Sciphone I68

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
prometeus
Amateur
Amateur

Sciphone I68

Príspevok od používateľa prometeus »

Co si myslite o tomto cinskom telefone? Viem, ze je to sit, ale bude sa z neho dat aspon volat? Ake mate skusenosti?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://home.comcast.net/~plutarch/CECT-i68.html
tu mas recenziu. To si radsej kup Siemens C35i a usetris...taktiez mozes akurat tak volat a este aj SMS by sa na nom pisali o 100% lepsie...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

brat ho ma, a ti poviem ze ja by som si ho asi nekupil, resp. urcite :-D

ako dotykovy display je fajn, i ked reakcie su pomalsie ako iphone, ten polohovy (gravity) senzor nevyuzijes okrem pretacania videa a fotiek asi nikde, v telefone su par hry co cinsky (cize nahodne stlacanie nazvov) a aj tie su same somariny a ine hry v tom nvm ci rozbehas, funkcie samozrejme velmi biedne, (fotak shitny 0.3Mpx, prehravanie lepsich videi nehrozi, takisto ak donho das iny obrazok ako jpg, tak uz pri prezerani to seka,), dalej nvm ci to robi len bratov ale dost casto pri telefonovany telefon dost silne rezonuje zvuk..a pocuje ho aj ten co vola s tebou, a k dual sim ako brat povedal - ze zistil ze to je skor na skodu ako uzitok..lebo ked sa ti vybije jeden mobil kde mas 2 simky nemas uz nic, ked mas 2 telefony mas aspon druhy ked sa jeden vybije....a baterka na tomto telefone nevydrzi dlho, ked sa s nim hras uz vobec nie....a este jedna vec ma napadla ze zozadu vyzera ako prvy iphone tj ma vzadu matny hlinikovy kryt, ktory je velmi nachylny na skrabance ktore hned a dost silno vidno (preto si nanho hned brat kupil puzdro),... to je take moje rychle zhrnutie :-D

tu je moje video z neho : :cookies:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To máš asi tak isto ako keby si dnes chcel ušetriť a kúpiš si televízor Funai, ale ak by si chcel kvalitu, tak by si mal nejaký Samsung 4 - krát drahšie. Toto platí všeobecne o čínskych veciach a aj elektronike. Takže ak nemáš nič proti tejto "kvalite", tak si ho kúp.
wardzi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa wardzi »

Kód: Vybrať všetko

http://www.mysciphone.com/i68index.asp
myslim si ze za cenu do 2500SKK aj s postovnym je to zaujimava vecicka.. ani sa necudujem ze majitelia originalneho IPHONU tak nahlas škripu zubami :-P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Sorry, ale tato plastova kravina sa s iPhone-om porovnat ani neda. Tak nehovor, ze majitelia skripu zubami. Dalsi znalec. :roll:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

vidim ze tu nikto necital moj post :-D proste toto s iphonom okrem vonkajsieho vzhladu nema nic spolocne, mal som nie kratky cas obe telefony v rukach tak viem ocom hovorim....ale tak kazdy si to musi dokazat sam... verim ze by vam stacilo raz si objednat nejake telefon z ciny/hongkongu a dalsi by ste uz nechceli...mam tie cinske telefony prebadane hore dole a vam poviem ze v 90% tych telefonoch je rovnaky soft, len trosku upraveny to myslim hovori uz samo za seba, a hardware tam je len to najlacnejsie co sa tam da dat..... ano su aj kvalitnejsie cinske telefony lenze ich suma je uz taka ze sa pomaly ani neoplatia :cookies:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dost trufale tuto sracku porovnavat s iPhone.
prometeus
Amateur
Amateur

