Fakulta informatiky a informačných technológií
Fakulta informatiky a informačných technológií
Dobry den,
chcem sa spytat ci niekto nenavstevuje tuto vysoku skolu Fakulta informatiky a informačných technológií v BA a ci je problem sa tam dostat z statneho gymnazia priemerne vysledky. bavia ma totiz IT vecicky ovladam html ciastocne css a "hard" veci pasivne.
tu je web: http://www.fiit.stuba.sk
Prpripade mozte napisat aj vase odporucanie ale urcite by som chcel ist studovat nieco s informatikou.
Vďaka
chcem sa spytat ci niekto nenavstevuje tuto vysoku skolu Fakulta informatiky a informačných technológií v BA a ci je problem sa tam dostat z statneho gymnazia priemerne vysledky. bavia ma totiz IT vecicky ovladam html ciastocne css a "hard" veci pasivne.
tu je web: http://www.fiit.stuba.sk
Prpripade mozte napisat aj vase odporucanie ale urcite by som chcel ist studovat nieco s informatikou.
Vďaka
Matika mi problem robit nemala ale chcem o tejto skole vediet viac cize co sa tam berie a pod. a ak mozem vediet kam chodil tvoj kamarat na strednu?PsychoS napísal:Mam tam kamosa. Ty zakladnym prvo-semestrovym sitom presiel. Ale tazke je to tam. Tak mi povedal. Matika ze vraj robi dost problem. Ale to asi na kazdej VS. Kazdopadne vela stastia ti prajem.
No my sme sa mali možnosť rozprávať s profesorom odtiaľ, keď prišiel do našej školy a hovoril nám, že proste prijať by mali dosť ľudí, takže dostať sa asi taký veľký problém nebude. Ak Ťa bavia IT technológie a matika Ti nerobí problém, tak je to správna voľba 
Ja som sa naviac zúčastnil súťaže PROFIIT organizovanej touto fakultou a postúpil som do finále, takže aj to mi dúfam pomôže pri prijímačkách, i keď to nie je moja "primárna" snaha sa tam dostať.
Ja som sa naviac zúčastnil súťaže PROFIIT organizovanej touto fakultou a postúpil som do finále, takže aj to mi dúfam pomôže pri prijímačkách, i keď to nie je moja "primárna" snaha sa tam dostať.
času mám síce ešte dosť a nevieš náhodou či sa na príjimacky berú aj vysvedčenia, alebo len skúšky( myslím FIIT ). Mnoho škol vysvedčenia neberie do úvahy vysvedčenia.Pilifo napísal:No tak ešte veľmi dobrá fakulta v Bratislave je Fakulta fyziky, informatiky a matematiky na Univerzite Komenského. Alebo ešte Fakulta elektrotechniky a informatiky na STU.
Co som cital "co spravia zo studentov" tak ma to vcelku zaujalo a vraj si kazdy student najde uplatnenie niektori uz vraj pocas skoly ale to zrjeme uz zalezi na kazdom jednotlivcovi ...p4ra napísal:Len taky maly hint. Ak sa v buducnosti chystas robit s IT, ta skola ti nepomoze nijako extra. Ale vela stastia, nech je to ktorakolvek.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
D3m1, bol som vystavovat za svoju firmu tento rok. Bolo tam kopec chalanov a dievcat, kt. koncia IT vysky a 3/4 z nich by nemohla pracovat ani na 1st line. Jedini skutocne schopni, kt. som nasiel boli ludia, kt. sa venovali CISCO a povedzme programovaniu, ako takemu (C++, .NET, atd..).
reno23, skolu samouka, kt. ma chut sa ucit nove veci, sleduje trendy, cita vela literatury a skusa. A potom cim skor skocit do praxe a zacat od malickosti a postupne sa vypracovavat.
reno23, skolu samouka, kt. ma chut sa ucit nove veci, sleduje trendy, cita vela literatury a skusa. A potom cim skor skocit do praxe a zacat od malickosti a postupne sa vypracovavat.
prvy semester vobec nebol sitoPsychoS napísal:Mam tam kamosa. Ty zakladnym prvo-semestrovym sitom presiel. Ale tazke je to tam. Tak mi povedal. Matika ze vraj robi dost problem. Ale to asi na kazdej VS. Kazdopadne vela stastia ti prajem.
druhy semester som mal pocit, ze mam len objektovo-orientovane programovanie a fyziku..
a v 3. semestri prislo sito a tam som skoncil
A to si sa neucil(alebo ucil a natrafil na nespravnych ludikonyk87 napísal:prvy semester vobec nebol sitoja som mal pocit, ze mam len matiku (to je asi jediny predmet, ktoremu som venoval trochu casu, ale nebol nejak extra narocny - par prikladov prepocitat a bolo)..
druhy semester som mal pocit, ze mam len objektovo-orientovane programovanie a fyziku..
a v 3. semestri prislo sito a tam som skoncila to som este vcas odisiel - spolubyvajuceho z intraku (ten sa da ziskat prakticky len v 1. rocniku) vyhodili po 5. semestri..
na FIIT-ke na spravnych ludi medzi vyucujucimi nenatrafis (mozno s vynimkou Kvasnicku a Stefanovica - potom su uz len neutralni a zliD3m1 napísal:A to si sa neucil(alebo ucil a natrafil na nespravnych ludi) alebo si sa na to vykaslal?
To je pravda ale v dnesnej dobe je s titulom lepsie ako bez neho ...konyk87 napísal:na FIIT-ke na spravnych ludi medzi vyucujucimi nenatrafis (mozno s vynimkou Kvasnicku a Stefanovica - potom su uz len neutralni a zli)
najskor som sa ucil, potom som na chvilu prestal a nejako som to uz nedobehol..v 1. rocniku som nespravil tusim len 1 skusku..v 3. semestri som zistil, ze keby sa chcem naucit vsetko, co odomna chceli, tak by som nemal na ine veci cas, tak som sa na to vysral a siel som prec (a vobec to nelutujem)