"Skopírovanie" HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

"Skopírovanie" HDD

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Zdravím, mám otázku či sa dá kompletne skopírovať HDD. Napr. mám 80gb plný hovadím a chcem všetkoaj s windowsom a ostatnými partíciami prekopírovať na čistý tiež 80gb HDD.

Dá sa to? Ak áno ako? :D Diki
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

:smt046
To snad nemyslis vazne, skopirovat by sa to dalo,ale nesmel by si byt prave pouzivat ten windows ktory ches kopirovat ,teda by si musel mat este jeden hdd s dalsim windowsom a tak to vsetko skopirovat.Ale naco kopirujes aj ten windows???Nie som si isty, ci ten win bude potom fungovat. :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ten Windows tam radšej nekopíruj, ostatné sa dá skopírovať ako obyčajné súbory, nie je to žiadna veda :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Pilifo napísal:Ten Windows tam radšej nekopíruj, ostatné sa dá skopírovať ako obyčajné súbory, nie je to žiadna veda :)
Len v Program FIles mám kopu vecí ktoré nemám ani najmenšiu chuť nanovo inčtalovať. A pokiaľ viem tak keď nahodím nanovo win a prekopírujem program Files tak mnohé programy nebudú fungovať.
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Paragon Drive Backup , Clonezilla , Acronis Trueimage ...........
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

M@rt1n napísal:Len v Program FIles mám kopu vecí ktoré nemám ani najmenšiu chuť nanovo inčtalovať. A pokiaľ viem tak keď nahodím nanovo win a prekopírujem program Files tak mnohé programy nebudú fungovať.
S tym mas pravdu,mrte programov takto nefunguje, lebo niektore sucasti programov a hier sa instaluju aj do zlozky windows a bez toho ti to nepojde. :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Avšak ak použije programy ako písal Tom1622, tak nemá problém skopírovať celý disk spolu so systémom a všetkým okolo. K tým všetkým spomenutým programom ešte pridám Norton Ghost..
Napísať odpoveď