Tešíte sa na leto?
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Georgeo88
Light Star
jar aj ked marec, april-besné počasie(ale neva som aprílový:lol: ) ale v máji sa to väčšinou ustáli a je tak fajn teplo(nie moc ale tak akurát) ,pekné počasie,leto nemusím lebo niekedy je teplo až moc a potom sú z toho tie letné búrky..
,jeseň tú už vôbec nemusím lebo na začiatku je to len samá člapkanica a potom začnú mrazy s prechodom na nezmyselné sneženie,o zime som sa už vyjadril v téme o vianočných piesnach myslím
-
111zuzu111
Amateur
JAR-je to obdobie ktore nemam ani trosku rada s jarou sa mi vzdy vybavi topiaci sa sneh a clapkanice aaaa este co je uplne najhorsie v tomto obdobi..vsade su zaby proste na kazdom kroku
aaa ked vidite tie kvietky po stromoch niekedy chcete aby tam bolo skor jablcko ako ten kvietok je to dost tazke
LETO-najlepsie akcie pocas roka,novy ludia,som von aj do 11 len v kratkom tricku a vobec mi nie je zima,kupko,letne lasky,slniecko krasne svieti...zboznujem leto ale obavam sa ze toto leto mi pokazi myslienka na bliziace sa matury
JESEN-ked neprsi moc casto tak je uplne genialna hlavne tesne po lete ked este povieva teply vetrik...dobry oddych po letnych horuckach
ZIMA-nooo mam rada prechadzky ked snezi...ale kedze nelyzujem ani neboardujem a prechadzat sa neda stale(ked je uz moc zima tak je to dost neprijemne
)tak zima pre mna znamena tak trochu nudu
=>u mna urcite vyhravaju leto a jesen
LETO-najlepsie akcie pocas roka,novy ludia,som von aj do 11 len v kratkom tricku a vobec mi nie je zima,kupko,letne lasky,slniecko krasne svieti...zboznujem leto ale obavam sa ze toto leto mi pokazi myslienka na bliziace sa matury
JESEN-ked neprsi moc casto tak je uplne genialna hlavne tesne po lete ked este povieva teply vetrik...dobry oddych po letnych horuckach
ZIMA-nooo mam rada prechadzky ked snezi...ale kedze nelyzujem ani neboardujem a prechadzat sa neda stale(ked je uz moc zima tak je to dost neprijemne
=>u mna urcite vyhravaju leto a jesen