Skinheads
Ten zmiesany odpad ma totiz charakteristicke znaky bielej rasy-je ku nej najblizsie.kali520 napísal:Zaujimave ako nevedomi ludia (hlavne co sa tyka oblasti ras) vzdy ten zmiesany odpoad hadzu do bielej rasy.
Samozrejme.Vsetci su blbi...My sme sa tiez ucili zakladne rozdelenie ras,tak ako pisal un know.Tiez sme to rozoberali a ciganov sme zaradily ku bielej rase.Aryan Angel napísal:Okrem toho exituju rasove pod-skupiny, vasa profesorka je bud blba alebo zamerne zavadza.
Wiki-http://sk.wikipedia.org/wiki/Rasa_(%C4%8Dlovek)
Pre vas to teda musi byt urazka najhrubsieho zrna,ak niekto ciganov zaradi do tej istej rasovej skupiny,ako bielych.Hoci je to pravda,hned je pre vas kazdy blbec a nevedomi.."Zmiesany odpad"-Ach Kali,aky Ty si uboziak
Ked je niekto miesanec a ma rovnake crty z jednej aj druhej rasy tak neviem z akeho dovodu ho treba priradit do bielej rasy. Dudo by nam to mohol vysvetlit.
A okrem ineho tvoj zdroj hovori:
Základné rasy, tzv. veľké rasy (veľké plemená) sú [slovo rasa tu možno vždy nahradiť slovom plemeno]:
* europoidná rasa (kaukazská rasa, eurázijská rasa, europoidi, biela rasa)
* mongoloidná rasa (žltohnedá rasa, mongoloidi)
* negroidná rasa (čierna rasa, ekvatoriálna rasa)
* niekedy aj: australoidná rasa (australoidi)
Biela rasa arijci je podskupina europoidneho plemena, cigani su miesanci z kmenov z indie, arabov a bielych. Takze stale nechapem preco su biela rasa.
A okrem ineho tvoj zdroj hovori:
Základné rasy, tzv. veľké rasy (veľké plemená) sú [slovo rasa tu možno vždy nahradiť slovom plemeno]:
* europoidná rasa (kaukazská rasa, eurázijská rasa, europoidi, biela rasa)
* mongoloidná rasa (žltohnedá rasa, mongoloidi)
* negroidná rasa (čierna rasa, ekvatoriálna rasa)
* niekedy aj: australoidná rasa (australoidi)
Biela rasa arijci je podskupina europoidneho plemena, cigani su miesanci z kmenov z indie, arabov a bielych. Takze stale nechapem preco su biela rasa.
No tak Kali-moj zdroj pise presne toto-Europoidná rasa (iné názvy: europidná rasa, kaukazská rasa, eurázijská rasa, europoidi, europidi,biela rasa, bieli; slovo rasa možno zameniť za slovo plemeno) je ľudská rasa, ktorej príslušníci sa vyznačujú svetlou kožou, vlnitými vlasmi, úzkym nosom, tenkými perami. K europoidnej rase patrí napr. väčšina Európanov.Nakolko cigani splnaju spominane znaky,boli prideleni ku rase bielej.Alebo ich chces priradit ku niektorej zo zvysnych dvoch skupin?A pozri-mne sa tu nechce chytat za slovicka...Bud si biely,tak ako len chces...
Len ma zarazilo(ale nie prekvapilo),ako sa hned dokazete obut do dannej veci a oznacovat niekoho ako"odpad".A popritom je to clovek-tak ako ty.Ja som nieco uz pochodil a stretol vela"odpadu"...Ty tu ides pisat o niecom,alebo o niekom ako o odpade a popritom,sam musis vediet,ze clovek je tvor jedinecny a nemozno ho priradit ku stadu,len na zaklade rasy.Hoci kultura robi svoje,ver mi,ze vela ludom,ktorych si oznacil ako odpad,nesiahas ani po päty.Ale to by si niekoho takeho musel spoznat.V tom ti vsak zial brani tvoja viera.
Len ma zarazilo(ale nie prekvapilo),ako sa hned dokazete obut do dannej veci a oznacovat niekoho ako"odpad".A popritom je to clovek-tak ako ty.Ja som nieco uz pochodil a stretol vela"odpadu"...Ty tu ides pisat o niecom,alebo o niekom ako o odpade a popritom,sam musis vediet,ze clovek je tvor jedinecny a nemozno ho priradit ku stadu,len na zaklade rasy.Hoci kultura robi svoje,ver mi,ze vela ludom,ktorych si oznacil ako odpad,nesiahas ani po päty.Ale to by si niekoho takeho musel spoznat.V tom ti vsak zial brani tvoja viera.
Dudo odpovedaj na otazku, do akej skupiny zaradis miesanca medzi cernochom a belochom?
