Sciphone I68
Sciphone I68
Co si myslite o tomto cinskom telefone? Viem, ze je to sit, ale bude sa z neho dat aspon volat? Ake mate skusenosti?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://home.comcast.net/~plutarch/CECT-i68.html
tu mas recenziu. To si radsej kup Siemens C35i a usetris...taktiez mozes akurat tak volat a este aj SMS by sa na nom pisali o 100% lepsie...
tu mas recenziu. To si radsej kup Siemens C35i a usetris...taktiez mozes akurat tak volat a este aj SMS by sa na nom pisali o 100% lepsie...
-
webmasterr
Medium Professional
brat ho ma, a ti poviem ze ja by som si ho asi nekupil, resp. urcite
ako dotykovy display je fajn, i ked reakcie su pomalsie ako iphone, ten polohovy (gravity) senzor nevyuzijes okrem pretacania videa a fotiek asi nikde, v telefone su par hry co cinsky (cize nahodne stlacanie nazvov) a aj tie su same somariny a ine hry v tom nvm ci rozbehas, funkcie samozrejme velmi biedne, (fotak shitny 0.3Mpx, prehravanie lepsich videi nehrozi, takisto ak donho das iny obrazok ako jpg, tak uz pri prezerani to seka,), dalej nvm ci to robi len bratov ale dost casto pri telefonovany telefon dost silne rezonuje zvuk..a pocuje ho aj ten co vola s tebou, a k dual sim ako brat povedal - ze zistil ze to je skor na skodu ako uzitok..lebo ked sa ti vybije jeden mobil kde mas 2 simky nemas uz nic, ked mas 2 telefony mas aspon druhy ked sa jeden vybije....a baterka na tomto telefone nevydrzi dlho, ked sa s nim hras uz vobec nie....a este jedna vec ma napadla ze zozadu vyzera ako prvy iphone tj ma vzadu matny hlinikovy kryt, ktory je velmi nachylny na skrabance ktore hned a dost silno vidno (preto si nanho hned brat kupil puzdro),... to je take moje rychle zhrnutie
tu je moje video z neho :
ako dotykovy display je fajn, i ked reakcie su pomalsie ako iphone, ten polohovy (gravity) senzor nevyuzijes okrem pretacania videa a fotiek asi nikde, v telefone su par hry co cinsky (cize nahodne stlacanie nazvov) a aj tie su same somariny a ine hry v tom nvm ci rozbehas, funkcie samozrejme velmi biedne, (fotak shitny 0.3Mpx, prehravanie lepsich videi nehrozi, takisto ak donho das iny obrazok ako jpg, tak uz pri prezerani to seka,), dalej nvm ci to robi len bratov ale dost casto pri telefonovany telefon dost silne rezonuje zvuk..a pocuje ho aj ten co vola s tebou, a k dual sim ako brat povedal - ze zistil ze to je skor na skodu ako uzitok..lebo ked sa ti vybije jeden mobil kde mas 2 simky nemas uz nic, ked mas 2 telefony mas aspon druhy ked sa jeden vybije....a baterka na tomto telefone nevydrzi dlho, ked sa s nim hras uz vobec nie....a este jedna vec ma napadla ze zozadu vyzera ako prvy iphone tj ma vzadu matny hlinikovy kryt, ktory je velmi nachylny na skrabance ktore hned a dost silno vidno (preto si nanho hned brat kupil puzdro),... to je take moje rychle zhrnutie
tu je moje video z neho :
Kód: Vybrať všetko
http://www.mysciphone.com/i68index.asp-
webmasterr
Medium Professional
vidim ze tu nikto necital moj post
proste toto s iphonom okrem vonkajsieho vzhladu nema nic spolocne, mal som nie kratky cas obe telefony v rukach tak viem ocom hovorim....ale tak kazdy si to musi dokazat sam... verim ze by vam stacilo raz si objednat nejake telefon z ciny/hongkongu a dalsi by ste uz nechceli...mam tie cinske telefony prebadane hore dole a vam poviem ze v 90% tych telefonoch je rovnaky soft, len trosku upraveny to myslim hovori uz samo za seba, a hardware tam je len to najlacnejsie co sa tam da dat..... ano su aj kvalitnejsie cinske telefony lenze ich suma je uz taka ze sa pomaly ani neoplatia 
Ja si osobne myslim, ze sa naozaj tento telefon neda porovnavat s Iphonom, ale tak ani Iphone nie je zase az taky super telefon.Ma sice genialne ovladanie, ale co sa tyka ostatnych veci je to ubohe. Som na nejakej stranke videl, ze ho porovnavali s Nokiou 3310.
A tento Sciphone i68 ma aspon slot na dve sim, co si myslim ze je velke plus za taku cenu.
A tento Sciphone i68 ma aspon slot na dve sim, co si myslim ze je velke plus za taku cenu.
-
seth82
Darca
-
webmasterr
Medium Professional
Skus si pozriet ale treba to brat ako vtip. Ja nemam nic proti Iphonu, len mi vadi, ze je moc drahy. Inak v pondelok mi pride ten Sciphone. No som nan zvedavy. A potom napisem svoje pocity z neho. 
Kód: Vybrať všetko
http://www.mirecekp.net/k-pobaveni/iphone-3g-vs-nokia-3310/-
seth82
Darca
-
mathev
Star
0 korun na akciu 100 viac ti pride ako vysoka cena za iphone 3g?prometeus napísal:Tak najviac mi na Iphone vadi:
-CENA!!! Myslim si, ze je strasne prehnana.
-vacsina novych programov do tohoto telefonu je platenych. Jedina moznost je nahrat do neho hacknuty firmware a potom si uz mozes nahravat co chces. Ale stratis zaruku.
-Dalsia vec je baterka, problematicka vymena
iphone vobec neni drahy telefon... tolko presne ma stal v novembri minuleho roka
vacsina programov sa da behom 5 sekund stiahnut z internetu nacierno a nahrat do telefonu. jailbreakom o zaruku neprides... a inac povedz mi ake programy na WIN mobile nejsu platene? podla mna rovnake percento programov na win mobile je takisto platenych a ked ich chces zadarmo takisto si ich nacierno stiahnes... takze ja osobne tam nevidim rozdiel
povedz mi, ako casto menis v telefone baterku? inac iphone 3G ma velmi jednoduchu vymenu baterky, vymenis s ju za chvilu aj sam...
-
Shark NX
Addict
200€ Co je suma za jaku sa da iPhone 8GB zohnat je podla mna v pohode ...prometeus napísal:Tak najviac mi na Iphone vadi:
-CENA!!! Myslim si, ze je strasne prehnana.
-vacsina novych programov do tohoto telefonu je platenych. Jedina moznost je nahrat do neho hacknuty firmware a potom si uz mozes nahravat co chces. Ale stratis zaruku.
-Dalsia vec je baterka, problematicka vymena
Aplikacii je milion ... a vobec niesu drahe (v Priemere 2,5€) oproti nokii (priemer 12€) a Windows Mobile (16€)
Jailbrakeom zaruku nestracas.
Re: Sciphone I68
podla mna je SciPhone i68 výborný telefón a čo ked je z číny tam sa iba vyrába lebo je tam najlacnejšie ale navrhnuť ho navrhol APPLE lebo podla neho sa robil a je cenovo výborne dostupný
a súhlasím s prometeus