Vydrz bez spanku
Tak ty si stastny clovek.brm napísal:Najdlhšie som bez spánku vydržal asi 22 hod..
Zatiaľ nebola potreba vydržať viac..
Ja som minule bol hore az kym nezacalo svitat a stale sa mi nechcelo ist spat tak som si povedal ze sa na to vyserem a fungoval som dalej. O nejakej desiatej som sa siel s priatelkou previest do Stiavnice, obzreli sme hrad a sli sme spat domov. Potom som zobral este kamarata a isli sme na letisko kde ho chodim ucit soferovat ked mam cas. Odtial sme sa sli previest po okolitych dedinach a po ceste sme sa rozhodli ze kedze je pekne pocasie, ideme opekat (nj, sme trocha na hlavu) zohnali sme ludi a okolo druhej sme vyrazali komplet pripraveni. O pol druhej sme uz opekali pricom sme skoncili asi o pol siedmej. Odviezol som ludi domov, siel sa osprchovat a hned dole do podniku. Po ceste som este zistil ze mam defekt tak som musel nahadzovat rezervu. Do krcmy som teda dorazil asi o tristvrte na devat a uz som bol taky unaveny ze som mal pocit ze zaspim na stole. Zacalo sa chlastat a okolo jedenastej sme zmenili lokal (hlucny, preplneny, plny tancujucych trosiek) tam som uz bol aj naje*any takze som bol rad ze s tou unavou aspon stojim na nohach. Prec som siel asi o pol druhej a ked som si lahol do postele trvalo mi asi 4 sekundy kym som zaspal. A pospal som si asi dvanast hodin...
Uz nikdy viac.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Najdlhsie som bol asi hore na LAN party. To boli este casy, ked to organizoval Modo. Ak sa nemylim, tak som prisiel na LAN-ku v piatok o 17:00. Hrali sme celu noc, celu sobotu a siel som spat niekedy v sobotu, resp. v nedelu okolo 01:00. Odvtedy som ale bezne byval hore cca. 20 hodin kvoli praci. Teraz denne spim cca. 7 hodin.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
huh no ja som natom tak ze medzi 2 a 5 rano ma lame ak to prekonam tak v pohode slapem cely den ale to je taky stav ze ked napr sadnem na kofo a oprem hlavu o ruku tak koma
par krat som si to otestoval vlani koncom maja koli zapoctu z konstruovania.
ked si dakto pamatate vlani bola sutaz v auparku ze chyt si svoje auto tak oni tam vydrzali 7 dni ja som tam mal dozor nad nimi a za tych sedem dni mali povolenych 6hod spanku to im sponzor dovolil bo chcel to pretiahnut koli reklame. sak nakoniec to vyhral chalan tak ze ostali dvaja a jeden zaspal a spadol na auto
ked si dakto pamatate vlani bola sutaz v auparku ze chyt si svoje auto tak oni tam vydrzali 7 dni ja som tam mal dozor nad nimi a za tych sedem dni mali povolenych 6hod spanku to im sponzor dovolil bo chcel to pretiahnut koli reklame. sak nakoniec to vyhral chalan tak ze ostali dvaja a jeden zaspal a spadol na auto
takze verte neverte......naposledy som isiel spat zo sboty na nedelu....v nedelu sa zobudm nejak moc skoro(4:00) a odvtedy som stale hore....som troska unaveny...mam pocit ze je to psychickeho rázu,lebo mmam hodnre roboty ktoru nestiham...same pisomky,skusky referaty projekty v PPS...myslite ta nespavost prejse sama odseba alebo to mam nejako riesit?
-
Trance.Boi
Light Expert
taky zareaguju, vidim, ze se tu najde spousta podobnych blaznu jako jsem kdysi byval ja.
kdyz mi bylo 19 let, nespal jsem cca 78 hodin. ted jsem si to dokonce napsal a pocital jsem to 2x a opravdu to tak vychazi. je to mozna jeste +- 2 hodiny.
unaveny jsem zacal byt opravdu az na konci.
respektive unava uplna, kdy uz je clovek ve stavu tezke apatie.
potom jsem prospal asi 18 hodin a s pridavkem 20.
potom jeste nekolikrat takove tahy typu 36 - 40 hodin, ale to jenom parkrat.
Dneska mam problem s 30 hodinama bez spanku... vsichni starneme
a jeste k tomu pribirani na vaze: ja teda cca 4 kila shodil za ty 3 a pul dne
kdyz mi bylo 19 let, nespal jsem cca 78 hodin. ted jsem si to dokonce napsal a pocital jsem to 2x a opravdu to tak vychazi. je to mozna jeste +- 2 hodiny.
unaveny jsem zacal byt opravdu az na konci.
respektive unava uplna, kdy uz je clovek ve stavu tezke apatie.
potom jsem prospal asi 18 hodin a s pridavkem 20.
potom jeste nekolikrat takove tahy typu 36 - 40 hodin, ale to jenom parkrat.
Dneska mam problem s 30 hodinama bez spanku... vsichni starneme
a jeste k tomu pribirani na vaze: ja teda cca 4 kila shodil za ty 3 a pul dne