Wifi Router TP-LINK
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Wifi Router TP-LINK
Vitajte
mam tu takyto problem ... Vlastnim WIFI ROUTER TP-LINK WR542G ..... internet mam slovanet ( priserny net , nikdy nad nim nerozmyslajte ) ... od slovanetu mam modem Zyxel ... Neviem ci vas zaujima cely pribeh , no ja ho radsej napisem ... bol u nas jeden profik a chcel zaheslovat TP-LINK na heslo , lebo to bolo bez hesla ktokolvek sa mohol napojit , no napojil sa na zyxel ( cez firefox IP 192.........) a vymazal prihlasovacie meno , nesiel mi net a nevedel som co zmazal a stale som vselicoprestavoval aby som zistil kde je chyba , tak som sa dostal do TP-linku a tam chyba nebola , no ked som tam uz bol tak som nastavil to heslo , neskor som slovanet rozbehal a teraz mi nejde tp-link
musim byt pripojeny cez kabel ..... kebyze sa aspon dostanem do nastavenia TP-LINKU no ja sa nan uz vobec nemozem napojit .... ani cez kabel .... NB ( Vista ) najskor pisal v tej tabulke pripojit na . taky cerveny krizik a neslo pripojit , no teraz tam mam uz siet s aktivovanym zabezpecenim , a nejde sa napojit
vobec . skusal som reset tp-linku no nic z toho ..... vobec nic .... poradte , pozrite , mozno je toho vela na citanie , mozno sa z toho nic nedozviete , no nie som basnik
ospravedlnujem sa za moje vyjadrovanie ako aj za chyby ak nejake su , nie som slovencinar takze prepacte ...
Re: Wifi Router TP-LINK
Keby si si otvoril manual k tomu routru, tak zistis, ze staci router resetnut pomocou tlacidla na nom a nabehnu tovarenske nastavenia. Meno a heslo je taktiez v manuale. Potom si to budes moct znova nastavit ako sam budes chciet. Ak manual nemas, stiahni zo stranok vyrobcu. A ako nastavit siet najdes aj tu na fore, je tu o tom napisany navod. Tu: http://www.hojko.com/staviame-domacu-siet-t40852.htmlJ_A_K_U_P napísal:Vitajtemam tu takyto problem ... Vlastnim WIFI ROUTER TP-LINK WR542G ..... internet mam slovanet ( priserny net , nikdy nad nim nerozmyslajte ) ... od slovanetu mam modem Zyxel ... Neviem ci vas zaujima cely pribeh , no ja ho radsej napisem ... bol u nas jeden profik a chcel zaheslovat TP-LINK na heslo , lebo to bolo bez hesla ktokolvek sa mohol napojit , no napojil sa na zyxel ( cez firefox IP 192.........) a vymazal prihlasovacie meno , nesiel mi net a nevedel som co zmazal a stale som vselicoprestavoval aby som zistil kde je chyba , tak som sa dostal do TP-linku a tam chyba nebola , no ked som tam uz bol tak som nastavil to heslo , neskor som slovanet rozbehal a teraz mi nejde tp-link
musim byt pripojeny cez kabel ..... kebyze sa aspon dostanem do nastavenia TP-LINKU no ja sa nan uz vobec nemozem napojit .... ani cez kabel .... NB ( Vista ) najskor pisal v tej tabulke pripojit na . taky cerveny krizik a neslo pripojit , no teraz tam mam uz siet s aktivovanym zabezpecenim , a nejde sa napojit
vobec . skusal som reset tp-linku no nic z toho ..... vobec nic .... poradte , pozrite , mozno je toho vela na citanie , mozno sa z toho nic nedozviete , no nie som basnik
ospravedlnujem sa za moje vyjadrovanie ako aj za chyby ak nejake su , nie som slovencinar takze prepacte ...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Hoci som trosku ot,ale neda mi nenapisat.Aj ja vlastnim internet slovanet+modem zyxel.Je to asi najblbsi internet na zemeguli,blbe podmienky a este horsi neochotni pracovnici.Ked som nieco od nich potreboval,tak za boha ma nemohli najst v pocitaci,dokonca mi povedali, ze ja niesom ich zakaznik a vyhovarali sa na somariny.Ale ked som sa omeskal par dni so splatkou,tak hned som mal v schranke upomienku,nasli ma v pc ako nic.Takze odporucam vsetkym ludom chodte od Slovanetu na 100km,velmi neseriozna a nespolahliva firma.J_A_K_U_P napísal:internet mam slovanet ( priserny net , nikdy nad nim nerozmyslajte ) ...
Este ze ja som vydrzal tych 18 mesiacov a teraz v marci prechadzam na druhy net.