Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

strasny pristup k veci :shock:
Ja osobne tam "gaspika" nechcem vidiet uz ani sekundu a verim ze na stvrty pokus si uz zvolime niekoho, za koho sa nebude treba hambit. :oops:
infinite
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa infinite »

ja by som tam osobne z tichto 'typkov' videl najradsej Františka Mikloška
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

gasparovic us len preto ze ked bol unas v meste mi povedal ked budem v ba ma poziva na pivo a je to dobry clovek hetych smiesnych nepoznam neviem :D
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

Ak tam chcete mat cloveka, ktory bol predsedom parlamentu v casoch najhlbsieho Meciarizmu a na krku ma zopar donebavolajucich kauz, nech sa paci. A to nehovoriac o tom, ze v rokoch 94-98 po Slovensku ani pes nestekol...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

spojené témy "PREZIDENTSKÉ VOĽBY SR 2009" s "Nas buduci prezident"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

netusim este koho budem volit, pretoze som sa do toho studovania programov este neprinutil, ale viem ze gasparovica volit nebudem, lebo nevie naco je Google. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

eureka napísal:gasparovic us len preto ze ked bol unas v meste mi povedal ked budem v ba ma poziva na pivo a je to dobry clovek hetych smiesnych nepoznam neviem :D
by si najprv musel mat 18...
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

Fabo napísal:by si najprv musel mat 18...
1 rok vydrzim a mozno aj on ked nezomre
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

eureka napísal:1 rok vydrzim a mozno aj on ked nezomre
a to akoze na teba pockaju s volbami? :shock: dufam, ze za ten rok dostanes trocha rozumu.. vzdy som si myslel, ze len starsia generacia voli pre pivo a parky, pozeram, ze ta mladsia voli pre to iste a ani to nemusi dostat :roll:

masaker: zena ma byt doma pri peci, vsak? zda sa to len mne alebo nam tie decka zacali nejak cuvat? cim to je? :?

btw. google talk je primarnou funkciou googlu, vsak ty IT inzinier? ci to Prezidentovi hlavy statu dali taku otazku preto, aby na nu mohol odpovedat cokolvek? Pan prezident naco sluzi google? No predsa na platbu cez internet, no predsa na bookmarky.. Skratka je to senilny dedo, ktory patri do dochodku a na cintorin politickych dejin, ta nasa slovenska malost nam vsak prikazuje volit ho, ved predsa nic nepokazil, ved je fanusikom slovana a slovenskej reprezentacia, ved mi slubil pivo.. V akom ignorantove to zijem :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Z mojho okolia mam niekedy pocit, ze fakt, ze Radicova je zena je skor jej vyhodou nez naopak. Ono opakujem, je to moj dojem, z mojho okolia, z hladiska celospolocenskeho to tak vobec byt nemusi. Ale aby som sa vratil k povodnej myslienke. V USA sa stal prezidentom prvykrat v historii cernoch tak mam z niektorych ludi pocit, ze tak dobre teda, zvolme si my prvykrat zenu. Pricom ak by sme Radicovej vtieravu kampan, nechutnu nestalost nazorov a uplne do oci bijuci pristup "chcem sa pacit vsetkym" vsadili do muzskeho tela, nemyslim si, ze by to bol aj nadalej taky vazny kandidat na prezidentsky post. Ako tu uz niekto pisal, tusim Tomasito, ona posobi skor ako opozicny poslanec nez prezidentsky kandidat...A naozaj mam niekedy pocit, ze tieto veci ludia nevidia, mozno vidiet nechcu, netusim, a to prave preto, ze je to zena...

