Ovocie / zelenina
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ovocie / zelenina
Zaujíma ma s akým najzaujímavejším ovocím alebo zeleninou (napr. Exotické) ste sa stretli, čo vám z nich najviac chutilo, ktoré sú najzdravšie, ktoré neznášate. Prípadne ďalšie postrehy k danej téme...
Ja osobne zbožňujem mango, nektarinky, biele hrozno, ananás, physalis (inka), mrkva, kaleráb .p, iné...
Ja osobne zbožňujem mango, nektarinky, biele hrozno, ananás, physalis (inka), mrkva, kaleráb .p, iné...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ako ja rada experimentujem takze skusala som uz vselico exoticke......napr to mango....to tak chuti ked je moc prezrete, mne napr nechutila marakuja ...som myslela ze hodim tycstrasne sladke.....take avokado ked jete to jak keby jete surovu dynu, celkom dobre je granatove jablko alebo litchi....to chuti ako hrozno.....teda sapon mne
-
audiotrack
VIP
-
pryja
Darca
Ja si nepamatam, co som vsetko chutnala, ale vacsina vyzera na pohlad lepsie, ako chuti.
A z tych jedlych mam rada mango, nashi-hrusky, granatove jablka a vsetky melony.
Zelenina ma ziadna nenapada.
A neznasam olivy a ananas.
//Shark, kua ako som mohla zabudnut na sparglu. To je fantazia s holandskou omackou
A z tych jedlych mam rada mango, nashi-hrusky, granatove jablka a vsetky melony.
Zelenina ma ziadna nenapada.
A neznasam olivy a ananas.
//Shark, kua ako som mohla zabudnut na sparglu. To je fantazia s holandskou omackou
tak co sa ovocia tyka, vyber je u mna znacne zuzeny alergiou: po jablku mam tyzden pery ako cernosska angelina jolie, po orechoch ma svrbi huba a po banane tiez
takze z cerstveho ovocia nejake sezonne letne, potom ked je dobry zrely sladky cerveny grep, to je uzasne. take ze neoblubene nemam. tiez zeleninu mam rad, okrem brokolice, ta mi nechuti.
z exotickych som jedol asi iba to litchi, potom cerstve figy priamo zo stromu odtrhnute, nejake to granatove jablko (mmmmm staropramen granat
), avokado, mango a tak.
ako sa vravi, najlepsie ovocie je tekute, pripadne v kolacoch. najlepsia zelenina je vyprazany karfiol s tatarskou a varenymi zemiakmi
audio: margaritha
(pretlak, syr)
z exotickych som jedol asi iba to litchi, potom cerstve figy priamo zo stromu odtrhnute, nejake to granatove jablko (mmmmm staropramen granat
ako sa vravi, najlepsie ovocie je tekute, pripadne v kolacoch. najlepsia zelenina je vyprazany karfiol s tatarskou a varenymi zemiakmi
audio: margaritha
-
audiotrack
VIP
-
Shark NX
Addict
Pryja velmi zaujimave
Ja milujem Velku Pinacoladu z velkym kruhom ananasu na pohari. A ako dezert Martini Dry s Olivou 
Z exotiky: Lichi, Carambola, Mango, Granatove jablko, Kokos a Kokosove mlieko, Artycoky.
Normalne Ovocie ... Asi vsetko.
Zo zeleniny milujem Kapiu ... Skoro vsetko okrem Spargle a este niecoho ale teraz si neviem spomenut na nazov.
//Pryja pre mna to je uplne bez chuti.
Z exotiky: Lichi, Carambola, Mango, Granatove jablko, Kokos a Kokosove mlieko, Artycoky.
Normalne Ovocie ... Asi vsetko.
Zo zeleniny milujem Kapiu ... Skoro vsetko okrem Spargle a este niecoho ale teraz si neviem spomenut na nazov.
//Pryja pre mna to je uplne bez chuti.
-
winni
Medium Star
ja len kukam a niektore tie nazvy ani neviem co znamenaju
no u mna je to litchi, to mi chuti ze dost ptm figy te ked su cerstve tak sice mi pridu dost sladke ale inac sa da... vlastne cerstve som zohnal len v chorvatsku kde to rastlo pri ceste ako "odpad" co nikdo nechce
asi ako u nas plane ceresne...
a naopak neznasam kokos... ten mi uz od malicka nechuti ani ta voda v nom ani nic... bracho ma zasa kokos veelmi rad...
no u mna je to litchi, to mi chuti ze dost ptm figy te ked su cerstve tak sice mi pridu dost sladke ale inac sa da... vlastne cerstve som zohnal len v chorvatsku kde to rastlo pri ceste ako "odpad" co nikdo nechce
a naopak neznasam kokos... ten mi uz od malicka nechuti ani ta voda v nom ani nic... bracho ma zasa kokos veelmi rad...
Človeče, ty si skúšal borovicu s mydlom keď to vieš tak presne popísať?Tempus7 napísal:Raz som jedol mango, ak sa nemýlim, ale chutilo to ako borovica s mydlom
a čo sa týka môjho osobného prieskumu v prípade ovocia:
zeleninu znesiem všetku, nenapadá ma nič, čo by som nezjedla
-
seth82
Darca
Ovocie nejem, mozno parkrat do roka Kiwi alebo hrusku, ostatne nehrozi. Pomarance, mandarinky, ananas som nejededol hadam 15 rokov, proste mi to nechuti. Extra alergicky som na to, ked niekto napriklad v kupe vo vlaku supe jeden z tych orandzovych plodov a vsetko je z toho zasmradnute. Zial, taka je realita, vela ludi sa mi cuduje, ale co uz. Na druhej strane zeleniny jem obrovske mnozstva (vobec nejem zemiaky, ku vsetkym masitym jedlam hltam iba zeleninu), najoblubenejsie su asi karfiol, brokolica, Brussel Sprouts (toto fakt neviem, ako sa vola po Slovensky (najdete v googli obrazok), zelena paprika, proste fakt skoro hociaku zeleninu.
-
seth82
Darca