Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Forest
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forest »

Ako tu uz predomnou ktosi povedal najlepsi priatelia romov a ich spolocnost ani ja nevyhladavam... ostatne ma ani nezaujima :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

krasne vystihnute
Prílohy
shooty demokracia.jpg
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

kali520 napísal:Zaujimave ako nevedomi ludia (hlavne co sa tyka oblasti ras) vzdy ten zmiesany odpoad hadzu do bielej rasy.
Ten zmiesany odpad ma totiz charakteristicke znaky bielej rasy-je ku nej najblizsie.
Aryan Angel napísal:Okrem toho exituju rasove pod-skupiny, vasa profesorka je bud blba alebo zamerne zavadza.
Samozrejme.Vsetci su blbi...My sme sa tiez ucili zakladne rozdelenie ras,tak ako pisal un know.Tiez sme to rozoberali a ciganov sme zaradily ku bielej rase.

Wiki-http://sk.wikipedia.org/wiki/Rasa_(%C4%8Dlovek)

Pre vas to teda musi byt urazka najhrubsieho zrna,ak niekto ciganov zaradi do tej istej rasovej skupiny,ako bielych.Hoci je to pravda,hned je pre vas kazdy blbec a nevedomi.."Zmiesany odpad"-Ach Kali,aky Ty si uboziak :? .
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Tak potom podľa toho delenia k bielym patria aj Semiti, Hamiti, Iránci, Indovia a Afgánci
Spoločne patríme ku Kaukazskej rase. Zahrňovať ich pod bielu rasu je nesprávny pojem, bielu rasu tvoria len biele národy ( Germáni, Románi, Slovania, Kelti a Gréci, Baskovia sú diskutabilný...)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ked je niekto miesanec a ma rovnake crty z jednej aj druhej rasy tak neviem z akeho dovodu ho treba priradit do bielej rasy. Dudo by nam to mohol vysvetlit.

A okrem ineho tvoj zdroj hovori:

Základné rasy, tzv. veľké rasy (veľké plemená) sú [slovo rasa tu možno vždy nahradiť slovom plemeno]:

* europoidná rasa (kaukazská rasa, eurázijská rasa, europoidi, biela rasa)
* mongoloidná rasa (žltohnedá rasa, mongoloidi)
* negroidná rasa (čierna rasa, ekvatoriálna rasa)
* niekedy aj: australoidná rasa (australoidi)

Biela rasa arijci je podskupina europoidneho plemena, cigani su miesanci z kmenov z indie, arabov a bielych. Takze stale nechapem preco su biela rasa.
dudo02
King
King

No tak Kali-moj zdroj pise presne toto-Europoidná rasa (iné názvy: europidná rasa, kaukazská rasa, eurázijská rasa, europoidi, europidi,biela rasa, bieli; slovo rasa možno zameniť za slovo plemeno) je ľudská rasa, ktorej príslušníci sa vyznačujú svetlou kožou, vlnitými vlasmi, úzkym nosom, tenkými perami. K europoidnej rase patrí napr. väčšina Európanov.Nakolko cigani splnaju spominane znaky,boli prideleni ku rase bielej.Alebo ich chces priradit ku niektorej zo zvysnych dvoch skupin?A pozri-mne sa tu nechce chytat za slovicka...Bud si biely,tak ako len chces...

Len ma zarazilo(ale nie prekvapilo),ako sa hned dokazete obut do dannej veci a oznacovat niekoho ako"odpad".A popritom je to clovek-tak ako ty.Ja som nieco uz pochodil a stretol vela"odpadu"...Ty tu ides pisat o niecom,alebo o niekom ako o odpade a popritom,sam musis vediet,ze clovek je tvor jedinecny a nemozno ho priradit ku stadu,len na zaklade rasy.Hoci kultura robi svoje,ver mi,ze vela ludom,ktorych si oznacil ako odpad,nesiahas ani po päty.Ale to by si niekoho takeho musel spoznat.V tom ti vsak zial brani tvoja viera.
kali520
Darca
Darca

Dudo odpovedaj na otazku, do akej skupiny zaradis miesanca medzi cernochom a belochom?

Europoidna rasa neni automaticky biela. Biela rasa je preto biela lebo maju bielu farbu pokozky, z akeho dovodu tam chces priradovat ciganov ktory maju farbu pokozky tmavu a to je uz prvy znak toho ze sa od bielych odlisuju, tak co stale s tymi rovnakymi znakmi.