Ja si osobne myslim, ze sa naozaj tento telefon neda porovnavat s Iphonom, ale tak ani Iphone nie je zase az taky super telefon.Ma sice genialne ovladanie, ale co sa tyka ostatnych veci je to ubohe. Som na nejakej stranke videl, ze ho porovnavali s Nokiou 3310. :D
A tento Sciphone i68 ma aspon slot na dve sim, co si myslim ze je velke plus za taku cenu.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Zrejme si videl sproste obrazky ako si kazdy honil ego na tom, ze to nema kameru, MMS a BT. Pritom podla mna viac ako polovica tieto sluzby ani nevyuziva ale pindaju do toho lebo je to drahe...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

prometeus:poprosim vymenovat, co ma (okrem fotaku, ktory jednoznacne nie je na mobilnom telefone prioritou) iPhone take ubohe. Dakujem..
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nj a iphone s novy sw 3.0 uz v podstate bude mat vsetko co sa mu vycitalo takze si myslim ze kazdy si tam najde to co potrebuje :)
prometeus
Amateur
Amateur

Skus si pozriet

Kód: Vybrať všetko

http://www.mirecekp.net/k-pobaveni/iphone-3g-vs-nokia-3310/
ale treba to brat ako vtip. Ja nemam nic proti Iphonu, len mi vadi, ze je moc drahy. Inak v pondelok mi pride ten Sciphone. No som nan zvedavy. A potom napisem svoje pocity z neho. :shock:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

prometeus: sam si napisal ''Ma sice genialne ovladanie, ale co sa tyka ostatnych veci je to ubohe. ''. To co si poslal, je ubohy a otrepany pokus o vtip, ktory vytvoril clovek, ktory na iPhone nema a ticho zavidi. Ja chcem vediet nieco o tych ostatnych veciach, ktore si spominal...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

prometeus napísal:Inak v pondelok mi pride ten Sciphone. No som nan zvedavy. A potom napisem svoje pocity z neho. :shock:
Tak to som zvedavý aj ja. Nezabudni sem potom napísať :)
prometeus
Amateur
Amateur

Tak najviac mi na Iphone vadi:
-CENA!!! Myslim si, ze je strasne prehnana.
-vacsina novych programov do tohoto telefonu je platenych. Jedina moznost je nahrat do neho hacknuty firmware a potom si uz mozes nahravat co chces. Ale stratis zaruku.
-Dalsia vec je baterka, problematicka vymena :lol:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

prometeus napísal:Tak najviac mi na Iphone vadi:
-vacsina novych programov do tohoto telefonu je platenych. Jedina moznost je nahrat do neho hacknuty firmware a potom si uz mozes nahravat co chces. Ale stratis zaruku.
0 korun na akciu 100 viac ti pride ako vysoka cena za iphone 3g?
iphone vobec neni drahy telefon... tolko presne ma stal v novembri minuleho roka

vacsina programov sa da behom 5 sekund stiahnut z internetu nacierno a nahrat do telefonu. jailbreakom o zaruku neprides... a inac povedz mi ake programy na WIN mobile nejsu platene? podla mna rovnake percento programov na win mobile je takisto platenych a ked ich chces zadarmo takisto si ich nacierno stiahnes... takze ja osobne tam nevidim rozdiel

povedz mi, ako casto menis v telefone baterku? inac iphone 3G ma velmi jednoduchu vymenu baterky, vymenis s ju za chvilu aj sam...
prometeus
Amateur
Amateur

Takze Sciphone mam uz doma. Na to ze to je cinsky telefon, som s nim spokojny. Zatial vsetko ide tak ako ma. Treba si sice zvyknut na trocha pomalsie ovladanie, ale to neva. Hlavne je ze uz nemusi trepat zo sebov dva telefony. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

prometeus napísal:Tak najviac mi na Iphone vadi:
200€ Co je suma za jaku sa da iPhone 8GB zohnat je podla mna v pohode ...
Aplikacii je milion ... a vobec niesu drahe (v Priemere 2,5€) oproti nokii (priemer 12€) a Windows Mobile (16€)
Jailbrakeom zaruku nestracas.
31mo13
Novice
Novice

Re: Sciphone I68

Príspevok od používateľa 31mo13 »

podla mna je SciPhone i68 výborný telefón a čo ked je z číny tam sa iba vyrába lebo je tam najlacnejšie ale navrhnuť ho navrhol APPLE lebo podla neho sa robil a je cenovo výborne dostupný :P a súhlasím s prometeus
Napísať odpoveď