Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Majro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

SonyPeto napísal: Uz som sa rozhodol...http://obchod.ronnie.sk/s-162-super-mega-mass-4000
mega mass 4000 :) uvidime co to je za vec...dobre odporucania,aj mi ho kamarat co ho bral odpurca z vlastnej skusenosit..co na to vravite ?
na kazdy vyrobok pisu to iste takze sa podla toho neda moc co vycitat.. treba mat s tym skusenosti a aj tak je to viac menej vedlajsie tieto suplimenty.. podstatne je zrat, spat a v neposlednom rade cvicit ;)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

1300? To by bolo tvarohu. :P
Imho, radsej neaky protein ako gainer.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

naco cisty protejn do naberacky na zimu? urcite aspon s nejakou maltou alebo aspon bananom atd, treba kalorie

z gainerov najlepsie pomer cena vykon Big Max 50, este lepsie ale drahsie je na tom Mass Factor od Easu.

Velmi specificky vyrobok je Createston od peak-u, asi najlepsi nesteroidovy preparat, ale treba mat na to zaludok bo to je fakt hnusne... ja osobne som dokazal zozrat iba jednu pixlu a citil som to dost, pak mi to uz ale neslo do tela...(nechut)

Podstatne je zrat vela cukrov a bielkovin v naberacke, teda v podstate vsetko a vela, mat dost spanku a normalnu zivotospravu. A takisto treningy typu dojdem, nezapotim sa a vecer sa chvastam ako som vladal ze som sa ani neunavil ze som taky silny ze ked z posilky udrzim v ruke telefon na rozdiel od inych - su zbytocne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Rattata napísal:Velmi specificky vyrobok je Createston od peak-u, asi najlepsi nesteroidovy preparat, ale treba mat na to zaludok bo to je fakt hnusne... ja osobne som dokazal zozrat iba jednu pixlu a citil som to dost, pak mi to uz ale neslo do tela...(nechut)
Kamarat to jeden cas bral, vyzeralo to ako rozmyxovana kelova omacka. Vysledky nic moc. Radsej stary dobry osvedceny kreatin.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

caute, chcem sa spytat na vas nazor, mozem nabrat svaly ak neberem ziaden doplnky vyzivy? Trening mam docela narocny.... kamarati mi hovorili ze bez toho naberem len tazko, tak sa chcem spytat na vas nazor. :D dik
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

strava a celkovo zivotosprava (naberes, ked ju mas dobru)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Tak ako pise smejo, zivotosprava. Sledovat a trosku studovat co je, lebo ako sa hovori: "Si to, co jes." Teda - viac bielkovin, pomenej cukry a tuky. Aj ked niektori maju opacny nazor. ; )
Samozrejme chce to disciplinu, co je niekedy tazke. Prides domov, otovris chladnicku, tam sa smeju oskvarky a spissky salam... jaaaaaaj :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

pomenej cukrov? ved bez nich nevybudujes svalavu hmotu ani keby si si pichal testosteron :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ares011 napísal:caute, chcem sa spytat na vas nazor, mozem nabrat svaly ak neberem ziaden doplnky vyzivy? Trening mam docela narocny.... kamarati mi hovorili ze bez toho naberem len tazko, tak sa chcem spytat na vas nazor. :D dik
Kamarati sa do toho asi velmi rozumeju... Vobec nemusis do seba tlacit ziadne doplnky. Ak mas narocny trening, tak musis aj rozumne zrat a spat a potom aj porasties. Inak, aky je ten tvoj trening? Aj to je velmi dolezite. To, ze sa v treningu uplne zmordujes este neznamena, ze ti rychlo narastu svaly. Pohladaj si na nete treningy ako Bear routine alebo GVT, ktore su dobre na objem. Jasne, ze nie su jedine

///JumperAl: Kinjeril tam slahol svoje zamerne stravovanie. Kazdy mame ine ciele, preco cvicit. A dalsia vec je, podla mna, ze cukry su dolezite hlavne v case okolo a pocas treningu ako zdroj a doplnenie energie.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

JumperAL napísal:pomenej cukrov? ved bez nich nevybudujes svalavu hmotu ani keby si si pichal testosteron :D
tak ty v tom mas tiez dobry hokej
09McCarthy90
Novice
Novice

Posilovanie

Príspevok od používateľa 09McCarthy90 »

