Hojko WoW server?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Chcete Hojko WoW server?

Ano
29
38%
Nie
48
62%

Celkom hlasov: 77

Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hlavne ze tu sa warez nevedie a hojko uz ma vlastny CS server :roll: este urobte aj ten wow a potom s tou vetou "tu sa warez nevedie" si mozte tak (s prepacenim) vytriet (_I_) :P tymto nijako neutocim na hojka samotneho ani na forum, poukazujem len na dieru v pravidlach
saldir napísal::D
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu (smajlíky...). Tieto príspevky budú vymazané a užívateľ bude potrestaný. Pokúste sa obmedziť počet smajlíkov v príspevkoch.

:D
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

oukej sorry ale nic ine ma na tuto odpoved nanapadlo :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Sice sa uz hojko vyjadril ale poviem ti to takto: na utiahnute wow servera by si potreboval najprv slusnu masinu(cim nechcem povedat ze hojko nema) ale je to totalne vytazenie, musela by sa tam minimalne kupit dalsia masina, potom je tu problem ze kto by to celkovo spravoval? oprava bugov nieje zalezitost na par minut, jednak by si potreboval niekoho kto fixuje mangos core(skill v c++) a niekoho kto fixuje DB(skill SQL) a potom je tu kopec dalsich faktorov o ktorych uz ani nehovorim...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Na forum by prislo nespocetne mnozstvo nerd-geekov, ktori by tu boli len kvoli debilnemu WoW serveru...
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Zbytocnost. Neujalo by sa to, nikto by tam nehral...
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

spravoval by som to v pohode ja :) mal som server a opravoval bugy
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

saldir napísal:spravoval by som to v pohode ja :) mal som server a opravoval bugy
Spravovať taký server dá dosť práce... so Schyzom sme skúšali niečo rozbehnúť a ja niesom IT lamka... a že ofik má tiež bugy? Niekedy áno má, ale zrátaš ich na prstoch jednej ruky pracovníka píly na invalidnom dôchodku. Stáva sa, že patchom nechtiac pridali nejaký ten bug (napríklad si pamätám, ako kamoša hnevalo, že elfský tiger nevrčí, iba zahrá animáciu :D )... Na druhej strane free servery maju bugov celé množstvo (ak počítame za nefunkčnosť / nepresnosť v dungeone / raide / skilloch / talentoch) tak aj ten top free server je zložený MINIMÁLNE z 50% bugov :) Toť vsio odomňa zatiaľ.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Nightmear napísal:Spravovať taký server dá dosť práce... so Schyzom sme skúšali niečo rozbehnúť a ja niesom IT lamka... a že ofik má tiež bugy? Niekedy áno má, ale zrátaš ich na prstoch jednej ruky pracovníka píly na invalidnom dôchodku. Stáva sa, že patchom nechtiac pridali nejaký ten bug (napríklad si pamätám, ako kamoša hnevalo, že elfský tiger nevrčí, iba zahrá animáciu :D )... Na druhej strane free servery maju bugov celé množstvo (ak počítame za nefunkčnosť / nepresnosť v dungeone / raide / skilloch / talentoch) tak aj ten top free server je zložený MINIMÁLNE z 50% bugov :) Toť vsio odomňa zatiaľ.
tak ked mas dost developerov, dokazes to utiahnut do dobrej podoby, samozrejme nie takej ako na ofi ale priblizne...
Danielson
Darca
Darca

-=wolf=- napísal:tak ked mas dost developerov, dokazes to utiahnut do dobrej podoby, samozrejme nie takej ako na ofi ale priblizne...
Tak teda, ak nájdeš dostatok ochotných ľudí, ktorí by sa o server starali, tak pevne držím prsty :roll:
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

zaplatte mi a pojdem na offik z radostou :D
prijde mi to ako ale zbytocne vyhadzovanie penazi

a k teme:podla mna by sa to aj ujalo celkom ale chcelo by to tych developerov a ludi co by sa o to starali a masinu a vsetko :?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

ak server tak jedine daki fun lebo 40 ludi na klasiku je asi dost malo
Danielson
Darca
Darca

bladeboy napísal:zaplatte mi a pojdem na offik z radostou :D
Tak isto si môžeš brať ako zbytočné vyhadzovanie peňazí napríklad keď ideš niekam autom, predsa len ťa to vyjde drahšie, ale je to podstatne pohodlnejšie a "lepšie" (ako ofik) zatiaľ čo hromadná doprava je lacnejšia... ale tých záporov by som tu mohol vymenovať hromadu (free serverík) :D

