mno ale ako ja by som si chcel pozriet to videjko ale kedze to nejde tak bohuzial,, je to skoda,,, ale ked pridete niekto ak oto spojazdnit dajte vediet
do vcera som ani nevedel ze take nieco existuje tie achievementy
ale otvor si steamko a chod do zalozky komunity a tam mas vsetky hry ktore mas, klikni na empire a tam mas vypisane achievementy a + ine info, zatial mam 2 achievementy splnene
to su obchode lode, tie musis dat do obchodnich uzlov (ci ako sa to vola), chod s tymi lodami do takych stvorcov (na mape europy su v lavo dole) a daj ich dakde poslat do tych gulocok a tam su obchodne cesty a budu zarabat
mno fasa,,, hra mi pada,, a najhoris bug na svete je ked vam utocia na pevnost,, nepriatel prejde branou ako keby sa nic nedialo aleto uz asi viete
//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 15:51 )
Frko napísal:mno fasa,,, hra mi pada,, a najhoris bug na svete je ked vam utocia na pevnost,, nepriatel prejde branou ako keby sa nic nedialo aleto uz asi viete
a este som cakal ze kazda krajina bude mat iny vyvojovy strom skoda
kde ti pada? mne ide zatial vsetko ako ma, bez padani a pod
fiiiiha, tak to je super bug, ten som este nezazil, dako som nemal stastie na utok na pevnosti
no ja som cakal aspon trosku odlisny strom technologii, napr v europe by bol rovnaky ale napr v afrike alebo na inom kontinente by bol trosku iny (priposobeny tym podmienkam) ale az tak mi to nevadi ze je to vsade rovnake
mno hej ale je to skoda,,, neviem uz mi to nepada nahral som predposledny save,,,, ale za ameriku som najbohatsi a posielal som statne dary dal so mtah a padlo mi to,, tak esteze to uz ide