nechcem byt otcom
nechcem byt otcom
ludia dnes som dostal zaujimavy list(v prilohe) od spoluziacky a neviem co mam robit?.. ja to nechcem, mam 16 a fakt mi to momentalne nechyba.. dakujem za odpovede
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
S tym ti poradi lekar.. Siel by som tam s nou asi keby sa nieco taketo stalo...tvrdas napísal:pockam... ale tak ona je za potraty a ako sa to vybavuje a tak to by ma zaujimalo..
btw. http://www.google.sk/search?hl=cs&q=pot ... m&aq=f&oq=
Každopádne zbytočne robiť paniku, kým to nepotvrdí doktor. Z jedného tehotenského testu podľa mňa nemusí byť na 99% tehotná.
Ohľadom možnosti ísť na potrat by sa ona mala porozprávať s lekárom, ktorý jej povie čo a ako.. a samozrejme aj s jej rodičmi.. keďže nemá 18, potrebuje súhlas zákonného zástupcu.
Ohľadom možnosti ísť na potrat by sa ona mala porozprávať s lekárom, ktorý jej povie čo a ako.. a samozrejme aj s jej rodičmi.. keďže nemá 18, potrebuje súhlas zákonného zástupcu.
Prepáč, ale v decembri/januári si písal, že sa s tebou po 7,5 mesiaci rozchádza 18 ročná priateľka a obaja ste ešte panici. A teraz po dvoch mesiacoch už čakáš (možno) dieťa s druhou?? Si si istý, že si tu z nás nerobíš srandu?
A ak naozaj je to tak ako hovoríš, tak tu si to napísal pekne:
Stále nechápem, prečo deti robia veci, za ktoré nemôžu (nechcú) potom niesť následky...
Ako už bolo spomenuté, najskôr nech jej tehotenstvo potvrdí gynekológ, keď ho požiada, on je už potom sám vysvetlí čo a ako treba ak chcete aby skutočne išla na potrat. Keďže nie ste plnoletí, bude to musieť by aj s vedomím a požehnaním rodičov.tvrdas napísal:ja som fakt 16 rocny kkt ktory sa aj tak sprava
Stále nechápem, prečo deti robia veci, za ktoré nemôžu (nechcú) potom niesť následky...
Mal som ten isty problem,,, potrat stoji 8500 ak mala 15, ak je pod 15 tak sato da vybvit zadarmo cez poistovne so zdravotnych dôvodov,,, dasa to vybavit aj ked ma 18 ale musis vediet co mas spravit aby ti to poistivna uznala,, A JEDNA RADA DOBRE SI ROZMYSLI CI CHCES POTRAT... JA TO LUTUJEM DO TERAZ! A ONA RISKUJE ZE UZ NEBUDE MAT DETI".
to som pisal vtedy ale odvtedy sa uz vela veci zmenilo.. a ta baba co mi to pisala tak to bolo pred takym mesiacom a pol a to som sa snou nebavil lebo je sprosta a teraz mi napisala to vyssie uvedene ale tak co uzPantinela napísal:Prepáč, ale v decembri/januári si písal, že sa s tebou po 7,5 mesiaci rozchádza 18 ročná priateľka a obaja ste ešte panici. A teraz po dvoch mesiacoch už čakáš (možno) dieťa s druhou?? Si si istý, že si tu z nás nerobíš srandu?
Mal som ten isty problem,,, potrat stoji 8500 ak mala 15, ak je pod 15 tak sato da vybvit zadarmo cez poistovne so zdravotnych dôvodov,,, dasa to vybavit aj ked ma 18 ale musis vediet co mas spravit aby ti to poistivna uznala,, A JEDNA RADA DOBRE SI ROZMYSLI CI CHCES POTRAT... JA TO LUTUJEM DO TERAZ! A ONA RISKUJE ZE UZ NEBUDE MAT DETI". MIMOCHODOM AK MALA 15 RODICOV SUHLAS NEPOTREBUJE! ZAKROK TRVA ASI 15 min.
15 mala ked sa to stalo teraz ma uz 16.. ja snou dieta urcite mat nechcem po tom ako som zistil aka je naozaj sprosta...Krupier napísal:Mal som ten isty problem,,, potrat stoji 8500 ak mala 15, ak je pod 15 tak sato da vybvit zadarmo cez poistovne so zdravotnych dôvodov,,, dasa to vybavit aj ked ma 18 ale musis vediet co mas spravit aby ti to poistivna uznala,, A JEDNA RADA DOBRE SI ROZMYSLI CI CHCES POTRAT... JA TO LUTUJEM DO TERAZ! A ONA RISKUJE ZE UZ NEBUDE MAT DETI". MIMOCHODOM AK MALA 15 RODICOV SUHLAS NEPOTREBUJE! ZAKROK TRVA ASI 15 min.
//autoeditácia príspevku ( 23 Mar 2009, 16:21 )
to uz neviem skusim aj to ale ja si osobne myslim ze si zo mna robi srandu alebo ma chce znicit ze som sa na nu vykaslal ked som zistil aka je..Fabo napísal:Chceš, nechceš, to je už akosi neskoro riešiť... Príde mi však zaujímavé na jej správaní, že s niekým chodila, ale s ním nemala nič, a s tebou nemala problém...Skúsil by som si zistiť či to je úplne pravda, že iného to byť nemôže.
ALE TO DIETA ZO TO NEMOZE! SKUS SA AJ NADTYM POROZMISLAT... TERAZ TO BERES TAK LEN PRETO LEBO SI V STRESE.. ALE KED BUDE PO ZAKROKU TAK NEBUDES MOCT ANI SPAT! BUDES MYSLIET LEN NATO ZE "AKO SOM MOHOL NIEKOMU ZOBRAT ZIVOT," A TO LEN PRET LEBO SI ROZMYSLAL KKTOM A NIE HLAVOU. DOBRE SI TO RPEMYSLI!!!.tvrdas napísal:15 mala ked sa to stalo teraz ma uz 16.. ja snou dieta urcite mat nechcem po tom ako som zistil aka je naozaj sprosta...
s tym suhlasom rodicov si nie som isty, nie je plnoleta. a zakrok trva tak 5 minut, viac nie. 10 ked sa dlhsie prebudza z anestezy. ceny urcuje zdravotnicke zariadenie.Krupier napísal:MIMOCHODOM AK MALA 15 RODICOV SUHLAS NEPOTREBUJE! ZAKROK TRVA ASI 15 min.
"oteckovi" odporucam pozriet sa na ten zakrok. ak sa nepogrcia na mieste, minimalne chut niekam ho strcit ho prejde na dobre dlhu dobu.
btw za 8500Sk je vyse 250 kondomov, 12 postinorov alebo cca 15 baleni HAK. to je tak ked deti nerozmyslaju hlavou ale "druhym mozgom"
edit: krupier, vypni si caps lock
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Velka pravdepodobnosť že si s teba robi srandu, respektive robi blbosti lebo si ju nechal.tvrdas napísal:to uz neviem skusim aj to ale ja si osobne myslim ze si zo mna robi srandu alebo ma chce znicit ze som sa na nu vykaslal ked som zistil aka je..
Nikto nemôže byť až tak prije***, že ti toto napíše lístkom cez školu a nie osobne. Nabál by som sa...
edit:
Prave naopak, skusal by som nereagovat, zistis ci ta namotava nahuckana spolužiačkou alebo to je to realne, to bude skôr chcieť riešiť ona.vsetko ukaze cas Smile zajtra sa snou o tom porozpravam... zatim diki vsetkym