A tiež si myslím, že keď, tak bolo by dobré spraviť fun server, keďže asi nie všetci ľudia by chceli ísť "zasa všetko od začiatku" :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bladeboy napísal:zaplatte mi a pojdem na offik z radostou :D
a platenie internetu, kablovky apod ti zbytocne nepripada? ved vzdy sa mozes "napichnut" na niekoho ineho a ficis, vsak :roll:
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Takže, niesom dospelý, nezarábam a peniaze mi nepadaju z neba, rodicom vadi ze hram WoW takze platit mi to urcite nebudu, dostavam vreckove akurat ze mi vyjde na tyzden a na vykend este ked idem von.. Je pravda ze si aj dakedy privyrabam brigadami nejakymi, alebo cez leto, ale tie peniaze co si zarobim radsej miniem niekde inde. A ked si tak vypocitam wow keby som chcel teraz hrat normal na dataci Wotlk tak by som musel zaplatit:15€ original + 15€ TBC + 15€ WOTLK=45€(1355sk) ok tak to je jedna platba a potom kazdy mesiac 13€ co by ma na rok vyslo 156€(4700sk). Takze keby som teraz planoval prejst na offic a aspon taky rok este hrat wow tak by som si musel nasporit 201€(6055sk). Co si myslim ze je dost pekna suma a za takuto sumu by som si kupil novy mobil ktory mi vydrzi min 2roky a je ovela uzitocnejsi ako WoW ktore si mozem zahrat aj zadarmo :) . A ten server na ktorom hram nieje sice Wotlk,(ktore mi velmi nechyba :) ) ale funguje tam uz skoro vsetko, co sa tyka PvP a o PvE sa az tak nezaujimam takze ma to nejak netrapi :) .
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bladeboy napísal:Takže, niesom dospelý, nezarábam a peniaze mi nepadaju z neba, rodicom vadi ze hram WoW takze platit mi to urcite nebudu, dostavam vreckove akurat ze mi vyjde na tyzden a na vykend este ked idem von.. Je pravda ze si aj dakedy privyrabam brigadami nejakymi, alebo cez leto, ale tie peniaze co si zarobim radsej miniem niekde inde. A ked si tak vypocitam wow keby som chcel teraz hrat normal na dataci Wotlk tak by som musel zaplatit:15€ original + 15€ TBC + 15€ WOTLK=45€(1355sk) ok tak to je jedna platba a potom kazdy mesiac 13€ co by ma na rok vyslo 156€(4700sk). Takze keby som teraz planoval prejst na offic a aspon taky rok este hrat wow tak by som si musel nasporit 201€(6055sk). Co si myslim ze je dost pekna suma a za takuto sumu by som si kupil novy mobil ktory mi vydrzi min 2roky a je ovela uzitocnejsi ako WoW ktore si mozem zahrat aj zadarmo :) . A ten server na ktorom hram nieje sice Wotlk,(ktore mi velmi nechyba :) ) ale funguje tam uz skoro vsetko, co sa tyka PvP a o PvE sa az tak nezaujimam takze ma to nejak netrapi :) .
nuz, ale nabuduce hovor za seba, pride ti to ako vyhadzovanie penazi ale tak pre teba. to chapem ze ak niesu peniaze tak sa inac neda...ale pre ludi co si to mozu dovolit a nesetria prave na ine veci je to trebars v poriadku :wink:
bladeboy
Medium Star
Medium Star

SchYzo napísal:nuz, ale nabuduce hovor za seba, pride ti to ako vyhadzovanie penazi ale tak pre teba. to chapem ze ak niesu peniaze tak sa inac neda...ale pre ludi co si to mozu dovolit a nesetria prave na ine veci je to trebars v poriadku :wink:
ved ok, rob co chces, ak myslis ze vyhodit 6000sk za hru je v poriadku tak to je tvoja vec
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bladeboy napísal:ved ok, rob co chces, ak myslis ze vyhodit 6000sk za hru je v poriadku tak to je tvoja vec
co to trepes wow + datace sa daju kupit za 1400 sk dokopy....ja som to pravda kupoval skor ale aj tak ma to dokopy vyslo na nejakych 3000sk max....a co sa tyka toho mesacneho poplatku tak ako hovorim niekto si plati kablovku, niekto internet, niekto wow, takze co ty si myslis ze vyhodit prachy za kablovku alebo satelit neni v poriadku? :roll:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

poznam cloveka co je ochotny utratit za flasku posrateho rumu aj 3-4 tisicky (mozno niekto si povie ze pil aj drahsie) ale pre mna je to obrovska ciastka za alkohol pricom to stejne skonci v hajzly bud jak sabla alebo moc , pricom sa moze ozrat za par stovak :new18:
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

Grond napísal:poznam cloveka co je ochotny utratit za flasku posrateho rumu aj 3-4 tisicky (mozno niekto si povie ze pil aj drahsie) ale pre mna je to obrovska ciastka za alkohol pricom to stejne skonci v hajzly bud jak sabla alebo moc , pricom sa moze ozrat za par stovak :new18:
no a za wow platit 13€ mesacne je tiez velka ciastka ked to mozes hrat aj zadara
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Co tak radsej nejaky server s nejakou racingovkou? To bavi skoro kazdeho, oddychovka pohodicka. Ci uz LFS alebo toto nove NFS World Online, podla mna by sa to ujalo. Ale tam uz treba platit server, lebo aktualna masinka to mozno neuatiahne, a to hojko na 98% nechce :).
Napísať odpoveď