Oznacenie tymi troma pojmami europoidna, mongoloidna a negroidna je siroky pojem. Taky arab niekde v okoli afganistanu moze mat viac mongoloidnych crtov ako azijskych. Dovodom tychto zmiesanych ras je vysoky prilev bieleho obyvatelstva do juznych oblasti sveta ako blizky vychod a oblast indie.

Na tuto problematiku odporucam:
http://beo.sk/pochod-titanov/312-05-od- ... e-migracie

To s tym odpadom, dobre uznavam prehnal som to.
dudo02
King
King

No miesanca tazko niekam zaradit...Ale ak sa pozries na cloveka,tak vidis akymi znakmi disponuje.Tak ho podla toho zaradis...

Tie tenke pery,vlnite vlasy,uzky nos...-vsak to je typicky cigan :) .Az na tu plet...Ale co napr.taky olasky cigani-vsak ty su bielsi(bledsi) ako slovania...

Tazko zaradovat niekam,nakolko aj ciganov je vela poddruhov.Ale nemyslis,ze cigani ako celok maju naozaj najblizsie k europoidnej rase?
kali520
Darca
Darca

dudo02 napísal:Tazko zaradovat niekam,nakolko aj ciganov je vela poddruhov.Ale nemyslis,ze cigani ako celok maju naozaj najblizsie k europoidnej rase?
Europoidna rasa neni automaticky biela. Do europoidnej rovnako patria araby, semiti a indovia a ti rozhodne bieli niesu.

Dovod ich bielych crt je uz mnou spominana migracia bieleho obyvatelstva do tychto oblasti, teda miesanie s tamoujsim obyvatelstvom ktore malo zrejme nieco z mognoloidnej a negroidnej rasy.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

dudo02, do ktorej z tych troch najvacsich rasovych skupin by si zaradil (vacsinu) Indov? Biela rasa (v ramci ineho nazvu) ?
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

kali520 napísal:Biela rasa je preto biela lebo maju bielu farbu pokozky, z akeho dovodu tam chces priradovat ciganov ktory maju farbu pokozky tmavu a to je uz prvy znak toho ze sa od bielych odlisuju, tak co stale s tymi rovnakymi znakmi
to by potom cinania mali zltu pokozku jak pri zltacke.... :D
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Ja som hrozne veľkým zastáncom zjednoteného ľudstva a myšlienky "všetci sme si rovní" takže takéto hnutia mi niesu práve príjemné.
Keby že mlátia grenpeasakov tak v pohode tých tiež nemusim :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

preco si to dal potom do uvodzoviek

vychadzas pri tom z niecoho konkretneho alebo tomu len veris
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

polska dochodcovska antifa, chudaci nackovia musia slzaky nosit zo sebou radsej
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

:D opat sa raz potvrdilo, ze proti fasizmu su najma socky a fetaci..
ten so slzakom nemal chybu. Hrdinovia :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

to uz hej..

nackov co biju male deti nemas? aby sme sa mali znova nad niecim potesit a zamysliet :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

a napadlo Ta zamysliet sa nad tym, ze nackovia utocia na starych neozbrojenych panov peprovym sprejom?
jezis prepac.... zabudol som, ze ty a tebe podobni ste dokonaly vzor spravania, moralky, mravnej cistoty a humanizmu...idem rychlo namlatit nejakemu dedulovi aby som bol rovnako dobry ako si Ty. zachranim svet a bielu rasu! Budes na mna hrdy Aryan!
do nich bratia Slovaci!
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Aryan Angel napísal:preco si to dal potom do uvodzoviek

vychadzas pri tom z niecoho konkretneho alebo tomu len veris
citoval som
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

v poriadku, len ma zaujimalo v com konkretne spociva ta rovnost..

napriklad ked ja mam iq 88 a tu axXis 161 sme si inteligencne rovni?

alebo vsetci rovni pred zakonom..?

alebo v com...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Aryan Angel napísal:v poriadku, len ma zaujimalo v com konkretne spociva ta rovnost..

alebo v com...
..čo takto v úplne rovnakej hodnote života v momente zrodenia, ktorá sa mení iba činmi a životom samotným? od ničoho iného to nezáleží..
Napísať odpoveď