Pravidlo 12:saldir napísal:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu (smajlíky...). Tieto príspevky budú vymazané a užívateľ bude potrestaný. Pokúste sa obmedziť počet smajlíkov v príspevkoch.
Pravidlo 12:saldir napísal:
Spravovať taký server dá dosť práce... so Schyzom sme skúšali niečo rozbehnúť a ja niesom IT lamka... a že ofik má tiež bugy? Niekedy áno má, ale zrátaš ich na prstoch jednej ruky pracovníka píly na invalidnom dôchodku. Stáva sa, že patchom nechtiac pridali nejaký ten bug (napríklad si pamätám, ako kamoša hnevalo, že elfský tiger nevrčí, iba zahrá animáciusaldir napísal:spravoval by som to v pohode jamal som server a opravoval bugy
tak ked mas dost developerov, dokazes to utiahnut do dobrej podoby, samozrejme nie takej ako na ofi ale priblizne...Nightmear napísal:Spravovať taký server dá dosť práce... so Schyzom sme skúšali niečo rozbehnúť a ja niesom IT lamka... a že ofik má tiež bugy? Niekedy áno má, ale zrátaš ich na prstoch jednej ruky pracovníka píly na invalidnom dôchodku. Stáva sa, že patchom nechtiac pridali nejaký ten bug (napríklad si pamätám, ako kamoša hnevalo, že elfský tiger nevrčí, iba zahrá animáciu)... Na druhej strane free servery maju bugov celé množstvo (ak počítame za nefunkčnosť / nepresnosť v dungeone / raide / skilloch / talentoch) tak aj ten top free server je zložený MINIMÁLNE z 50% bugov
Toť vsio odomňa zatiaľ.
Tak isto si môžeš brať ako zbytočné vyhadzovanie peňazí napríklad keď ideš niekam autom, predsa len ťa to vyjde drahšie, ale je to podstatne pohodlnejšie a "lepšie" (ako ofik) zatiaľ čo hromadná doprava je lacnejšia... ale tých záporov by som tu mohol vymenovať hromadu (free serverík)bladeboy napísal:zaplatte mi a pojdem na offik z radostou![]()
prijde mi to ako ale zbytocne vyhadzovanie penazi
nuz, ale nabuduce hovor za seba, pride ti to ako vyhadzovanie penazi ale tak pre teba. to chapem ze ak niesu peniaze tak sa inac neda...ale pre ludi co si to mozu dovolit a nesetria prave na ine veci je to trebars v poriadkubladeboy napísal:Takže, niesom dospelý, nezarábam a peniaze mi nepadaju z neba, rodicom vadi ze hram WoW takze platit mi to urcite nebudu, dostavam vreckove akurat ze mi vyjde na tyzden a na vykend este ked idem von.. Je pravda ze si aj dakedy privyrabam brigadami nejakymi, alebo cez leto, ale tie peniaze co si zarobim radsej miniem niekde inde. A ked si tak vypocitam wow keby som chcel teraz hrat normal na dataci Wotlk tak by som musel zaplatit:15€ original + 15€ TBC + 15€ WOTLK=45€(1355sk) ok tak to je jedna platba a potom kazdy mesiac 13€ co by ma na rok vyslo 156€(4700sk). Takze keby som teraz planoval prejst na offic a aspon taky rok este hrat wow tak by som si musel nasporit 201€(6055sk). Co si myslim ze je dost pekna suma a za takuto sumu by som si kupil novy mobil ktory mi vydrzi min 2roky a je ovela uzitocnejsi ako WoW ktore si mozem zahrat aj zadarmo. A ten server na ktorom hram nieje sice Wotlk,(ktore mi velmi nechyba
) ale funguje tam uz skoro vsetko, co sa tyka PvP a o PvE sa az tak nezaujimam takze ma to nejak netrapi
.
ved ok, rob co chces, ak myslis ze vyhodit 6000sk za hru je v poriadku tak to je tvoja vecSchYzo napísal:nuz, ale nabuduce hovor za seba, pride ti to ako vyhadzovanie penazi ale tak pre teba. to chapem ze ak niesu peniaze tak sa inac neda...ale pre ludi co si to mozu dovolit a nesetria prave na ine veci je to trebars v poriadku
co to trepes wow + datace sa daju kupit za 1400 sk dokopy....ja som to pravda kupoval skor ale aj tak ma to dokopy vyslo na nejakych 3000sk max....a co sa tyka toho mesacneho poplatku tak ako hovorim niekto si plati kablovku, niekto internet, niekto wow, takze co ty si myslis ze vyhodit prachy za kablovku alebo satelit neni v poriadku?bladeboy napísal:ved ok, rob co chces, ak myslis ze vyhodit 6000sk za hru je v poriadku tak to je tvoja vec
no a za wow platit 13€ mesacne je tiez velka ciastka ked to mozes hrat aj zadaraGrond napísal:poznam cloveka co je ochotny utratit za flasku posrateho rumu aj 3-4 tisicky (mozno niekto si povie ze pil aj drahsie) ale pre mna je to obrovska ciastka za alkohol pricom to stejne skonci v hajzly bud jak sabla alebo moc , pricom sa moze ozrat za par stovak