mam taky problem...dnes mi prisiel mail od spravcu na sieti u nas na intraku s tym ze mam zavireny PC,tak ma odpojil zo siete docasne s tym,aby som ho odstranil a zabezpecil PC a potom mu mam napisat mail,ze ma opat pripoji do siete...tak som sa ho spytal o aky virus ide,pretoze moj NOD nenasiel nic a on mi odpisal ze ide o nejaky trojan Buzus.Iyz...neviem ale vobec co s nim,mozem ho zmazat?...teda ak ho najdem,lebo moj super NOD mi ho nenasiel,takze budem musiet pouvazovat nad nejakym schopnym antivirakom,ktory ma uchrani od podobneho bordelu...neviete nieco o nom?je nebezpecny?...Dik
Co ja mám skúsenosti s NODom, nieje veľmi na trojanov...Odskúšaj free antivír Avira. Ten by bolo dobré nainštalovať a dať ním vyhľadať trojanov. Ale ako ho potom aktualizuješ keď ťa ten tvoj múdry správca odpojil od netu
Brzd@ napísal:Co ja mám skúsenosti s NODom, nieje veľmi na trojanov...Odskúšaj free antivír Avira. Ten by bolo dobré nainštalovať a dať ním vyhľadať trojanov. Ale ako ho potom aktualizuješ keď ťa ten tvoj múdry správca odpojil od netu
tak to teda neviem ako ho aktualizujem,ale celkovo sa mi NOD akosi nepaci,uz sa mi stalo 2x co ma sklamal...prvykrat mi dokonca spadol windows...
a k tej avire : nerobi to nejake blbosti ked sa pouziva viac antivirakov?pocul som ze sa casto 'biju'....
Filipito: preco dufas ze cracked? a preco pandu trial???
Lebo niektoré trojany sa môžu správať tak, že pri nájdení sa PC reštartne alebo sa Ti zasekne PC. Mal som už aj také problémy a odvtedy pri nejakom serióznejšom probléme vždy skenujem iba v safe mode.
Pilifo napísal:Lebo niektoré trojany sa môžu správať tak, že pri nájdení sa PC reštartne alebo sa Ti zasekne PC. Mal som už aj také problémy a odvtedy pri nejakom serióznejšom probléme vždy skenujem iba v safe mode.
je sice pravda,ze pri poslednom resete mi pocitac asi na polminuty zamrzol v tom screene Vitajte a potom to nabehlo a inokedy to bola otazka par sekund,bola to radost spustat....moze to byt nim?
Ja myslím, že áno. V PC ho mám, myslím, že už cez tri roky a žiaden problém som s ním nemal. Akurát čas od času (tak raz za dva mesiace) spustím skenovanie a stalo sa, pár krát, že našiel jedného "schovaného" trojana. Naproti tomu v NB som mal na skúšku môj antivír Norton (dostal som ho k NB) a po mesiaci som mal problémy "jak hovädo" http://www.hojko.com/trojan-drop-agent- ... 13751.html Potom som ten bordel dostal z PC až v núdzovom režime, ako ti tu tiež radia, pomocou Avira AntiVir-u.
diky moc,sice som s avirou nenasiel to co som hladal,ale nasiel som vela inych trojanov a ked som ich odstranil,spravca ma opat pustil na siet
uz budem radsej vyuzivat viacero AV