Zeny za volantom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

No moje obe sestry jazdia výborne, odhadujem si povedať, že lepšie ako fotrik :D (pssst! on by sa urazil!)
-Ale poznam aj ja pikošky. Napr. tie so sanitkami - moje obľúbené. V BA na Hodžovom v smere od SAV si to turuje sanitka so sirénami smerom na križovatku so semaforom. Autobus si to prejde na červenu, všetky auta sa preradia a uvolnia prud až na jedno - to prve na semafore. Vnútri sedí vyplašená babenka obzerajuc sa do späťákov na sanitku za ňou - skrátka hrôza. Ale s týmto nemajú problémy le ženy ale vodiči celkovo.

-Ďalšia prihoda na dunajskej pri tescu. Auta stoja na červenej v jednosmerke - ide sanitka, tak všetky prejdu na červenu až na tmavozelenu feliciu - vo vnutri si cca 60 ročny dedko trenuje zručnosti uhýbania sa ku kraju vozovky (v jednosmerke s 1 jazdnym prudom).
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

podktore soferuju lepsie ako muzi mne to osobne nevadi pokial vedia soferovat a nedostaly vodicak cez sms :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

brachova kolegyna je zas expertkou na rozbiehanie sa. hodi trojku, obludne potrapi spojku, hodi 4, potom 5 a nezda sa jej divne, ze to ma len tri rychlosti... minule tak odpalila v kopci spojku, zas hodila tri a zrazu strasna rana a auto skoncilo :lol: potom z nej vyliezlo, ze ona si myslela ze to je jednotka a nic divne sa jej na tom nezdalo. baby neurazte sa, ale zo 100 zien vedia jazdit 4 baby (jednotka je trojka, zrkadla mam len na licenie, ist 20 po meste v lavom pruhu je normalne, ved hladam kde je manikura,...), ale zo 100 muzov nevedia jazdit 5 (teraz nevravim o agresivnej jazde, porusovani predpisov). aj to ze su to daky rozmaznany frkani alebo proste dreva...

bez urazky, ale tie vtipy nevznikaju nahodou:
Zena je ako hviezda na nebi, ty ju vidis, ona teba nie...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kibo soferovanie je len a len o praxi. Cize ja ich nehadzem do jedneho vreca lebo to sa ani neda.

Kamo tak to si este nevidiel jedneho chlapika od vedla. Hodi 1, auto vyturuje na 50-60, potom hodi 2 a cely cas ide tou rychlostou.

A s tym rozbiehanim sa priznam ze prvy mesiac som mal aj ja problem. Co tu budem bavit machra. A zyvkol som si na auto, na spojku a uz davno mi to nerobi problem.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Samozrejme kazdy zacinal ... aj ja ked som schytal vodicak tak som siel poctivo 60 (aj to bolo pre mna vela). Ale teraz uz mam najazdenych cca 80000km mozno viac ... a osobne si myslim ze viem jazdit ... aj dost vela znamych mi to hovori ... :oops:
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

presne tak, je to len o skusenosti, ked si vezmes moznost, ze niekto povedzme 10-15 rokov nejazdil a kupi si auto tak tiez pojde mozno prvy rok, mozno prvy mesiac zalezi od kazdeho zvlast ako prispaty, no a co? niekedy mam taky pocit, ze porusovat predpisy na nasich cestach je akysi narodny sport a ked niekto ide predpisovo, tz: dodrzuje vsetky rychlostne obmedzenia este na neho vsetci pozeraju jak na debila a potom sa divme, ze vzdy v decembri na nas zo vsetkych televiznych obrazoviek pozeraju hrozive statistiky o dopravnych nehodach, ale vacsinou si zato ludia mozu samy, lebo idu s prepacenim jak blby bez ohladu nato ci su to zeny alebo muzi, dokonca by som povedal, ze viac muzov si honi ego aky su oni strasni machri lebo to vyturovali na 100 km/h v meste a este sa smeju, ze ich nikto nechytil, ale ked o dva dni dostanu za to iste pokutu uz nadavaju na policajny stat, buzeraciu obcanov a ja neviem co este a potom ked sposobia nehodu tak este zo sebou zoberu niekoho kto isiel poriadne, ale mal smolu lebo za nim isiel podobny debil, na ceste vzdy radsej stretnem zensku ktora ide 20km/h ako nejakeho hore zmieneneho idiota, lebo viem, ze taka zenska ma s najvacsou pravdepodobnostou nezabije, no pri hore zmienenych typoch si tym rozhodne byt isty nemozem
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fall ale treba brat pod uvahu ... ze vodic co porusuje predpisy ale je skuseny a vie co robi ... je na tom ovela lepsie ako zenska co pri prvej prilezitosti spanikari ... a sposobi buracku
Poznam niejedneho Profi vodica ... a vsetci hovoria mozes ist aj 200km/h ak dodrzujes odstup a vies co z tym autom dokazes ... Takyto vodic je 100x bezpecnejsi ako Curacik co dostane BMW 330d trha asfalt a ide tak ze ani sam nechape jak je to mozne ze je este na ceste ale v zadu mu sedi parta a musi sa pred nimi ukazat
Fall
Medium Star
Medium Star

