Vydrz bez spanku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Peter15
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter15 »

koncom vianocnych prazdnin som 62h nespal...a to som nepil ziadnu kavu ani energeticke...potom som si pospal 2h...a dalsich 22 nic
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

ja som nespal 2 dni , len som popijal kofolu a bol za PC :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

No ja som vydrzal 60 hodin. Nikdy mi nebolo viac zle. Tolko kavy som popil ze az sa mi znechutila na niekolko tyzdnov. To bolo asi tak ze som doniesol seminarnu pracu na poslednu chvilku a profka ma znicila ze "cele je to zlee!!!", "mas nato vikend oprav to" A tak sa 60 hodin makalo nespalo.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

ja som nespal 2 dni koncorocny vylet 9 rocnikk:D:D,.,.hah,.,.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Môj rekord bol niečo cez 3 dni ale to už som bol na dne. Je to dosť zlé nespať tak dlhú dobu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pocas zapoctoveho tyzdna asi 60hodin, ale chcel by som aj doborvolne nespat vela, udajne by som mal sancu pribrat... :oops:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

jackb napísal:pocas zapoctoveho tyzdna asi 60hodin, ale chcel by som aj doborvolne nespat vela, udajne by som mal sancu pribrat... :oops:
pribrat mozno tak tuk
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najdlhšie som bez spánku vydržal asi 22 hod.. :D

Zatiaľ nebola potreba vydržať viac..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

brm napísal:Najdlhšie som bez spánku vydržal asi 22 hod.. :D

Zatiaľ nebola potreba vydržať viac..
Tak ty si stastny clovek.

Ja som minule bol hore az kym nezacalo svitat a stale sa mi nechcelo ist spat tak som si povedal ze sa na to vyserem a fungoval som dalej. O nejakej desiatej som sa siel s priatelkou previest do Stiavnice, obzreli sme hrad a sli sme spat domov. Potom som zobral este kamarata a isli sme na letisko kde ho chodim ucit soferovat ked mam cas. Odtial sme sa sli previest po okolitych dedinach a po ceste sme sa rozhodli ze kedze je pekne pocasie, ideme opekat (nj, sme trocha na hlavu) zohnali sme ludi a okolo druhej sme vyrazali komplet pripraveni. O pol druhej sme uz opekali pricom sme skoncili asi o pol siedmej. Odviezol som ludi domov, siel sa osprchovat a hned dole do podniku. Po ceste som este zistil ze mam defekt tak som musel nahadzovat rezervu. Do krcmy som teda dorazil asi o tristvrte na devat a uz som bol taky unaveny ze som mal pocit ze zaspim na stole. Zacalo sa chlastat a okolo jedenastej sme zmenili lokal (hlucny, preplneny, plny tancujucych trosiek) tam som uz bol aj naje*any takze som bol rad ze s tou unavou aspon stojim na nohach. Prec som siel asi o pol druhej a ked som si lahol do postele trvalo mi asi 4 sekundy kym som zaspal. A pospal som si asi dvanast hodin...

Uz nikdy viac. :naturehot:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ze ci to poznam take situacie... den+noc+den sa este v klude da, ale cokolvek viac uz je proste privela.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Najdlhsie som bol asi hore na LAN party. To boli este casy, ked to organizoval Modo. Ak sa nemylim, tak som prisiel na LAN-ku v piatok o 17:00. Hrali sme celu noc, celu sobotu a siel som spat niekedy v sobotu, resp. v nedelu okolo 01:00. Odvtedy som ale bezne byval hore cca. 20 hodin kvoli praci. Teraz denne spim cca. 7 hodin.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Jaj LAN party :D Ja som bol minule na jednej prisiel som domov musel som ist nieco robit a takto som skratka bez spania vyfrzal 40 hodin.Ale spanok mam radsej :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh no ja som natom tak ze medzi 2 a 5 rano ma lame ak to prekonam tak v pohode slapem cely den ale to je taky stav ze ked napr sadnem na kofo a oprem hlavu o ruku tak koma :-D par krat som si to otestoval vlani koncom maja koli zapoctu z konstruovania.

ked si dakto pamatate vlani bola sutaz v auparku ze chyt si svoje auto tak oni tam vydrzali 7 dni ja som tam mal dozor nad nimi a za tych sedem dni mali povolenych 6hod spanku to im sponzor dovolil bo chcel to pretiahnut koli reklame. sak nakoniec to vyhral chalan tak ze ostali dvaja a jeden zaspal a spadol na auto
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ja som vydržal na hiphop kempe 2 dni ale potom som vymeškal samozrejme celú druhu čast festivalu... no ale poznam aj takych extremistov ktory na pervitine vydržali 27 dní.. potom sa jednemu spustila krv s nosu a uší tak to ukončili..
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

No ja som skúšal cez leto cez prázdniny a nespal som 32 hodín . Večer som už skoro nevydržal a najhoršie to bolo o 1nej - 3tej . Potom približne o 4tej ako už písal Shark som sa nejako zchopil a bol som ďalej hore a už sa mi spať nechcelo .
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Este som neskusal zamerne kolko by som asi tak vydrzal bez spanku ale ked tu tak citam prispevky tak si to asi vyskusam :)
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Fabo napísal:Ze ci to poznam take situacie... den+noc+den sa este v klude da, ale cokolvek viac uz je proste privela.
presne tak. A skuskove ani nierisim :)
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Tri dni som v kuse chľatal a potom som tri dni v kuse spal,týždeň zbehol jak hovädo. 8)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

takze verte neverte......naposledy som isiel spat zo sboty na nedelu....v nedelu sa zobudm nejak moc skoro(4:00) a odvtedy som stale hore....som troska unaveny...mam pocit ze je to psychickeho rázu,lebo mmam hodnre roboty ktoru nestiham...same pisomky,skusky referaty projekty v PPS...myslite ta nespavost prejse sama odseba alebo to mam nejako riesit?
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

taky zareaguju, vidim, ze se tu najde spousta podobnych blaznu jako jsem kdysi byval ja.

kdyz mi bylo 19 let, nespal jsem cca 78 hodin. ted jsem si to dokonce napsal a pocital jsem to 2x a opravdu to tak vychazi. je to mozna jeste +- 2 hodiny.

unaveny jsem zacal byt opravdu az na konci.
respektive unava uplna, kdy uz je clovek ve stavu tezke apatie.

potom jsem prospal asi 18 hodin a s pridavkem 20.

potom jeste nekolikrat takove tahy typu 36 - 40 hodin, ale to jenom parkrat.

Dneska mam problem s 30 hodinama bez spanku... vsichni starneme :-D

a jeste k tomu pribirani na vaze: ja teda cca 4 kila shodil za ty 3 a pul dne
Napísať odpoveď