Tom Clancy's HAWX
-
RainbowSix
Light Professional
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ludia by si mali uvedomit, ze toto je cista arkada, kt. ma za ulohu pobavit, a nie ukazat realnu simulaciu, resp. sa k tomu nejakym sposobom priblizit. Preto je hra dostupna kazdemu, kt. si chce zahrat nieco, co nevychadza kazdy den, netrapit sa s tazkym ovladanim, a chce sa pri tom pobavit. Pre tento ucel je to idealne. Grafika je pekna, je to zabavne. Nevidim ziadny problem.
-
James13579
Star
A napis mi prosim ta aspon jednu vec, v com je ta hra zabavna... A nie kazdy letecky simulator ma tazke ovladanie, dajme tomu taky Mig 29 Fulcrum alebo F22 Lighting.p4ra napísal:Ludia by si mali uvedomit, ze toto je cista arkada, kt. ma za ulohu pobavit, a nie ukazat realnu simulaciu, resp. sa k tomu nejakym sposobom priblizit. Preto je hra dostupna kazdemu, kt. si chce zahrat nieco, co nevychadza kazdy den, netrapit sa s tazkym ovladanim, a chce sa pri tom pobavit. Pre tento ucel je to idealne. Grafika je pekna, je to zabavne. Nevidim ziadny problem.
Toto nie su stihacky, toto je arcade, od leteckeho simulatora to ma deleko, len tak btw. ake letecke simulatory si hral nakolko to s nimi porovnavas (stihacky)deMarkqo napísal:mne sa tato hra paci, kedze mam rad stihackyna odreagovanie to staci, grafika super a to sa mi natom najviac paci
Jediny debil si tu ty, nakolko nikto sa nepytal na tvoj "super" nazor, da sa to napisat aj slusnejsie a nie hned arogantne a agresivne!James13579 napísal:vy debili neni to simulator ale arkada. Ja to uz mam prejdene
Ja tak isto, pred tym ako som to mal stiahnute tak som pozeral videa z YouTube a hovoril som si ze to hadam nebude az taka katastrofa, ale co sa nestalo, bola to este vacsia katastrofa.snaque napísal:Jedina silna stranka je grafika.
Nechal som sa prilis uniest videami na youtube...
Pre mna nudne...
K tej grafike, no maju to pekne optimalizovane, ale aj tak mi tam nieco chyba. je to akesi moc rychle, ale musim dat klobuk dole nad grafickymi efektami...
Co prinasa ten novy patch?Norick98 napísal:samozrejme ze to tam je![]()
ja som to odtial tahal uz vcera
BTW: uz je vonku aj prvy patch... autoupdate ho stiahne automaticky.. najprv som sa bal ci nebude treba aj crack ale nie.. stiahne nainstaluje a hra ide normalne..
Pre mna je relax ked hram nieco, co ma bavi a nie jednu misiu za den. Ked hram nieco co prejdem jednu misiu za den, tak to nema ani vyznam hrat....p4ra napísal:Blackburn, nehovorim, ze je to extra zabava, ako ja neviem ... Left 4 Dead alebo NBA 2K9, ale proste to nie je typicky simulator. A spravit si jednu misiu denne, ako to robim ja mi pride ako prijemny relax.
ja som to presiel, da sa to...nejake rady?vyhybaj sa cervenym zonam, AA raketam a nic tie veci co mas...a hlavne ked na teba pridu lietadla takl kasli na ne bo potom ked ti nabehne limit tak to nestihnes dokoncitjuro522 napísal:Presiel z vas uz niekto tu misiu asi je to 9, v ktorej mate za cca 7min znicit tie radary a nesmiete v letiet do tych cervenych zon? Tuto misiu neviem prejst, ma niekto nejake rady ako na to? Dakujem
prave som spravil tu misiu, ak chces, upnem ti to, ale budes mat nick mihusedo01 napísal:cawte nemate niekdo save ,pri tej misi co mam branit ten raketoplan?Bol som uz tam a pokazil sa mi windows a musel som vymazat HDD.
edit. tu to mas v prilohe, ale mozno som dal este misiu potom, nepamatam.
- Prílohy
-
- Tom Clancy's H.A.W.X.rar
- (513.76 KiB) 40 stiahnutí