Shark NX napísal:Fall ale treba brat pod uvahu ... ze vodic co porusuje predpisy ale je skuseny a vie co robi ... je na tom ovela lepsie ako zenska co pri prvej prilezitosti spanikari ... a sposobi buracku
Poznam niejedneho Profi vodica ... a vsetci hovoria mozes ist aj 200km/h ak dodrzujes odstup a vies co z tym autom dokazes ... Takyto vodic je 100x bezpecnejsi ako Curacik co dostane BMW 330d trha asfalt a ide tak ze ani sam nechape jak je to mozne ze je este na ceste ale v zadu mu sedi parta a musi sa pred nimi ukazat
akykolvek sofer ked je neskuseny moze spanikarit, nie len zena, cize hovorit, ze zeny su zle vodicky lebo su neskusene je hlupost, kazdy kto je neskuseny robi chyby a nehnevaj sa, ale argument, ze ved vie co robi, tak moze porusovat predpisi neberiem, tie predpisi proste nejak stanovene byt musia, su zrejme stanovene na zaklade niecoho a ani najskusenejsi vodic nie je 100% a keby niekoho svojou jazdou zabil alebo zranil tak myslim, ze je to cena nevycislitelna
co sa tyka chu**** co dostanu drahe auto a machruju o tych je skoda pisat, niekedy mam na cestach dojem ze aj vodicak by mal byt podmieneny minimalnou vyskou IQ
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Keby som ti mal moznost ukazat video zo skoly jazdy ADAC ... A ten certifikat nedostanes tym ze budes jazdit na 1km/h presne ... atd ...
Ale tym ze dokazes mysliet v extremnych situaciach ...
Cast vycviku je jazda po dialnici. Rychlost je od 130 vyzsie ... sofer si to moze zvolit ... a tam ti nafinguju nehodu pred tebou ... a podla toho ako sa z tym vysporiadas dostavas ocenenie ...
Ak len skocis po brzde a zastavis tesne pred nimi alebo nebodaj v nich ... 0b
Ak si najdes skaru ktorou si dokazes predlzit brzdnu drahu a odijdes na bezpecne miesto tak mas plny pocet ...
Ide o to ci dokazes rozmyslat v extreme a nejak sa vyhnut najhorsiemu ...
Boli tam stovky vodicov co sa proste nalepili na toho predsebou ... toho automaticky instruktor poslal domov ... Zaklad je Udrziavat odstup a mat prehlad ...
A samozrejme ani najlepsi vodic nema pravo porusovat Pravidla cestnej premavky ... ale povedzme si narovinu kedy si ty siel v meste 50 alebo v niektorych zonach este 40
Fall
Medium Star
Medium Star