Inak osobne volit nepojdem. Ani jednemu z kandidatov nie som ohotny dat svoj hlas len preto, aby som si odvolil, ked ani s jednym z nich nesuhlasim. Takze si pockam na parlamentne volby.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

eureka napísal:gasparovic us len preto ze ked bol unas v meste mi povedal ked budem v ba ma poziva na pivo a je to dobry clovek hetych smiesnych nepoznam neviem :D
No vy by ste sa uz len mali o com spolu bavit :roll: Nedal ti aj cislo na mobil nahodou?
Volit nejdem, kedze som jednou nohou vonku a politiku vobec nesledujem.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja pojdem volit hocikoho okrem Ra<>ovej. Preco? Lebo ju budu volit taki, ako p4ra. :sneaky:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja budem volit melnika aj ked pravdepodobne nema sancu. A na druhe kolko sa vyserem.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja tiež Milana Melníka.

Ak sa ešte niekto rozhodujete, tak si pozrite Otázky pre kandidátov na SME. A ak sa niekomu chce, tak si môže spraviť aj test s ktorým kandidátom sa najviac zhodujete.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

kinjeril sry ... asi sa radim do skupiny s p4rom ...
Ale koho ineho??
Gasparovic je dement ktory nevie povedat suvislu vetu.
Miklosko pripeceny katolik ktory ma namiesto TV akvarko ... Uz vidim jak by to vyzeralo. A KDH nikdy v zivote nechcem vidiet
Demencia najvyssieho kalibru ... Nejaky CiernyDJ(Knaz) ktory prave vyprasil dieta bude Radicovej tvrdit nech si ulozi zivot. :shock:
Martinakova ... <> Najvacsieho kalibru ani netreba komentovat.
Melnika vobec nepoznam ... nemozem posudit ... a uz duplom zvolit.
Bollova ... OMG
Sidor ... Tomu fandia vsetci privrzenci MLM ... Neviem preco.

Cize?? Radicova ...
Dufam ze jej prvy krok bude odlucenie Cirkvi od statu. Verim v boha ale nie v <>nutu cirkev.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Key5ers0ze napísal:btw. google talk je primarnou funkciou googlu, vsak ty IT inzinier?
Nehnevaj sa, ale potom ti poviem ze auto je pristroj urceny na parkovanie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kinjeril napísal:Ja pojdem volit hocikoho okrem Ra<>ovej. Preco? Lebo ju budu volit taki, ako p4ra. :sneaky:
Hmm, toto je zaujimavy nazor. Mind sharing more? :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mi-chau napísal:Nehnevaj sa, ale potom ti poviem ze auto je pristroj urceny na parkovanie.
nehnevaj sa, ale vystihol si to presne. Ak by si sa opytal kohokolvek aku funkciu ma auto 9 z 10 normalnych ludi by ti povedalo dostat sa z bodu A do bodu B a jeden podivin by mozno povedal, ze auto je pristroj urceny na parkovanie :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dost ma stve, ze nemozem ist volit, kedze volit sa zo zahranicia neda a na jeden vikend kvoli tomu domov nepojdem...
Spravil som si test na http://volby.sme.sk/koho-volit/ a vyslo mi, ze by som mal volit Mikloska alebo Bollovu, co ma trochu prekvapilo :)
Ale je pravda, ze sa s nimi v nazoroch zhodujem ak to beriem ako priemer, ale v otazkach, ktore su pre mna vyznamne zas Miklosko odpovedal opacne :)
Ale aby som to zhrnul - neznasam Gasparovica a Radicova sice tiez nie je najlepsia, ale urcite je lepsia ako Gasparovic, cize moj hlas by patril jej aj ked v prvom kole by som to mozno skusil s Bollovou :)
Mozno to vyznieva, ze by som Radicovu volil kvoli tomu, ze je mensim zlom, ale to nie je pravda, jej nazory mi vacsinou vyhovuju a pokial viem, tak nema taku ciernu minulost ako Gasparovic. (na jeho adresu mam problem vyjadrit sa slusne)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ra<>ova? Ta Ra<>ova, co vytvorila s Kanikom nazabudnutelne duo?
Radsej poziadam o zbavenie svojpravnosti len aby som tej pizde nemusel dat hlas.
Napísať odpoveď