alebo jej to nevzal scanner...lacijawa napísal:To sa dá napísať na 0% šak to by som musel odovzdať prázdny papier.
Monitor 2009
-
cyrix
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
MONITOR
Ja som ho pisal este vlani, ale nevysiel mi podla predstav.Vyslo to takto:
matika 80% a slovina 95% , chcel som aspon 95 z kazdeho, ale dostal som sa s tym v pohode na gympel, takze v pohode

matika 80% a slovina 95% , chcel som aspon 95 z kazdeho, ale dostal som sa s tym v pohode na gympel, takze v pohode
lenze tie vysledky sa posielaju mailom do skoly a tam sa vkladaju do programu Proforient a v nom sa aj tlacia prihlaskyZaxman napísal:to nieže niektore maju niektore nie ......ide oto že niektore si pozreli vysledky na internete a povedali vam že maju vysledky a te ktore nemaju čakaju na obalku kde bude ten vysledok monitoru .
a samozrejme že obalka z výsledkami dojde z bratislavy skorej do žiliny ako do košic
-
Smajlo55
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
hh to keby ste videly neska nam to doslo na skolu prisol riaditel sa divim ze naaas tam setkych nepobil
hh najviaac z nasej triedy bolo 75% aj to mal chalan od ktoreho to nikto necakal:D a najmenej bolo 5% to sme aj cakaly
hh ja som mal sj 50% mat 55% strasnee slabeee aleee ak to porovnaam s ostatnimy vysledkami tak som v nasej triede taky lepsi priemer
hh strrasne slabe to bolo jednotkarka mala ze sj mat 55% a sj 20 % riaditel bol nasrany hukal tam na nas ze sme pokazily dobre meno skoly a este neviem co
hh do smiechu to urcite neni aleee ani do placu si myslim..skol ked boly prezentovat naam na nasej skole povedaly ze na monitor nebudu brat ziadny ohlad...btw -- no kto vie ci hovorily pravdu
inak priemer v monitore v nasej trieede bol ale 40 cizee sme boly strasne slaby:D to som zvedavy ked to pride cez original z MS ...jakeee boly celkove vysledky ziakov z celeho Slovenska