Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim.
Takze po dlhej dobe som sa odhodlal zase pustit do cvicenia .
Som na svoju vysku velmi chudy , cize potrebujem fakt brutal priberacku . Tymto sa chcem spytat co si mam kupit na zaciatok (davnejsie som uz trocha cvicil) ? Niekdde som cital ze maltodextrin .
Dalej kolko krat do tyzdna mam cvicit abby to slo na objem ? + cviky na dane dni a kolko serii ? Dakujem
( chcem pocut rady odbornikov )
Som na svoju vysku velmi chudy , cize potrebujem fakt brutal priberacku . Tymto sa chcem spytat co si mam kupit na zaciatok (davnejsie som uz trocha cvicil) ? Niekdde som cital ze maltodextrin .
Dalej kolko krat do tyzdna mam cvicit abby to slo na objem ? + cviky na dane dni a kolko serii ? Dakujem
-
Majro
Light Star
potrebujes trening na objem.. kali je v tomto smere odbornikRoQa napísal:Zdravim.
Dalej kolko krat do tyzdna mam cvicit abby to slo na objem ? + cviky na dane dni a kolko serii ? Dakujem( chcem pocut rady odbornikov )
-
Grosay
Star
Samotnym maltodextrinom toho vela nedosiahnes. Ako sa tu omiela dookola - zaklad je strava, trening a regeneracia. Zer ale 5-6 jedal denne (radim, ale sam to vacsinou nedodrziavam, bo nemam tolko prilezitosti zrat
). Pred treningom si svacni maltu + proteiny (rychlostravitelne). to iste aj po treningu. Popripade si to mozes dat aj pocas treningu. Osobne nehladim na gramaz, takze pred treningom si davam nejakych 35g protaku a 40-50g malty. Cvic 3x tyzdenne cele telo. na izolovane cviky sa vyser. nastuduj si techniku a potom davaj bench press, mrtvy tah a drepy, popripade si tam este daj nejaku hrazdu a zdvihanie cinky nad hlavu, ak chces. S treningom to velmi neprehanaj, zmesti sa do hodiny - hodiny a pol. serie a opakovania... co ti ja viem... mozes vyskusat nejakych 5 serii po 6 opakovani. zacvic si tak nejaky tyzden-dva a potom si najdi nejaky trening.
no, odbornici, zdrbte ma a poradte mu
no, odbornici, zdrbte ma a poradte mu
-
RoQa
Darca
toto ze mam vela zrat to viem
asi pojdem Nedela - Utorok- Piatok , vela zalezi aj od kvality proteinu cize ja si budem drbat vela srvatky + kupim tu maltu a cakame este na KAliho
// Btw - za hodinu a pol stihnut cele telo ? to mam cvicit na jednu partiu kolko serii / cvikov ?
// no ja techniku mam , aspon myslim
pred tym som uz cvicil
// no ja techniku mam , aspon myslim
-
Grosay
Star
ziadne namietky, ale nech si najprv nacvici spravnu techniku cvikov. ale ak by sa jednalo o mna, tak by som sa do toho hned zo zaciatku aj tak nepustal. Najprv by som si cvicil chvilu hala-bala, len nech chytim troska kondicku 
/// tu mas ten HST
// vies co, najprv si v google najdi KRUHOVY TRENING. Ten by ta mal dostat do formy. potom sa vrhni na HST.
/// tu mas ten HST
// vies co, najprv si v google najdi KRUHOVY TRENING. Ten by ta mal dostat do formy. potom sa vrhni na HST.
-
Majro
Light Star
presne tak.. aspon taky mesiac "zoznamovania sa s cvikmi" aby sa telo nastartovalo, a potom sa pustit do toho naplnoGrosay napísal:ziadne namietky, ale nech si najprv nacvici spravnu techniku cvikov. ale ak by sa jednalo o mna, tak by som sa do toho hned zo zaciatku aj tak nepustal. Najprv by som si cvicil chvilu hala-bala, len nech chytim troska kondicku
/// tu mas ten HST
No asi tak ako tu kolegovia pisali. Najprv nejake 2-3 tyzdny chod normalne fullbody trening s vahami do tych 10-12 opakovani nech sa naucis techniku. Potom prejdi na to HST.
Ja som s tym treningom mal velmi dobre skusenosti ale isiel som ho 4 krat do tyzdna, 3 krat sa mi zda malo.
Potom mne sa este celkom osvedcilo GVT.
1den Drep 4seri bench 4 serie, pritahy v predklone 3 seri, militari press 3 serie, bicepsovi zdvih 2 serie, bench na uzko 2 serie, lytka 4 serie
2 den Drep 3 serie, mrvy tah 2 serie, bench 4 serie, hrazda 3 serie, upazovanie 3 serie, biceps s jednoruc 2 serie, francuzky tah 2 serie, lytka 4 serie
3 den Drep 4seri bench 4 serie, pritahy v predklone 3 seri, militari press 3 serie, bicepsovi zdvih 2 serie, bench na uzko 2 serie, lytka 4 serie
4 den Mrtvy tah 4 serie, bench 4 serie, hrazda 3 serie, upazovanie 3 serie, bicepsovi zdvih 2 serie, franzusky tah 2 serie, lytka 4 serie
Ja som s tym treningom mal velmi dobre skusenosti ale isiel som ho 4 krat do tyzdna, 3 krat sa mi zda malo.
Potom mne sa este celkom osvedcilo GVT.
Nie su, ale ak sa ti zdaju malo mozes dalsie dve prihodit. Ja som tak robil, moj HST vyzeral asi takto (budem pisat iba pocet serii lebo vahy sa kazdym tyzdnom zvacsovali a opakovania ubudovali, takze zacal som s poctom opakovani okolo 12 a koncil som pri nejkaych 5 opakovani)naozaj , niesu na objem tie 2 serie malo ? 2x10 ? nieje lepsie hodit 3x8-7 a vacsie vahy ?
1den Drep 4seri bench 4 serie, pritahy v predklone 3 seri, militari press 3 serie, bicepsovi zdvih 2 serie, bench na uzko 2 serie, lytka 4 serie
2 den Drep 3 serie, mrvy tah 2 serie, bench 4 serie, hrazda 3 serie, upazovanie 3 serie, biceps s jednoruc 2 serie, francuzky tah 2 serie, lytka 4 serie
3 den Drep 4seri bench 4 serie, pritahy v predklone 3 seri, militari press 3 serie, bicepsovi zdvih 2 serie, bench na uzko 2 serie, lytka 4 serie
4 den Mrtvy tah 4 serie, bench 4 serie, hrazda 3 serie, upazovanie 3 serie, bicepsovi zdvih 2 serie, franzusky tah 2 serie, lytka 4 serie