Shark NX napísal:Keby som ti mal moznost ukazat video zo skoly jazdy ADAC ... A ten certifikat nedostanes tym ze budes jazdit na 1km/h presne ... atd ...
Ale tym ze dokazes mysliet v extremnych situaciach ...
Cast vycviku je jazda po dialnici. Rychlost je od 130 vyzsie ... sofer si to moze zvolit ... a tam ti nafinguju nehodu pred tebou ... a podla toho ako sa z tym vysporiadas dostavas ocenenie ...
Ak len skocis po brzde a zastavis tesne pred nimi alebo nebodaj v nich ... 0b
Ak si najdes skaru ktorou si dokazes predlzit brzdnu drahu a odijdes na bezpecne miesto tak mas plny pocet ...
Ide o to ci dokazes rozmyslat v extreme a nejak sa vyhnut najhorsiemu ...
Boli tam stovky vodicov co sa proste nalepili na toho predsebou ... toho automaticky instruktor poslal domov ... Zaklad je Udrziavat odstup a mat prehlad ...
A samozrejme ani najlepsi vodic nema pravo porusovat Pravidla cestnej premavky ... ale povedzme si narovinu kedy si ty siel v meste 50 alebo v niektorych zonach este 40
ale kolko je na cestach takych vodicov? ano dolezita je schopnost triezveho uvazovania, no v primeranej rychlosti, lebo malokto ma take reflexi aby dokazal predist kolizii ak spravi ten pred nim nieco neocakavane, nieco co moze vychadzat bud z nejakeho vonkajsieho faktoru(napr preskoci mu cez cestu zviera, alebo spravi nieco ten pred nim) alebo sa proste nevyzna v lokalite a zisti, ze mal zabocit az moc neskoro, taketo situacie sa aj pri velkom odstupe riesia vo vyoskej rychlosti velmi zlozito a dovolim si tvrdit ze 90% vodicov by taketo situacie nevyriesila ak by nejak rapidne prekrocili rychlost lebo by to proste nestihli, ano chybu by spravil aj ten pred nim, ale urcite je vacsia sanca predist kolizii ak by aspon ten zanim dodrziaval pravidla cestnej premavky, pripadne vyjst s kolizie s minimalnymy zraneniamy
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

Ja vcera sedim za pc.Sestra sa uci soferovat. No ja si sedim pocujem taky slaby buchot ta nic kukam dalej do pocitaca potom vidim ze sa strom niak silno kive ale ostatne sa nekivu a kukam zokna a sestra naburalado stroku :lol: :lol: dala spatecku asi DOST silno leebo cely kufor je f .... a ani nerozmislat ze ho otvorit . ta sme maly srandu cely vecer z nej :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Chalani, to s tou rychlostou sem nepatri, iste je, ze ak idem po meste dajme tomu 50 a chcem zabocit dolava a oproti ide typek 100, tak ma sejme, lebo moj predpoklad je, ze kazdy ide do 60tky. Takze schopnosti nie su vsetko, ak to bude clovek robit mesiac den co den, tak dakoho sejme a ten si to moze odskakat.
A teraz k babam - prislovie, ktore casto a rad pouzivam uz bolo vyslovene. Bohuzial sa musim priklonit na stranu tych, co si myslia ze taky isty pocet zien zo sto vie riadit ako taky isty pocet zo sto muzov nevie riadit.
Ja uz som raz dostal taku ranu od zeny, ktora ma proste NEVIDELA. Isiel som v lavom pruhu a chcel som sa zaradit spat do praveho, lebo sa nieco robilo na ceste, siel som asi 10sekund 10kmh aby sa spravil zips (co ludia moc nedodrziavaju aj ked je to v zakone, nanestastie hlavne muzi kvoli egu a "nedostatku" casu, zeny skor z neznalosti). A tak som si pomalicky isiel a v tom pocujem plne brzdy, piskanie a booom. Posunuty nosnik, pokryvene plechy, rozplakana zienka na uuuplne novej Fabii po facelifte (pocitam, ze to bolo tak 3 roky dozadu). Ta som ani policiu nevolal, ked tak plakala. Potom ma to zbytocne stalo dost penazi v servise a hlavne ma este tyzden bolela krcna chrbtica. Stale nechapem, ci sa malovala abo co, ked do mna vrazila, ale isla hrozne rychlo a brzdila az par m za mnou.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

ked je zena za volantom a ete aj blondyna no koniiic:D:D:D .,.,.,ale niektoree šoferuju v pohodee.,,.nechapem ako moze neaka rostrasena baba taka fajnovka spravit vodicaaakk,.,..,teda jazdyy
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

erytrocyt napísal:Kibo> Šikovnica :lol: , ale ženám nesmieme zasa krivdiť. Aj nám chlapom sa stane prúser :)
no niesom šofér ale keď ma niekto niekde vezie všímam si ... a čo na cestách z duše nenavidím to sú blaváci poznavacia znacka BA 10 metrov dozadu radsej bo vas dobre ze ne prevalcuje ... samozrejme myslim tym aj firemne auta ... a o zenach na krizovatkeee stoji obzera sa a dobre ze sa nevtrepe na stred krizovatky toto vidim skoro kazdy den ... no sila :lol:

nehovorim teraz ze vsetky lebo osobne poznam aj zeny co fakt soferuju mozno lepsie ako niektori muzi ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Priloha hovori za vsetko :P No iba vtedy ked si k nej precitate aj komentar... :D

Kód: Vybrať všetko

Obrázek je z Turecka. Obě auta řídily ženy a ani jedna nebyla schopná popsat, jak k nehodě došlo.

