stastia, nech je to ktorakolvek.
Co som cital "co spravia zo studentov" tak ma to vcelku zaujalo a vraj si kazdy student najde uplatnenie niektori uz vraj pocas skoly ale to zrjeme uz zalezi na kazdom jednotlivcovi ...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

p4ra napísal:Len taky maly hint. Ak sa v buducnosti chystas robit s IT, ta skola ti nepomoze nijako extra. Ale vela stastia, nech je to ktorakolvek.
a ktoru skolu v BA odporucas ak by som chcel robit v buducnosti v IT ? dik
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

D3m1, bol som vystavovat za svoju firmu tento rok. Bolo tam kopec chalanov a dievcat, kt. koncia IT vysky a 3/4 z nich by nemohla pracovat ani na 1st line. Jedini skutocne schopni, kt. som nasiel boli ludia, kt. sa venovali CISCO a povedzme programovaniu, ako takemu (C++, .NET, atd..).

reno23, skolu samouka, kt. ma chut sa ucit nove veci, sleduje trendy, cita vela literatury a skusa. A potom cim skor skocit do praxe a zacat od malickosti a postupne sa vypracovavat.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

PsychoS napísal:Mam tam kamosa. Ty zakladnym prvo-semestrovym sitom presiel. Ale tazke je to tam. Tak mi povedal. Matika ze vraj robi dost problem. Ale to asi na kazdej VS. Kazdopadne vela stastia ti prajem.
prvy semester vobec nebol sito :) ja som mal pocit, ze mam len matiku (to je asi jediny predmet, ktoremu som venoval trochu casu, ale nebol nejak extra narocny - par prikladov prepocitat a bolo)..
druhy semester som mal pocit, ze mam len objektovo-orientovane programovanie a fyziku..
a v 3. semestri prislo sito a tam som skoncil :lol: a to som este vcas odisiel - spolubyvajuceho z intraku (ten sa da ziskat prakticky len v 1. rocniku) vyhodili po 5. semestri.. :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak to je na tom najhoršie, radšej mali vyhadzovať hneď na začiatku ako potom tesne pred ukončením bakalára :?
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:prvy semester vobec nebol sito :) ja som mal pocit, ze mam len matiku (to je asi jediny predmet, ktoremu som venoval trochu casu, ale nebol nejak extra narocny - par prikladov prepocitat a bolo)..
druhy semester som mal pocit, ze mam len objektovo-orientovane programovanie a fyziku..
a v 3. semestri prislo sito a tam som skoncil :lol: a to som este vcas odisiel - spolubyvajuceho z intraku (ten sa da ziskat prakticky len v 1. rocniku) vyhodili po 5. semestri.. :?
A to si sa neucil(alebo ucil a natrafil na nespravnych ludi :D) alebo si sa na to vykaslal?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ludia maju v dnesnej dobe pocit, ze ked nieco vystuduju, budu v tom dobri.
A to je sprostost.
konyk87
King
King

D3m1 napísal:A to si sa neucil(alebo ucil a natrafil na nespravnych ludi :D) alebo si sa na to vykaslal?
na FIIT-ke na spravnych ludi medzi vyucujucimi nenatrafis (mozno s vynimkou Kvasnicku a Stefanovica - potom su uz len neutralni a zli :D ) :wink: najskor som sa ucil, potom som na chvilu prestal a nejako som to uz nedobehol..v 1. rocniku som nespravil tusim len 1 skusku..v 3. semestri som zistil, ze keby sa chcem naucit vsetko, co odomna chceli, tak by som nemal na ine veci cas, tak som sa na to vysral a siel som prec (a vobec to nelutujem) :)
D3m1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:na FIIT-ke na spravnych ludi medzi vyucujucimi nenatrafis (mozno s vynimkou Kvasnicku a Stefanovica - potom su uz len neutralni a zli :D ) :wink: najskor som sa ucil, potom som na chvilu prestal a nejako som to uz nedobehol..v 1. rocniku som nespravil tusim len 1 skusku..v 3. semestri som zistil, ze keby sa chcem naucit vsetko, co odomna chceli, tak by som nemal na ine veci cas, tak som sa na to vysral a siel som prec (a vobec to nelutujem) :)
To je pravda ale v dnesnej dobe je s titulom lepsie ako bez neho ...
konyk87
King
King

a FIIT je jedina skola na svete? :) teraz chodim do NR na UKF a mam to podstatne blizsie a je to aj menej narocne - napr teraz som mal najhorsiu znamku 2, cize taku aku som mal na FIIT najlepsiu :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A môžeš porovnať úroveň? Tak lebo ja bývam v Nitre, čiže by to bolo ideálne, ale zase som počul už veľa ľudí, ktorí nadávali na UKF - ku. Zase na druhej strane by som chcel školu aj dokončiť a nie byť vyrazený po prvom semestri...
Napísať odpoveď