Zdravím, mám otázku či sa dá kompletne skopírovať HDD. Napr. mám 80gb plný hovadím a chcem všetkoaj s windowsom a ostatnými partíciami prekopírovať na čistý tiež 80gb HDD.
To snad nemyslis vazne, skopirovat by sa to dalo,ale nesmel by si byt prave pouzivat ten windows ktory ches kopirovat ,teda by si musel mat este jeden hdd s dalsim windowsom a tak to vsetko skopirovat.Ale naco kopirujes aj ten windows???Nie som si isty, ci ten win bude potom fungovat.
Pilifo napísal:Ten Windows tam radšej nekopíruj, ostatné sa dá skopírovať ako obyčajné súbory, nie je to žiadna veda
Len v Program FIles mám kopu vecí ktoré nemám ani najmenšiu chuť nanovo inčtalovať. A pokiaľ viem tak keď nahodím nanovo win a prekopírujem program Files tak mnohé programy nebudú fungovať.
M@rt1n napísal:Len v Program FIles mám kopu vecí ktoré nemám ani najmenšiu chuť nanovo inčtalovať. A pokiaľ viem tak keď nahodím nanovo win a prekopírujem program Files tak mnohé programy nebudú fungovať.
S tym mas pravdu,mrte programov takto nefunguje, lebo niektore sucasti programov a hier sa instaluju aj do zlozky windows a bez toho ti to nepojde.
Avšak ak použije programy ako písal Tom1622, tak nemá problém skopírovať celý disk spolu so systémom a všetkým okolo. K tým všetkým spomenutým programom ešte pridám Norton Ghost..