Tom Clancy's HAWX

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chcem sa spitat ako sa da zamerat najblizsi ciel lebo uvedeim pr na tovarnu otacia takny a zraru mam znicit stihacky ktore su daleko a nemozem zamerat tie tanky tak sa chcem spitat ako sa to da
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

stlac D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Pozrel som zopar videi a mam dost....realnost nulova.....fyzika lietania a toho ako sa sprava stroj tiez za nulu.....proste o nicom....ani by som si to nestiahol....ciste sci fi. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ludia by si mali uvedomit, ze toto je cista arkada, kt. ma za ulohu pobavit, a nie ukazat realnu simulaciu, resp. sa k tomu nejakym sposobom priblizit. Preto je hra dostupna kazdemu, kt. si chce zahrat nieco, co nevychadza kazdy den, netrapit sa s tazkym ovladanim, a chce sa pri tom pobavit. Pre tento ucel je to idealne. Grafika je pekna, je to zabavne. Nevidim ziadny problem.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

je to taka arkada az to nie je zabavne ale nudne
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

vy debili neni to simulator ale arkada. Ja to uz mam prejdene
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

mne sa tato hra paci, kedze mam rad stihacky :) na odreagovanie to staci, grafika super a to sa mi natom najviac paci
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Jedina silna stranka je grafika.
Nechal som sa prilis uniest videami na youtube...
Pre mna nudne...
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

p4ra napísal:Ludia by si mali uvedomit, ze toto je cista arkada, kt. ma za ulohu pobavit, a nie ukazat realnu simulaciu, resp. sa k tomu nejakym sposobom priblizit. Preto je hra dostupna kazdemu, kt. si chce zahrat nieco, co nevychadza kazdy den, netrapit sa s tazkym ovladanim, a chce sa pri tom pobavit. Pre tento ucel je to idealne. Grafika je pekna, je to zabavne. Nevidim ziadny problem.
A napis mi prosim ta aspon jednu vec, v com je ta hra zabavna... A nie kazdy letecky simulator ma tazke ovladanie, dajme tomu taky Mig 29 Fulcrum alebo F22 Lighting.
deMarkqo napísal:mne sa tato hra paci, kedze mam rad stihacky :) na odreagovanie to staci, grafika super a to sa mi natom najviac paci
Toto nie su stihacky, toto je arcade, od leteckeho simulatora to ma deleko, len tak btw. ake letecke simulatory si hral nakolko to s nimi porovnavas (stihacky)
James13579 napísal:vy debili neni to simulator ale arkada. Ja to uz mam prejdene
Jediny debil si tu ty, nakolko nikto sa nepytal na tvoj "super" nazor, da sa to napisat aj slusnejsie a nie hned arogantne a agresivne!
snaque napísal:Jedina silna stranka je grafika.
Nechal som sa prilis uniest videami na youtube...
Pre mna nudne...
Ja tak isto, pred tym ako som to mal stiahnute tak som pozeral videa z YouTube a hovoril som si ze to hadam nebude az taka katastrofa, ale co sa nestalo, bola to este vacsia katastrofa.
K tej grafike, no maju to pekne optimalizovane, ale aj tak mi tam nieco chyba. je to akesi moc rychle, ale musim dat klobuk dole nad grafickymi efektami...
Norick98 napísal:samozrejme ze to tam je :roll:
ja som to odtial tahal uz vcera :cookies:

BTW: uz je vonku aj prvy patch... autoupdate ho stiahne automaticky.. najprv som sa bal ci nebude treba aj crack ale nie.. stiahne nainstaluje a hra ide normalne..
Co prinasa ten novy patch?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Takze hladam 2 aktivnych ludi ktory by hrali snama hawx podmienky mikrofon,vnt/ts/skype :) dakujem :D
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Blackburn napísal:Co prinasa ten novy patch?
dokopy nic.. co si pamatam tak fixuje 5-6 veci, prevazne v multiplayeri ale este ich tam ostalo asi 90percent :) kazdopadne dalsi patch je nevyhnutny.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Blackburn, nehovorim, ze je to extra zabava, ako ja neviem ... Left 4 Dead alebo NBA 2K9, ale proste to nie je typicky simulator. A spravit si jednu misiu denne, ako to robim ja mi pride ako prijemny relax.
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

p4ra napísal:Blackburn, nehovorim, ze je to extra zabava, ako ja neviem ... Left 4 Dead alebo NBA 2K9, ale proste to nie je typicky simulator. A spravit si jednu misiu denne, ako to robim ja mi pride ako prijemny relax.
Pre mna je relax ked hram nieco, co ma bavi a nie jednu misiu za den. Ked hram nieco co prejdem jednu misiu za den, tak to nema ani vyznam hrat....
juro522
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juro522 »

Presiel z vas uz niekto tu misiu asi je to 9, v ktorej mate za cca 7min znicit tie radary a nesmiete v letiet do tych cervenych zon? Tuto misiu neviem prejst, ma niekto nejake rady ako na to? Dakujem
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

juro522 napísal:Presiel z vas uz niekto tu misiu asi je to 9, v ktorej mate za cca 7min znicit tie radary a nesmiete v letiet do tych cervenych zon? Tuto misiu neviem prejst, ma niekto nejake rady ako na to? Dakujem
ja som to presiel, da sa to...nejake rady?vyhybaj sa cervenym zonam, AA raketam a nic tie veci co mas...a hlavne ked na teba pridu lietadla takl kasli na ne bo potom ked ti nabehne limit tak to nestihnes dokoncit
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

juro522: Vyber stihacky je asi uplne jedno, ja som mal MiG 21..chod do toho kruhu v pravo hore, vsetko znic a pockaj si kym sa stihacky z lava budu vracat a obides ich ponad stredny kruh-zautocis na lavy kruh a tym to hasne... :wink:
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

cawte nemate niekdo save ,pri tej misi co mam branit ten raketoplan?Bol som uz tam a pokazil sa mi windows a musel som vymazat HDD.
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

sedo01 napísal:cawte nemate niekdo save ,pri tej misi co mam branit ten raketoplan?Bol som uz tam a pokazil sa mi windows a musel som vymazat HDD.
prave som spravil tu misiu, ak chces, upnem ti to, ale budes mat nick mihu :)

edit. tu to mas v prilohe, ale mozno som dal este misiu potom, nepamatam.
Prílohy
Tom Clancy's H.A.W.X.rar
(513.76 KiB) 40 stiahnutí
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

dik velmi ti dakujem,nevies kam to mam skopirovat ? aby som to nemusel dlho hladat lebo este to len stahujem :(,ale uz si to napalim pre istotu
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

do zlozky moje dokumenty.
Napísať odpoveď