Pomoc s virusom...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s virusom...

Príspevok od používateľa djxtreme »

mam taky problem...dnes mi prisiel mail od spravcu na sieti u nas na intraku s tym ze mam zavireny PC,tak ma odpojil zo siete docasne s tym,aby som ho odstranil a zabezpecil PC a potom mu mam napisat mail,ze ma opat pripoji do siete...tak som sa ho spytal o aky virus ide,pretoze moj NOD nenasiel nic a on mi odpisal ze ide o nejaky trojan Buzus.Iyz...neviem ale vobec co s nim,mozem ho zmazat?...teda ak ho najdem,lebo moj super NOD mi ho nenasiel,takze budem musiet pouvazovat nad nejakym schopnym antivirakom,ktory ma uchrani od podobneho bordelu...neviete nieco o nom?je nebezpecny?...Dik :?
Brzd@
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brzd@ »

Co ja mám skúsenosti s NODom, nieje veľmi na trojanov...Odskúšaj free antivír Avira. Ten by bolo dobré nainštalovať a dať ním vyhľadať trojanov. Ale ako ho potom aktualizuješ keď ťa ten tvoj múdry správca odpojil od netu :?:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nod dufam ze cracked. vyskuasj pandu trial nic necrackuj. :wink:
Brzd@
Light Expert
Light Expert

Re: Pomoc s virusom...

djxtreme napísal:...nejakym schopnym antivirakom,ktory ma uchrani od podobneho bordelu...neviete nieco o nom?je nebezpecny?...Dik :?
Má ho i v svojej databáze takže treba to s ním už iba skúsiť: http://www.avira.ro/en/threats/section/ ... 05.84.html
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Brzd@ napísal:Co ja mám skúsenosti s NODom, nieje veľmi na trojanov...Odskúšaj free antivír Avira. Ten by bolo dobré nainštalovať a dať ním vyhľadať trojanov. Ale ako ho potom aktualizuješ keď ťa ten tvoj múdry správca odpojil od netu :?:
tak to teda neviem ako ho aktualizujem,ale celkovo sa mi NOD akosi nepaci,uz sa mi stalo 2x co ma sklamal...prvykrat mi dokonca spadol windows... :(
a k tej avire : nerobi to nejake blbosti ked sa pouziva viac antivirakov?pocul som ze sa casto 'biju'....

Filipito: preco dufas ze cracked? a preco pandu trial??? :?:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

vyskusaj spyware doctor mal by ti najst skoro vsetko (pisem preto skoro lebo nic nie je v tomto smere 100%-ne)
Brzd@
Light Expert
Light Expert

djxtreme napísal:k tej avire : nerobi to nejake blbosti ked sa pouziva viac antivirakov?pocul som ze sa casto 'biju'...
Nemyslím si, že budeš potrebovať dva antivíry. Avira sa denno denne aktualizuje a zatiaľ s ňou nemám žiadny problém.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Brzd@ napísal:Nemyslím si, že budeš potrebovať dva antivíry. Avira sa denno denne aktualizuje a zatiaľ s ňou nemám žiadny problém.
postaci na uplnu ochranu PC? :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A neskúšal si Ad - Aware? Skús si ho nahodiť do PC a urobiť test pod safe mode. To by Ti podľa mňa skôr pomohlo ako antiviráky.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:A neskúšal si Ad - Aware? Skús si ho nahodiť do PC a urobiť test pod safe mode. To by Ti podľa mňa skôr pomohlo ako antiviráky.
preco pod safemode?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Lebo niektoré trojany sa môžu správať tak, že pri nájdení sa PC reštartne alebo sa Ti zasekne PC. Mal som už aj také problémy a odvtedy pri nejakom serióznejšom probléme vždy skenujem iba v safe mode.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:Lebo niektoré trojany sa môžu správať tak, že pri nájdení sa PC reštartne alebo sa Ti zasekne PC. Mal som už aj také problémy a odvtedy pri nejakom serióznejšom probléme vždy skenujem iba v safe mode.
je sice pravda,ze pri poslednom resete mi pocitac asi na polminuty zamrzol v tom screene Vitajte a potom to nabehlo a inokedy to bola otazka par sekund,bola to radost spustat....moze to byt nim? :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No to bola skôr náhoda, ale skús si kompletne preskenovať PC v safe mode cez Ad - Aware, ako som už písal vyššie a uvidíš, či Ti niečo nájde.
Brzd@
Light Expert
Light Expert

djxtreme napísal:postaci na uplnu ochranu PC? :?
Ja myslím, že áno. V PC ho mám, myslím, že už cez tri roky a žiaden problém som s ním nemal. Akurát čas od času (tak raz za dva mesiace) spustím skenovanie a stalo sa, pár krát, že našiel jedného "schovaného" trojana. Naproti tomu v NB som mal na skúšku môj antivír Norton (dostal som ho k NB) a po mesiaci som mal problémy "jak hovädo" http://www.hojko.com/trojan-drop-agent- ... 13751.html Potom som ten bordel dostal z PC až v núdzovom režime, ako ti tu tiež radia, pomocou Avira AntiVir-u.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

diky moc,sice som s avirou nenasiel to co som hladal,ale nasiel som vela inych trojanov a ked som ich odstranil,spravca ma opat pustil na siet :)
uz budem radsej vyuzivat viacero AV
Brzd@
Light Expert
Light Expert

No neviem ako chces ty, ale mne stačí už celé roky jeden antivír - AVIRA + firewall a nemam problém. :happyrespect:
Napísať odpoveď