Ja mam 16 rokou a zacal som cvicit ked sa moja vaha visplhala na 97 kilo to bolo asi tak v januari zacal osm kazdy den cvicit v posilovni behaval som kazdy den na pase 20 minut potom 10 minut bicykel a potom cviky a teraz uz v marci vidim dost velke zmeni mam 88 kilo zacina sa mi rysovat postava a ja som vzdy bol taky ze som vyzeral ze som daky svalnaty ale inaksie to bola vetsina tuku a teraz to zacina naozaj naberat tie spravne otacky...konecne som spokojny ked do toho pojdete a budete si verit a hovorit si ze sa menite tak to uz bude ak ostereozip dna ze bez posilky to nejde mam to uz aj ja tak:)
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Ja mam tiez jednu otazku:
Ake su dobre cviky na spodnu cast prs ? Pretoze vsetko co cvicim je na vrchnu a strednu cast a ja by som chcel aj tu spodnu trochu zapojit :P .
vdaka za odpoved
kinjeril
Moderátor
Moderátor

JumperAL napísal:pomenej cukrov? ved bez nich nevybudujes svalavu hmotu ani keby si si pichal testosteron :D
No ked budes zravat napolitanocky a cokoladky na kila tak necakaj ze budes svalnaty. : )
Nepovedal som, ze uplne prestat prijmat cukry a tuky, len si dat pozor na ich mnozstvo v strave.
Ako pisal Grosay-baci, cukry su dobra vec hlavne pocas treningovej fazy. Napr. malta - I feel the power! :)

manager666 - ja cvicim na spodne cecky stahovanie kladky v predklone. No je to taky nie moc pohodlny cvik, lebo vela tam zavisi na uhle predklonu. Potom napr. kliky na bradlach v miernom predklone. Tam ti cecky rozdrapi jak mladu jablon blesk. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

manager666 napísal:Ja mam tiez jednu otazku:
Ake su dobre cviky na spodnu cast prs ? Pretoze vsetko co cvicim je na vrchnu a strednu cast a ja by som chcel aj tu spodnu trochu zapojit :P .
vdaka za odpoved
Okrem toho, co spomenul kinjeril, su dobre aj tlaky s jednoruckami na sikmej lavicke, ked si hlavou dole. Ale tam uz potrebuejs kolegu, aby ti pomohol zdvihnut cinky zo zeme.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Yop, aj to je fajn cvik. Len obcas mam z toho po docviceni taky zaujimavy pocit... :smt117 :D
Odporucam radsej mensie vahy. ; )
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Grosay, treningove metody ako Bear, GVT alebo HST to uz mam nastudovane...aj som podla toho cvicil ale teraz podla jedneho treningu ktory som si nasiel na nete(hypertroficky). a este sa chcem spytat na spravne stravovanie, tym myslim kolko bielkovin, sacharidov by som mal prijat za den, pred treningom a po, a ci sa rozlisuje aj v treníingovy den alebo ci je to jedno... dik
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

nooo zdravim ludia...vcera som kupil pol kila creatine monohydrate a este nejake slovicka v nazve to ma,od biotechu...ku tomu kilo glukozicky...koncom tyzdna mi ma prist mega mass 4400 3 kila,prichut vanilka...
zeriem tvrdo...vsetko co vidim aaale skor by som povedal ze risujem :D
prikladam dve foto...ohodnotte...thx :)
Prílohy
18032009(009).jpg
18032009(023).jpg
18032009(007).jpg
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

to sa zameriavas iba na ruky? trup mas biedny... neviem, ci si to tu uz pisal, ale kolko ze to mas rokov?
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

nooo moze byt...akoze ja som cvicil asi tri mesiace ako kok :D prosteee taky slabucky trening..iba prsia a biceps...ale asi 3 mesiace dozadu som zacal makat na chrbte.tricaku,ramenach,nohach....tri cviky skoro na kazdu partiu mam :)
mam 18 rokov,preco sa pytaS? a co vravis na chrbat? :)
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

SonyPeto kolko cvičiš?
chrbat skus hodit inu pozu,airport napr
ruky v pohode,,a na cickach nemas skoro ziaden objem:)
treba ti vela papkať,,neviem ja by som creatine neobjednaval no ale uz ked si ho objednal
skorej dobra strava a a ked ces objednavat gainer neobjednavaj urcite radsej si objednaj protein+maltodextrin

/edit: uz som precital ze cvicis 6 mesiacov,,no neviem ako si vyzeral predtym takže tažko posudiť

btw: napiš svoj trening
Napísať odpoveď