cawte pls potrebujem help hodil som si do gtacka novy patch 1.0.3.0 a ked zapnem RGSC a dam play pri spustani mi hodi error ze potreujem preinstlaovat hru tak som ju preinstloval hodil patch znovu a napisalo mi to iste skusal niekto tento patch?pls rychlo odboved dik
DeathSvk napísal:cawte pls potrebujem help hodil som si do gtacka novy patch 1.0.3.0 a ked zapnem RGSC a dam play pri spustani mi hodi error ze potreujem preinstlaovat hru tak som ju preinstloval hodil patch znovu a napisalo mi to iste skusal niekto tento patch?pls rychlo odboved dik
mam taky problem..
nahodil som tam patch 1.0.3.0 ten najnovsi a ked som to zapol tak som tam nemal ulozene pozicie...neda sa to nejako vratit? uz som bol skoro na konci hry
ale mne nejde len social klub a pred tym mi to islo
PS: nejde mi ani najnovsi crack pise mi to error asi je to preto ze to mam cracknute takze keby niekto mal originalne subori tak nech mi posle lebo sa mi to nechce preinstalovavat
mam problem mam pc ... 3gb ram, nvidia geforce 8400 512mb , intel core duo 1,8ghz ... a seka mi to neuveritelne dal som tam patch 1.0.3.0 to trocha pomohlo ale aj ked to dam na uplne minimum tak to seka ... a tie ovladace na grafiku urcene pre gtaiv mi nejdu nainstalovat
Po odohrani asi 40% hry musim povedat, ze je to super. Ked clovek ma doma dobru masinu, je to fakt skvele. A lubia sa mi tie srbske hlasky, nemozem z nich.
prosim vaas ako sa vkladaju savy do hry
viem ze tam treba dat najaprv Xlive...a naco
a pak samotny save
mam vistu ale vsetci co som sa ich pytal tak mi napisali odkaz kde by to malo byt ale ja to tam nemam
C/users/local/appdata...atd timi 2 poslednim kňjsem si neni isty poradim ale podtatne je ze to local tam nemam
mam jedine c/users/default/appdata/local...je to sice local ale nic s gta iv alebo xlive alebo savegames tam neni...tak neviem poradte pokud ste mali podobny problem nebo vite jak nato
ked to idem aktivovat C/ProgramFiles/RocketGames/GrandTheAuto/Oflline Activation alebo sputit tak mz napise toto: Doba platnosti licence již vypršela.
Licence byla platná do 24-11-2008. ....Už som to crackol aj rozzor crack .