No inac...zeny su strasne opatrne, stresuju atd atd...a tym padom niektore z nich jazdia ako jazdia....podla mna to je sposobene prehnanym stresom a pod.
Lenze otazne je to, preco najviac dopravnych nehod na cestach sposobuju muzi? :)
Podla mna to je tym, ze muzi su agresivnejsi soferi, maju radi rychlost....a obcas precenia svoje schopnosti a bum....
Prílohy
Obrázek je z Turecka. Obě auta řídily ženy a ani jedna nebyla schopná popsat, jak k nehodě došlo.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Flinstone, ja ma na znackach BA tak automaticky patrim do tvojho vreca blbcov? tych znaciek je najviac, takze je jasne, ze je tam pocetne zastupena skupina typu "Uhni more, Blava ide". Vacsiu neplechu ako drzy blavak ti narobi daka spisska nova ves ci daco podobne v centre BA, ked sa strati... vtedy zacina ta spravna zabava, lebo sa do toho primiesava panika a stres, ze nahodou dakam nestiha, nepozna cestu... ja mam drzku a ked som nahodou dakde kde to nepoznam, zastavim a spytam sa, nebudem sachovat cez krizovatku na sandokana...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

safan napísal:zeny sa robia ze akoze vedia viac veci naraz,ale nikdy ich nerobia poriadne ked je ich viac ako dve.a zena za volantom...iste ze su vynimky ale nevedia soferovat.
ZENA ZA VOLANTOM=AUTO BEZ VODICA!!!!!
prihody budem dopisovat neskor, lebo co jazda so zenskym pohlavim, to pruser. Ci uz pri parkovani, predbiehani, stati na krizovatke, hroza. . .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

qwerty-xyz napísal:ZENA ZA VOLANTOM=AUTO BEZ VODICA!!!!!
prihody budem dopisovat neskor, lebo co jazda so zenskym pohlavim, to pruser. Ci uz pri parkovani, predbiehani, stati na krizovatke, hroza. . .
QWERTY=Hlava bez mozgu :roll:

Nic ine snad dopisovat netreba, kazdy si pomysli svoje...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ono na otázku, prečo väčšinu nehôd spôsobujú muži - pretože väčšinu aut na našich cestách šoférujú muži.
Predsa nie su až také hrozné :-D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nechapem ze som si tuto temu vsimol az teraz takze v podstate zrekapitulujem to co som uz raz napisal inde:

Nemam vodicak dlho ale jazdim casto a uz mam odjazdene fakt dost takze myslim ze mam pravo objektivne hodnotit. Kedysi som si myslel ze tie reci o zenach vodickach su len take zlovestne vtipky ala sprosty policajt ci dementna blondinka ale odkedy jazdim, chapem ze je to cista pravda. Zeny nehnevajte sa na mna ale tie vase trapne reci ktore sa samozrejme museli objavit aj v tejto teme o tom ze henta je zaciatocnik a aj muzi buraju etc. ma uz ani nevedia rozosmiat. Myslim ze kazdy jeden vodic co uz ma odjazdene uzna ze zena za volantom je v drvivej vacsine absolutna tragedia. Ako tu uz niekdo napisal, muz nabura lebo si velmi veri, zena preto ze proste soferovat nevie. Take nehody ake dokazu vytvorit zeny by v zivote ziadny chlap (ani keby bol na mol) nesposobil, pri niektorych fotkach ci videach uz si naozaj vravim ze je hanba ze ma taka sliepka vodicak. Ja neviem ale to co je u zien viac-menej klasika ako pomylit si brzdu s plynom ja vnimam ako absolutnu debilitu ktora je podla mna nepochopitelna. Nehnevajte sa na mna ale niekdo kdo si dokaze pomylit pedale a este sa na tom smiat nema co robit na ceste. A takej polovici zien by aj to soferovanie islo, keby sa nesli zo vsetkeho posrat. Neuveritelne mi lezie na nervy zena za volantom ktora stresuje z uplne vsetkeho okolo seba (boze tu je strk, boze ako sa tam zaradim, pane boze teraz mam kam ist, pane boze tam je cyklista kam mam ist, pane boze to je uzka cesta), niekedy mam fakt chut ju poriadne preplieskat a nahukat na nu nech sa spamata. Prave ta paranoia sposobi u zien najviac nehod, pri kazdej zmene ci mensom probleme zacne zena stresovat ako chora a absolutne nezvlada situaciu, to nevravim o idiotskych sliepkach ktore sa zlaknu a pustia volant. Niekdo taky by nemal mat pravo jazdit do konca zivota.

