ticketportal

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heLLhole
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

ticketportal

Príspevok od používateľa heLLhole »

zdravim, chcel by som sa spytat ci nemate skusenosti niekto z kupovanim vstupeniek z ticketportal.cz ,, lebo som si tam objednal na dobierku a ja tam napisane iba zarezervovane tak teraz neviem ci mi to pride...a este - mozem to zaplatit na poste v eurach, alebo si budem musiet zamenit ceske KC
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mam skusenost pred dvoma tyzdnami som objednaval.Spokojnost ale do ceska som mohol iba platit kartou.Ale spokojnost zaplatil som kartou a klud :).Do tyzdna listky prisli
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

ako to ze si mohol platit iba kartou ? ..ja som tam dal dobierku a platba pri prevzati
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som doposiaľ rezervoval cez web a platil v kenvele, kde mi tie listky dali. Stači vedieť čislo rezervacie a oni ti to vytlačia.

Maju tam aj nejaku možnosť, že zaplatiš cez IB a vytlačiš si doma. Neskušal som, neviem ohodnotiť.
Ta dobierka sa mi nezda moc vyhodna. Je to zdlhave, než to pride a preplácaš poštovné.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

S ticketportalom nemam bohvieake skusenosti.. Ak clovek nepride priamo na ich predajne miesto, tak postou sa nedocka ponovom..
Snazil som sa objednavat na Tampu vs. Slovan, a keby som sa spoliehal, ze dojdu tak nemam nic..Nic neprislo...takze neviem ako to je riesene.
Frikso
Darca
Darca

Mna nasralo, keď som si rezervoval listky prvy raz a neopisal som si to cislo rezervacie z laveho horneho rohu.

Dost huste, že sa tam treba registrovat, vyplnat kadejake udaje uplne zbytocne. Spravim rezervaciu, vsade okolo nepodstatne udaje a reklama a v rohu 12 pismom cislo rezervacie.

A na pobocke mi nevedia vydat rezervacku na meno, iba na to cislo. Netusim na ktory kkt to tam treba vyplnat.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Hm ja tiez som raz dosiel do kenvela s tym cislom rezervacie, slecna si nevedela poradit, tak zavola kamarata.
Do piatich minut sa nad tym monitorom krcia styria ludia, a dumaju ako vytlacit tie listky :D
Ten pohlad stal za to cakanie :D
Frikso
Darca
Darca

robbiee:Ja som tak stal v trnavskom maxe. Este, ze tam su 2 kenvela, lebo by som sa listkov nedozil :-D
Tam mali pre zmenu problem s tym papierom, na ktory tlacia tie listky.. Na poschodi v KVL kids to bolo ale ok :)
Napísať odpoveď