Europoidna rasa neni automaticky biela. Biela rasa je preto biela lebo maju bielu farbu pokozky, z akeho dovodu tam chces priradovat ciganov ktory maju farbu pokozky tmavu a to je uz prvy znak toho ze sa od bielych odlisuju, tak co stale s tymi rovnakymi znakmi.
Oznacenie tymi troma pojmami europoidna, mongoloidna a negroidna je siroky pojem. Taky arab niekde v okoli afganistanu moze mat viac mongoloidnych crtov ako azijskych. Dovodom tychto zmiesanych ras je vysoky prilev bieleho obyvatelstva do juznych oblasti sveta ako blizky vychod a oblast indie.
Na tuto problematiku odporucam:
http://beo.sk/pochod-titanov/312-05-od- ... e-migracie
To s tym odpadom, dobre uznavam prehnal som to.
Europoidna rasa neni automaticky biela. Biela rasa je preto biela lebo maju bielu farbu pokozky, z akeho dovodu tam chces priradovat ciganov ktory maju farbu pokozky tmavu a to je uz prvy znak toho ze sa od bielych odlisuju, tak co stale s tymi rovnakymi znakmi.
Oznacenie tymi troma pojmami europoidna, mongoloidna a negroidna je siroky pojem. Taky arab niekde v okoli afganistanu moze mat viac mongoloidnych crtov ako azijskych. Dovodom tychto zmiesanych ras je vysoky prilev bieleho obyvatelstva do juznych oblasti sveta ako blizky vychod a oblast indie.
Na tuto problematiku odporucam:
http://beo.sk/pochod-titanov/312-05-od- ... e-migracie
To s tym odpadom, dobre uznavam prehnal som to.
No miesanca tazko niekam zaradit...Ale ak sa pozries na cloveka,tak vidis akymi znakmi disponuje.Tak ho podla toho zaradis...
Tie tenke pery,vlnite vlasy,uzky nos...-vsak to je typicky cigan
.Az na tu plet...Ale co napr.taky olasky cigani-vsak ty su bielsi(bledsi) ako slovania...
Tazko zaradovat niekam,nakolko aj ciganov je vela poddruhov.Ale nemyslis,ze cigani ako celok maju naozaj najblizsie k europoidnej rase?
Tie tenke pery,vlnite vlasy,uzky nos...-vsak to je typicky cigan
Tazko zaradovat niekam,nakolko aj ciganov je vela poddruhov.Ale nemyslis,ze cigani ako celok maju naozaj najblizsie k europoidnej rase?
Europoidna rasa neni automaticky biela. Do europoidnej rovnako patria araby, semiti a indovia a ti rozhodne bieli niesu.dudo02 napísal:Tazko zaradovat niekam,nakolko aj ciganov je vela poddruhov.Ale nemyslis,ze cigani ako celok maju naozaj najblizsie k europoidnej rase?
Dovod ich bielych crt je uz mnou spominana migracia bieleho obyvatelstva do tychto oblasti, teda miesanie s tamoujsim obyvatelstvom ktore malo zrejme nieco z mognoloidnej a negroidnej rasy.
to by potom cinania mali zltu pokozku jak pri zltacke....kali520 napísal:Biela rasa je preto biela lebo maju bielu farbu pokozky, z akeho dovodu tam chces priradovat ciganov ktory maju farbu pokozky tmavu a to je uz prvy znak toho ze sa od bielych odlisuju, tak co stale s tymi rovnakymi znakmi
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
axxis
Addict
a napadlo Ta zamysliet sa nad tym, ze nackovia utocia na starych neozbrojenych panov peprovym sprejom?
jezis prepac.... zabudol som, ze ty a tebe podobni ste dokonaly vzor spravania, moralky, mravnej cistoty a humanizmu...idem rychlo namlatit nejakemu dedulovi aby som bol rovnako dobry ako si Ty. zachranim svet a bielu rasu! Budes na mna hrdy Aryan!
do nich bratia Slovaci!
jezis prepac.... zabudol som, ze ty a tebe podobni ste dokonaly vzor spravania, moralky, mravnej cistoty a humanizmu...idem rychlo namlatit nejakemu dedulovi aby som bol rovnako dobry ako si Ty. zachranim svet a bielu rasu! Budes na mna hrdy Aryan!
do nich bratia Slovaci!
-
FX4087
Medium Expert
citoval somAryan Angel napísal:preco si to dal potom do uvodzoviek
vychadzas pri tom z niecoho konkretneho alebo tomu len veris
..čo takto v úplne rovnakej hodnote života v momente zrodenia, ktorá sa mení iba činmi a životom samotným? od ničoho iného to nezáleží..Aryan Angel napísal:v poriadku, len ma zaujimalo v com konkretne spociva ta rovnost..
alebo v com...