Kazdopadne tuto temu uz povazujem viac za smutnu a ked sa niekde vytiahne a ludia sa smeju tak ja si pospominam na x nepochopitelnych situacii ktore som videl na vlastne oci a x situacii kedy som sa len tak tak vyhol vaznym zraneniam lebo nejaka pipka nevie co je smerovka alebo ju to proste nezaujima. Ne-vodici si z toho robia srandu ale vodic vie ze ked za volantom vidi zenu moze ocakavat cokolvek. Takze ak sa tu este raz nejaka zena ohradi ze to nieje pravda alebo prehanam, mozme sa dohodnut ze pojdeme na okruznu jazdu po slovensku a stavim sa ze jej nebudu stacit vsetky prsty aby zratala zeny ktore stretneme a evidentne si vodicak nezasluzia. A za kazdeho takeho chlapa jej zaplatim veceru (cize si ani nemusim brat penazenku)...

A mimochodom ked som to tu cital tak ma cely cas vytacali dementi ktori tu pisali ako otec na parkovisku nacuval do znacky etc. ako keby si nevedeli precitat nazov temy. Niekdo by to tu mal premazat...
Fall napísal:akykolvek sofer ked je neskuseny moze spanikarit, nie len zena, cize hovorit, ze zeny su zle vodicky lebo su neskusene je hlupost, kazdy kto je neskuseny robi chyby a nehnevaj sa, ale argument, ze ved vie co robi, tak moze porusovat predpisi neberiem, tie predpisi proste nejak stanovene byt musia, su zrejme stanovene na zaklade niecoho a ani najskusenejsi vodic nie je 100% a keby niekoho svojou jazdou zabil alebo zranil tak myslim, ze je to cena nevycislitelna
co sa tyka chu**** co dostanu drahe auto a machruju o tych je skoda pisat, niekedy mam na cestach dojem ze aj vodicak by mal byt podmieneny minimalnou vyskou IQ
Tak chlapce, poviem ti rovno ze ty si cisty idiot. Predpisy musia byt a ich nastavenie musi byt spojene s tymi najslabsimi vodicmi, tak aby mohli jazdit po cestach a predpisy predisli sposobeniu vaznejsich nehod. Preto je jasne ze ak je niekdo skuseny a je na uplne inej urovni ako niekdo kto ma vodicak dva tyzdne, tak si moze dovolit jazdit aj dvakrat tak rychlo a stale je ovela mensim rizikom. V zakone predsa nemoze byt definovane akou rychlostou moze ist aky vodic, ci ake auto. Alebo si myslis ze ked vedla mna pojde skoda 120 nejakou styridsiatkou, ja pojdem na niekolkomilionovom bmw len s pneumatikami 20x drahsimi ako cele jeho auto vedla neho a pojdem osemdesiatkou, on ubzrdi skor? Hovno. Tak potom preco ja mam jazdit u nas v meste 40 ked ubrzdim aj tak skor ako polovica tych starych konzerv ktore si obieham? Preco mam ist rovnako ako 60-rocna babka ked mam 10x rychlejsie reflexy? Tebe to dava zmysel? Lebo ak ano tak si asi pomateny.

A kedze pravidla ktore by vsetky tieto veci zohladnovali by boli prilis komplexne na to aby boli pouzite v praxi, platia pre vsetkych jedny rovnake. Takze je na kazdom vodicovi aby zhodnotil svoje schopnosti ako aj schopnosti jeho auta a podla toho zvolil styl jazdy. Preto je podla mna policajt ktory mi nameria na styridsiatke 60km/h a zastavi ma totalny ko*ot. Lebo ja na rozdiel od dochodcu v starej lade ktory ide predpisovo nepredstavujem ziadne (alebo skor minimalne) riziko. Napriek tomu dostanem ja pokutu a dochodca co o dva bloky dalej ani nevidi aka je farba na semafore ide v pokoji dalej.

Preto samotny policajt, ktory je vlastne tym koncovym "vykonavatelom" zakona by mal podla prirodzenej logiky a vlastneho svedomia zohladnovat veci ktore v zakone ukotvene byt nemozu. Bohuzial je take nieco naozaj vynimkou.
Napísať odpoveď