nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tvrdas
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nechcem byt otcom

Príspevok od používateľa tvrdas »

ludia dnes som dostal zaujimavy list(v prilohe) od spoluziacky a neviem co mam robit?.. ja to nechcem, mam 16 a fakt mi to momentalne nechyba.. dakujem za odpovede
Prílohy
DSCN1037.JPG
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

kamo a čo ti mame pomoct ? ak si ju nabuchal je to len tvoja chyba, mas si davat bacha, ale pockal by som si asi na vyjadrenie doktora..
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pockam... ale tak ona je za potraty a ako sa to vybavuje a tak to by ma zaujimalo..
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

no tu ma dagdo dost velky problem. ani ja by som nevedel co mam robit. ale stoji to za zamyslenie.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

tvrdas napísal:pockam... ale tak ona je za potraty a ako sa to vybavuje a tak to by ma zaujimalo..
S tym ti poradi lekar.. Siel by som tam s nou asi keby sa nieco taketo stalo...

btw. http://www.google.sk/search?hl=cs&q=pot ... m&aq=f&oq=
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Každopádne zbytočne robiť paniku, kým to nepotvrdí doktor. Z jedného tehotenského testu podľa mňa nemusí byť na 99% tehotná.

Ohľadom možnosti ísť na potrat by sa ona mala porozprávať s lekárom, ktorý jej povie čo a ako.. a samozrejme aj s jej rodičmi.. keďže nemá 18, potrebuje súhlas zákonného zástupcu.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

diki ti.. a nevie niekto kolko to moze stat alebo aka je cena?

btw. paniku nerobim ale viem ze toto je super forko a uz vela krat mi tu ludia pomohli tak sa len tak informacne pytam. Dakujem hojko
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

treba ist ku gynekologovi - on na ziadost pacientky vyplni papier a s tym papierom sa ide do nemocnice. tam si vypytaju cca 7500 korun slovenskych a do tyzdna je po probleme

ak ma spoluziacka malo rokov, musi tam ist s rodicmi, inak papier nedostane
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Prepáč, ale v decembri/januári si písal, že sa s tebou po 7,5 mesiaci rozchádza 18 ročná priateľka a obaja ste ešte panici. A teraz po dvoch mesiacoch už čakáš (možno) dieťa s druhou?? Si si istý, že si tu z nás nerobíš srandu?
A ak naozaj je to tak ako hovoríš, tak tu si to napísal pekne:
tvrdas napísal:ja som fakt 16 rocny kkt ktory sa aj tak sprava :D
Ako už bolo spomenuté, najskôr nech jej tehotenstvo potvrdí gynekológ, keď ho požiada, on je už potom sám vysvetlí čo a ako treba ak chcete aby skutočne išla na potrat. Keďže nie ste plnoletí, bude to musieť by aj s vedomím a požehnaním rodičov.
Stále nechápem, prečo deti robia veci, za ktoré nemôžu (nechcú) potom niesť následky... :?
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

tak v prvom rade by som nechcel byť v tvojej koži... :cry: ...ale no stalo sa zatial to nevieš na stopercent tak ešte nerob paniku..jeden tehotenský test nehovorí za všetko.Zájdi s ňou ku gynekologovi a povedze to radšej aj rodičom,určite vás nezabijú za to že potrebujete pomoc..tot moj názor.. :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chceš, nechceš, to je už akosi neskoro riešiť... Príde mi však zaujímavé na jej správaní, že s niekým chodila, ale s ním nemala nič, a s tebou nemala problém...Skúsil by som si zistiť či to je úplne pravda, že iného to byť nemôže.
Krupier
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Krupier »

Mal som ten isty problem,,, potrat stoji 8500 ak mala 15, ak je pod 15 tak sato da vybvit zadarmo cez poistovne so zdravotnych dôvodov,,, dasa to vybavit aj ked ma 18 ale musis vediet co mas spravit aby ti to poistivna uznala,, A JEDNA RADA DOBRE SI ROZMYSLI CI CHCES POTRAT... JA TO LUTUJEM DO TERAZ! A ONA RISKUJE ZE UZ NEBUDE MAT DETI".
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:Prepáč, ale v decembri/januári si písal, že sa s tebou po 7,5 mesiaci rozchádza 18 ročná priateľka a obaja ste ešte panici. A teraz po dvoch mesiacoch už čakáš (možno) dieťa s druhou?? Si si istý, že si tu z nás nerobíš srandu?
A ak naozaj je to tak ako hovoríš, tak tu si to napísal pekne:
to som pisal vtedy ale odvtedy sa uz vela veci zmenilo.. a ta baba co mi to pisala tak to bolo pred takym mesiacom a pol a to som sa snou nebavil lebo je sprosta a teraz mi napisala to vyssie uvedene ale tak co uz :)
Krupier
Zablokovaný
Zablokovaný

Mal som ten isty problem,,, potrat stoji 8500 ak mala 15, ak je pod 15 tak sato da vybvit zadarmo cez poistovne so zdravotnych dôvodov,,, dasa to vybavit aj ked ma 18 ale musis vediet co mas spravit aby ti to poistivna uznala,, A JEDNA RADA DOBRE SI ROZMYSLI CI CHCES POTRAT... JA TO LUTUJEM DO TERAZ! A ONA RISKUJE ZE UZ NEBUDE MAT DETI". MIMOCHODOM AK MALA 15 RODICOV SUHLAS NEPOTREBUJE! ZAKROK TRVA ASI 15 min.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Krupier napísal:Mal som ten isty problem,,, potrat stoji 8500 ak mala 15, ak je pod 15 tak sato da vybvit zadarmo cez poistovne so zdravotnych dôvodov,,, dasa to vybavit aj ked ma 18 ale musis vediet co mas spravit aby ti to poistivna uznala,, A JEDNA RADA DOBRE SI ROZMYSLI CI CHCES POTRAT... JA TO LUTUJEM DO TERAZ! A ONA RISKUJE ZE UZ NEBUDE MAT DETI". MIMOCHODOM AK MALA 15 RODICOV SUHLAS NEPOTREBUJE! ZAKROK TRVA ASI 15 min.
15 mala ked sa to stalo teraz ma uz 16.. ja snou dieta urcite mat nechcem po tom ako som zistil aka je naozaj sprosta...

//autoeditácia príspevku ( 23 Mar 2009, 16:21 )
Fabo napísal:Chceš, nechceš, to je už akosi neskoro riešiť... Príde mi však zaujímavé na jej správaní, že s niekým chodila, ale s ním nemala nič, a s tebou nemala problém...Skúsil by som si zistiť či to je úplne pravda, že iného to byť nemôže.
to uz neviem skusim aj to ale ja si osobne myslim ze si zo mna robi srandu alebo ma chce znicit ze som sa na nu vykaslal ked som zistil aka je..
Krupier
Zablokovaný
Zablokovaný

tvrdas napísal:15 mala ked sa to stalo teraz ma uz 16.. ja snou dieta urcite mat nechcem po tom ako som zistil aka je naozaj sprosta...
ALE TO DIETA ZO TO NEMOZE! SKUS SA AJ NADTYM POROZMISLAT... TERAZ TO BERES TAK LEN PRETO LEBO SI V STRESE.. ALE KED BUDE PO ZAKROKU TAK NEBUDES MOCT ANI SPAT! BUDES MYSLIET LEN NATO ZE "AKO SOM MOHOL NIEKOMU ZOBRAT ZIVOT," A TO LEN PRET LEBO SI ROZMYSLAL KKTOM A NIE HLAVOU. DOBRE SI TO RPEMYSLI!!!.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

uvidim co povie lekar... a uvidim co povie ona.. ale ja si myslim ze ho nebude chciet podla toho aka je.. jednak je ateistka a uz som sa snou v minulosti o tom rozpraval a ze v tomto veku by asi isla...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Krupier napísal:MIMOCHODOM AK MALA 15 RODICOV SUHLAS NEPOTREBUJE! ZAKROK TRVA ASI 15 min.
s tym suhlasom rodicov si nie som isty, nie je plnoleta. a zakrok trva tak 5 minut, viac nie. 10 ked sa dlhsie prebudza z anestezy. ceny urcuje zdravotnicke zariadenie.
"oteckovi" odporucam pozriet sa na ten zakrok. ak sa nepogrcia na mieste, minimalne chut niekam ho strcit ho prejde na dobre dlhu dobu.
btw za 8500Sk je vyse 250 kondomov, 12 postinorov alebo cca 15 baleni HAK. to je tak ked deti nerozmyslaju hlavou ale "druhym mozgom" :roll:

edit: krupier, vypni si caps lock
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

podla mna si z teba robi <>...taketo veci sa listockami neoznamuju :roll:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

tvrdas napísal:to uz neviem skusim aj to ale ja si osobne myslim ze si zo mna robi srandu alebo ma chce znicit ze som sa na nu vykaslal ked som zistil aka je..
Velka pravdepodobnosť že si s teba robi srandu, respektive robi blbosti lebo si ju nechal.
Nikto nemôže byť až tak prije***, že ti toto napíše lístkom cez školu a nie osobne. Nabál by som sa... :roll: (možno to budem musieť zobrať späť ale tak uznajte...)

edit:
vsetko ukaze cas Smile zajtra sa snou o tom porozpravam... zatim diki vsetkym
Prave naopak, skusal by som nereagovat, zistis ci ta namotava nahuckana spolužiačkou alebo to je to realne, to bude skôr chcieť riešiť ona.
Zamknuté